Şimdi Ara

İstinye Matematik ve Yazılım Çap mı yoksa mezuna kalmak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir iki gündür açıyorum böyle konular şehir bazlı da eleme yaptığınızda zaten gidilecek çok üniversite kalmıyor istinye gibi birazda kolay bir okulda okuyup yazılım diploması almak ile marmara gibi bir okuldan almak ne kadar fark yapar çünkü şöyle düşünüyorum artık çook iyi yapamadıkça mezuna kalmanın anlamı kalmıyor çünkü çoğu bölüm artık yükseldi e birde sınavların rezilliği var ne olacağı belli değil böyle durumda okuyan vs var mı merak ediyorum biraz siz ne düşünüyorsunuz

• FIRAT ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği

• 4 yıl sonra 60kdan alacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F397F6D3 -- 1 Temmuz 2022; 18:27:25 >
  • bu çap işlerinin genellikle kolpa olduğunu kimse söylemiyor mu ya size her yıl yapabilen 3-4 tane sapık çıkıyor onlar da uzaktan bakıp dışladığınız ders çalışmaktan ölen kişiler kolay mı ulan 3.7 3.8 ortalamalar yapmak hepiniz arkadaşlarla 2.4 yapıp beyler geçiyoz mu lan diye 101 masasında goygoy çevireceksiniz oğlum kandırmayın kendinizi yks senesinde uyduruk bi limit türev integral girişine çalışmamış adamlar calculuslerden AA mı getirecek

• thevictorious kullanıcısına yanıt

yok la o dediğin odtü gibi yerler için geçerli.odtü matematiğe girip bi çap yapmaya çalışın bakıyım :D bırak ortalamayı 3,9 yapmayı en az 1 dersten kalırsınız ama istinyede hocaya çap yapacam hoca desen tabi efendim der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F397F6D3 -- 1 Temmuz 2022; 18:37:42 >

tyt ayt toplam 80 soruluk matematik sınavında 3 boşum var hepsi de geometri hocam benim fenim kötüydü tyt de bir tık sıkıntılı geçti ondan böyle oldu bide çap için istenilen ortalama 3 ki 3 yapabileceğimi düşünüyorum daha zor bir üniversite olsa tabii böyle konuşmazdım ancak ders içerikleri o kadar zor gözükmüyor hele hele diğer üniversitelerin matematik bölümlerine göre

• muhtemelen istinyede de öyle değildir. hadi parayla yapılıyor olsa tabi canlarına minnet ama burslu adama 2 programı birden yedirmek için özel bir istekleri olduğunu sanmıyorum. hele şu bir şeylere girip bilgisayar mühendisliğiyle çap yapma hayalleri beni benden alıyor. odtü madene girip bilgisayarla çap yapacakmış. yaparsın yaparsın tabi ama senin önündeki eeciler endüstriciler makineciler havacılar metalurjiciler matematikçiler istatistikçiler (yaklaşık 500 kişi)den sana sıra gelirse. açılacak kontenjan da 1-2 ha. istinyede de yine o 1 kişilik pc çapı için kim bilir kimler sıraya girecek. çap diye bir şey yok, çap yapabilecek adam burada soru soruyor olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baktım şimdi, o yazılımda açılacak 1-2 kişilik kontenjanı eeciler, dijital oyun tasarımı tayfa, endüstriciler ve makineciler matematikçiye yedirmez. hacettepede yks puanı da ortalamayla birlikte önemliydi, muhtemelen her okulda öyle. bunlarınki matematikten yüksek. bak seni tanımıyorum kimsin necisin bilmem. istediğin bölüme girsen de girmesem de hayatımda bir şey değişmez. ama benden demesi bu hayalle gidip hiperbol işlerken hayata küsünce pişman olursun. bence matematiğin de iyiyse kal mezuna düzgünce fen çalış güzel bir yere git.

200 kişi ister 1 kişi kabul alır ama kabul alınca da iş bitmiyor 2 bölümü aynı anda okuyup belli bir notun altına düşmemesi lazım. şu sınavda 5k giremeyen biri için iyi üniversitelerde çap yapmak zırvadan başka bir şey değil.

Hocam aslında en büyük korkum kolay bir sınav gelir korkusu bu sene matematiğin bu kolaylığı büktü belimi biraz eğer kendimi toplayabilirsem ve ailemde yeşil ışık yakarsa belki bir kez daha mezuna kalabilirim ancak şimdilik işte böyle elimden geldiğince her kapıdan bilgi topluyorum işi bilen kişilerce çünkü bende biraz farkındayım matematik okuyup bir şeyler olmak güzel ancak muhtemelen çok zor ve eğer işler yolunda gitmez ise geri dönmesi sıkıntılı bir konum umarım verdiğim karar benim için en iyisi olur teşekkür ediyorum yorumunuz için

• yuh orası 60kdan alırsa 4 sene sonra şu an 50kdakiler 15-20k dan mı alacak

• evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.