Şimdi Ara

İsveç'te Okul Öncesi Öğretmeni Olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, hali hazırda Zonguldak Karaelmas Üniversitesi, yeni adıyla Bülent Ecevit Üniversitesi'nde
    Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü son sınıfta okumaktayım. Daha önce Erasmus gibi programlara kalkıştıysam da girişimim olmadı.

Bu alanda yüksek lisans yapmak istiyorum fakat, aklımda Türkiye dışında İsveç'te okul öncesi öğretmeni ya da araştırma görevlisi ile eşdeğer konumda öğretmenlik yapmak istiyorum.

Nisan'da yapılacak YDS'ye başvurdum.
    Mayıs'taki ALES'e de gireceğim.
    Temmuz'daki KPSS de zaten Türkiye için zorunlu.

İnternette kayda değer pek bilgi bulamadım. İsveç'te öğretmen olabilmek için ya da akademik kariyer yapabilmek için neler gereklidir?

ÖYP ile de bu ülkede kendimi gerçekleştirebilir miyim?

Teşekkürler.

• nerede bizim bilgili arkadaşlarımız?
  • Arkadaşlar yanlış bilgi vermek istemem ama bildiğim kadarı ile (Öğretim Görevlileri (Öğretmenler)) ''doğrudan giriş var mı bilmiyorum'' Yurtdışında Görevlendirilecek Öğretmenler İçin Mesleki Yeterlilik sınavına girip o şekilde görev alıyorlar. Belki yol gösterir.

Hazırlık kitabı ve içeriğini incelemeniz faydalı olabilir.

https://www.zekakupukitaplari.com/urun/qbozu5RNMOMknR0TZUhHag==-pegem_milli_egitim_bakanligi_yurt_disinda_gorevlendirilecek_ogretmenlerin_mesleki_yeterlilik_sinavlarina_hazirlik_el_kitabi_2013

Saygılar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fransa da Üniversite
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.