Şimdi Ara

Sinava girebilir miyim? Fotograf sorunu..[Ss'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar benim kimlik fotografim 18 yasimdan kalma suan 22 yasindayim, sac ve sakal uzun.

Soyle bir sikinti var yks ye kayit olurken hem sakalim cok uzundu hem de asiri kilo aldigim bir donemdi. Suan baya zayifladim ve sakallarim kisa acaba sikinti olur mu bilemedim?

Kimlik fotografim:

Giris belgemdeki fotograf:

Suanki halim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 14 Haziran 2018; 8:11:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• educationist e kullanıcısına yanıt
    E educationist demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: educationist

Sorun olmaz girersin sınava varsa kimliğin yanında başka bir belgede götür ehliyet gibi. Çok sayıda sınavda salon başkanı olarak görev yaptım bu sınavda görevim var. O kadar farklı resimler geliyor inanamazsınız ama anlıyoruz işte o da işin tecrübesi.
    Hocam ehliyet var o da farkli

• Hocam sınavı geçtim kimlik kontrolü yapılan her yerden uzak dur derim

• 3 farklı kişi görüyorum ben hangisi sendin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baband

Hocam sınavı geçtim kimlik kontrolü yapılan her yerden uzak dur derim
    Hocam yapmayın o kadar mı vahim? Hemen gidip biyometrik fotoğraf çekilmeyi düşünüyorum, fakat bayrama gireceğiz. Bir şekilde yeni kimliklerden çıkartabilir miyim acaba?
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Yeni kimlik sınava kadar kargodan gelmeyebilir. Ama bu resimin de çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. sınıf

• quote:

Orijinalden alıntı: baband

Yeni kimlik sınava kadar kargodan gelmeyebilir. Ama bu resimin de çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. sınıf

Eyvallah hocam içim biraz olsun rahatladı, fakat ben yine de bir şansımı deneyeceğim. Nüfus Müdürlüğüne gidip önceden parayı yatırıp ve biyometrik fotoyu alıp, sabah en erken saatte gidip kimliğimin kaybolduğunu ve sınava gireceğimi söyleyeceğim. Yardımcı olurlar belki.

• bu sen değilsin yalancısın sen adi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elione

bu sen değilsin yalancısın sen adi
    Dostum sorma ya, biri 18'den kalma körpe halim, diğeri bu sene kötü zamanlar yaşayıp aşırı kilo aldığım halim, sonuncu da tam şuan çekildiğim kilo verdiğim halim. Bir insan cidden bu kadar mı değişir?
  • Sorun olmaz zaten eski fotograf oldugunu bakinca anlamalari lazim . Umarim cok gicik birine denk gelmezsin .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saci sakali kestirirseniz bir ihtimal ilk fotoya benzersiniz,oyle yapin bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. tiple gireceksen sınava;
    Erken git sınava gireceğin yere okula gir, gözetmenler seni alırsa zaten sorun yok. Kabul etmezse (böyle bir şey olacağını sanmıyorum) yetkili çağırın dersin bu benim isterseniz her türlü teyit edebilirim dersin, sorun çıkacağını zannetmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Belle -- 14 Haziran 2018; 9:31:37 >
    abi bence bi daha kilo almamaya dikkat et
  • Bende senin kadar olmasa da fotoğraf farkım aynen böyle. Geçen yıl girdim bu sene de girerim diye düşünüyorum. İlk senemde üstümü bile aramamışlardı eğer şansına çok kıl görevliler denk gelmezse rahatça girersin.

• Sorun olmaz girersin sınava varsa kimliğin yanında başka bir belgede götür ehliyet gibi. Çok sayıda sınavda salon başkanı olarak görev yaptım bu sınavda görevim var. O kadar farklı resimler geliyor inanamazsınız ama anlıyoruz işte o da işin tecrübesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: educationist

Sorun olmaz girersin sınava varsa kimliğin yanında başka bir belgede götür ehliyet gibi. Çok sayıda sınavda salon başkanı olarak görev yaptım bu sınavda görevim var. O kadar farklı resimler geliyor inanamazsınız ama anlıyoruz işte o da işin tecrübesi.
    Hocam ehliyet var o da farkli

• aman ehliyeti sakın gösterme

Sorun olmaz ehliyetini de götür. Bu yaşlar gençlerin çok hızlı değiştiği bir dönem çok farklı resimler ile karşılaştığım oldu ek kimlik getirenler daha güvenli oluyor çoğu aday da getiriyor. Rahat etmeyeceksen değiştirebilirsin geçen başvurdum yeni kimliğe 4 günde geldi.

• Hocam naptın sen ya her birine ayrı stil denemişsin ama benziyosun bence sıkıntı çıkmayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mellitus -- 14 Haziran 2018; 10:48:59 >
  • Hepinize teşekkür ederim içim rahatladı, rahatlamakla kalmadı kahkahalara boğuldum yorumlarınız sayesinde. O zaman son olarak şunu atıyorum.

Evet bu da benim:

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Hepinize teşekkür ederim içim rahatladı, rahatlamakla kalmadı kahkahalara boğuldum yorumlarınız sayesinde. O zaman son olarak şunu atıyorum.

Evet bu da benim:

Gözlük işe yarıyor mu bro yoksa tarz için mi takıyorsun?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.