Bildirim
İstinye Park'tan gece Mecidiyeköy'e Minibüs
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
12den sonra metro hattını takip eden saat başı geçen bir otobüs var kodunu hatırlamıyorum sonu G idi. 25G olabilir belki -
quote:
Orijinalden alıntı: tRolling Stones
12den sonra metro hattını takip eden saat başı geçen bir otobüs var kodunu hatırlamıyorum sonu G idi. 25G olabilir belki
25G diye bir otobüs varmış hocam sizin tarif ettiğiniz gibi ama merak ettiğim kalkış durağına veya en yakın geçtiği durağa nasıl giderim? Yani itü metronun oradan geçiyor mudur? -
Ben taksiyi kullanıyorum o zamanlarda. Zaten grup olarak gidiyormussunuz daha mantıklı. Sinema çıkışında taksiler hazır bekliyor zaten çıkışta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: purpleandbeyond
Ben taksiyi kullanıyorum o zamanlarda. Zaten grup olarak gidiyormussunuz daha mantıklı. Sinema çıkışında taksiler hazır bekliyor zaten çıkışta
Keşke gidiyorum yazaymışım 2 kişi gideceğiz Dönüşte arkadaş metrobüs durağına gitmesi gerekecek -
Minibus oluyor genelde ama bin taksiye git grup olarak ya da Uber ile git 40 TL kod için PM atiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: meco2010
quote:
Orijinalden alıntı: tRolling Stones
12den sonra metro hattını takip eden saat başı geçen bir otobüs var kodunu hatırlamıyorum sonu G idi. 25G olabilir belki
25G diye bir otobüs varmış hocam sizin tarif ettiğiniz gibi ama merak ettiğim kalkış durağına veya en yakın geçtiği durağa nasıl giderim? Yani itü metronun oradan geçiyor mudur?
Tamamdır hocam duraklarını da buldum Metro karşısına geliyormuş.
Hepinize teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X