Bildirim
Sinava girebilir miyim? Fotograf sorunu..[Ss'li]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam sınavı geçtim kimlik kontrolü yapılan her yerden uzak dur derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 farklı kişi görüyorum ben hangisi sendin? -
Hocam yapmayın o kadar mı vahim? Hemen gidip biyometrik fotoğraf çekilmeyi düşünüyorum, fakat bayrama gireceğiz. Bir şekilde yeni kimliklerden çıkartabilir miyim acaba?quote:
Orijinalden alıntı: baband
Hocam sınavı geçtim kimlik kontrolü yapılan her yerden uzak dur derim -
-
Eyvallah hocam içim biraz olsun rahatladı, fakat ben yine de bir şansımı deneyeceğim. Nüfus Müdürlüğüne gidip önceden parayı yatırıp ve biyometrik fotoyu alıp, sabah en erken saatte gidip kimliğimin kaybolduğunu ve sınava gireceğimi söyleyeceğim. Yardımcı olurlar belki.quote:
Orijinalden alıntı: baband
Yeni kimlik sınava kadar kargodan gelmeyebilir. Ama bu resimin de çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. sınıf
-
bu sen değilsin yalancısın sen adi -
Dostum sorma ya, biri 18'den kalma körpe halim, diğeri bu sene kötü zamanlar yaşayıp aşırı kilo aldığım halim, sonuncu da tam şuan çekildiğim kilo verdiğim halim. Bir insan cidden bu kadar mı değişir?quote:
Orijinalden alıntı: elione
bu sen değilsin yalancısın sen adi -
Sorun olmaz zaten eski fotograf oldugunu bakinca anlamalari lazim . Umarim cok gicik birine denk gelmezsin .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Saci sakali kestirirseniz bir ihtimal ilk fotoya benzersiniz,oyle yapin bence.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3. tiple gireceksen sınava;
Erken git sınava gireceğin yere okula gir, gözetmenler seni alırsa zaten sorun yok. Kabul etmezse (böyle bir şey olacağını sanmıyorum) yetkili çağırın dersin bu benim isterseniz her türlü teyit edebilirim dersin, sorun çıkacağını zannetmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Belle -- 14 Haziran 2018; 9:31:37 > -
abi bence bi daha kilo almamaya dikkat et -
Bende senin kadar olmasa da fotoğraf farkım aynen böyle. Geçen yıl girdim bu sene de girerim diye düşünüyorum. İlk senemde üstümü bile aramamışlardı eğer şansına çok kıl görevliler denk gelmezse rahatça girersin.
Sorun olmaz girersin sınava varsa kimliğin yanında başka bir belgede götür ehliyet gibi. Çok sayıda sınavda salon başkanı olarak görev yaptım bu sınavda görevim var. O kadar farklı resimler geliyor inanamazsınız ama anlıyoruz işte o da işin tecrübesi.
Hocam ehliyet var o da farkliquote:
Orijinalden alıntı: educationist
Sorun olmaz girersin sınava varsa kimliğin yanında başka bir belgede götür ehliyet gibi. Çok sayıda sınavda salon başkanı olarak görev yaptım bu sınavda görevim var. O kadar farklı resimler geliyor inanamazsınız ama anlıyoruz işte o da işin tecrübesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
aman ehliyeti sakın gösterme
Sorun olmaz ehliyetini de götür. Bu yaşlar gençlerin çok hızlı değiştiği bir dönem çok farklı resimler ile karşılaştığım oldu ek kimlik getirenler daha güvenli oluyor çoğu aday da getiriyor. Rahat etmeyeceksen değiştirebilirsin geçen başvurdum yeni kimliğe 4 günde geldi.
Hocam naptın sen ya her birine ayrı stil denemişsin ama benziyosun bence sıkıntı çıkmayacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mellitus -- 14 Haziran 2018; 10:48:59 >
-
Hocam sınavı geçtim kimlik kontrolü yapılan her yerden uzak dur derim
|
3 farklı kişi görüyorum ben hangisi sendin?
|
bu sen değilsin yalancısın sen adi
|
E educationist demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
aman ehliyeti sakın gösterme
|
Hocam bu ne boyle surekli tarz mi degisiyorsunuz?
Bir sonraki foto top sakal ve kazitilmis sac olarak mi gelecek yoksa. |
Sorun olmaz zaten eski fotograf oldugunu bakinca anlamalari lazim . Umarim cok gicik birine denk gelmezsin .
|
Yeni filmde Wolverine`i kimin oynayacağı belli oldu
|
Benzer içerikler
- boyunca zarf fiil mi
- altuğ güneş kimdir
- netter anatomi atlası pdf
- 345 tyt matematik çözümleri (pdf)
- repolarizasyonda atp harcanır mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X