Şimdi Ara

İstikrar İçin Tek Başına İktidar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seçimlerden önce malum partinin seçim sloganıydı. Bir çok o partili ve muhalifte bu sözlere kanıp gidip o partiye oy bastı. Şimdi sorgulama zamanı. Seçimlerden önce istikrarsızlıktan oluyor denen olayları teker teker sayalım.
    1. Canlı bombalar ile şehir merkezindeki topluluklara saldırı düzenlenmesi ve onlarca insanın ölmesi (istikrarsızlığa verilen en büyük örneklerden biri buydu)
    2. Pkk'nın eylemleri şehirlerin içine çekmesi ve iç savaş çıkarmaya çalışması
    3. Dolar'ın 3 liraya dayanması ve bir çok türk şirketinin iflas etmesi
    4. Gıdadan elektronik eşyalara kadar bitmek bilmeyen zamlar

Şimdi oy veren ve vermeyenlere soruyorum. İstikrarsızlıktan oluyor dediğimiz dönemden tek başına iktidarın ele alındığı dönem arasında bana iyiye kayan tek bir gelişme veya tek bir fark söyleyin.

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• daha başkan sistemi için kullanacaklar bu istikrar şeysini. sen dur daha

Adamlar bu kafadayken biz onlara ne anlatabiliriz ki?

Ben hayatımda memleketin durumunu sorgulayan akpli görmedim.Sorgulama her insanın yapabileceği iş değildir zaten.IQ'su çift haneliler sorgulama yapamaz.
  • Tek kelimeyle yok. değişen hiçbir şey yok. onlara sorarsanız herşey tıkırında. herkes bana dokunmayan bin yaşasın kafasında. doların 3 lira seyrinde dolaşması da kriz durumu değilmiş. burada bana göre resmen halkı tehdit yoluyla gelinen tek başına iktidar durumu sözkonusu. pkk ' ya açılım süreci yalanıyla resmen toparlanması için süre tanındı. merak ediyorum o kadar barikat ve hendek kazılırkken 100 ' lerce kilo bomba stok yapılırken , bu kadar örgütlenme sırasında istihbarat ve içişleri nerelerdeydi acaba. Doğuyu resmen kendi kaderine bıraktılar , tabi batıdaki duble yollar ve bilmem kaçıncı havaalanları ve köprüler daha önemli ya ne diyim ya halk , halk uyanmadıkça bu başa gelenler az bile çok çok öncesinden bu olacaklar belliydi zaten. senelerce önce yazılıp çizilen seneryo şimdi oynanıyor keyifli (uyumalar) izlemeler türkiye.
  • wolfestein kullanıcısına yanıt
    1 hafta 2 hafta 3 hafta sonrasına randevu alıyoruz dillendiren yok.
    Babam diz kapağından ameliyat oldu,taburcu olduktan bir kaç ay sonra diz kapağında ağrı başladı,adam ağrıdan ölüyor,yemediği ağrı kesici kalmadı,acilin bu konuda yapacağı bir şey olmadı,randevuyu 4 gün sonrasına alabildik,4 gün o acıyla evde bekledi.(Sonuç Haziran ve kasım'da yine AKP ye oy attı)
    Benim çevrem bu tarz olaylar ve insanlar ile çevrili,sizlerde durum nedir bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 12 Ocak 2016; 13:15:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*-Carraro Sportive 225*-DH Bisiklet Severler Grubu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İroni yaptım vurmayın hemen
    Bugün bir video izledim bir kaç akp'li bayan vatandaş pazardaki fiyatlar ile ilgili aynen şunu söyledi."Fiyatlardan memnunum, bakın burada x sebze 5-6 lira, yurtdışında bunun adetini bu rakama alamazsınız. Onun için fiyatlardan memnunum pahalı diyenlere bakmayın" dedi. Güler misin, ağlar mısın yoksa o sebzeyi ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: wolfestein

Olsun hastane kuyruklarını azalttı bu hükümet

1 aydır hastaneden randevu alamıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İroni yaptım vurmayın hemen

Vurduğum yok dostum yaşadığımı anlattım sadece :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*-Carraro Sportive 225*-DH Bisiklet Severler Grubu
  • quote:

Ayrıca parasız ilaç alıyoruz ya la daha ne olsun. Devlet bize bakayi

Annem diz kapağındaki ağrıdan şikayet ediyordu. Neyse bugün hastaneye götürdük kendisini ve doktorda dedi ki, ''hastanın diz kapağında bulunan sıvı azalmış kemiklerde bu yüzden birbirini aşındırıyor ve bu da ağrıya sebep oluyor'' dedi. Doktor devamla dedi ki, ''bir ilaç var onu getirirseniz hasta olan annenize bu ilacı enjekte eder ve hasta 6 ay boyunca rahat eder'' dedi.

Neyse eczaneye gittik ilacın fiyatını sorduk. İLACIN FİYATI 300 TL DEVLET BU İLACA DESTEK VERMİYORMUŞ.

Alın size istikrar, alın size sosyal devlet alında başınıza çalın akp'nizi. ALLAH BU AKP'NİN DE, AKP'YE DESTEK VERENLERİNDE BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN.

Yukarıdaki ironiden dolayı rahatsızlık verdiysem de forumdaşlarımdan özür diliyorum kusura bakmayın.

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

Ayrıca parasız ilaç alıyoruz ya la daha ne olsun. Devlet bize bakayi

İstikrar İçin Tek Başına İktidar

• quote:

Neyse şakayı bir kenara bırakıp biraz ciddi yazalım.

Annem diz kapağındaki ağrıdan şikayet ediyordu. Neyse bugün hastaneye götürdük kendisini ve doktorda dedi ki, ''hastanın diz kapağında bulunan sıvı azalmış kemiklerde bu yüzden birbirini aşındırıyor ve bu da ağrıya sebep oluyor'' dedi. Doktor devamla dedi ki, ''bir ilaç var onu getirirseniz hasta olan annenize bu ilacı enjekte eder ve hasta 6 ay boyunca rahat eder'' dedi.

Neyse eczaneye gittik ilacın fiyatını sorduk. İLACIN FİYATI 300 TL DEVLET BU İLACA DESTEK VERMİYORMUŞ.

Alın size istikrar, alın size sosyal devlet alında başınıza çalın akp'nizi. ALLAH BU AKP'NİN DE, AKP'YE DESTEK VERENLERİNDE BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN.

Yukarıdaki ironiden dolayı rahatsızlık verdiysem de forumdaşlarımdan özür diliyorum kusura bakmayın.

Geçenlerde benim ufak baldız koltuğunun altındaki ben'i jiletle kesmiş. Agrı ve kanama varmış doğal olarak Kartal Acile götürmüşler. Numara almış beklemiş sıra gelince girmiş içeri. İçeride size bakamayız randevunuz yok demişler :) Mecbur geri gelmişti kız. Sonra iki gün sonra randevulu olarak ACİL'e gitti. Acil'e gitmeden önce olabilecek kazayı öngörüp, randevu almamız lazım. Sağlıkta tavan yaptık ya.
    Şirkette ilaç yazdırıyorum, zart diye mesaj geliyor SGK'dan şu kadar katkı payı alındı diye. Sonrada buraya gelip, ilaçları parasız alıyoruz diyorlar. Biz niye alamıyoruz kardeşim?????????

• benim çevremdeki asgari ücretle çalışanların hepsi akp ye oy atıyo. önceden de böyleydi şimdide böyle. Akp seçmeninin %80 ninin hayatta bi amacı olduğuna inanmıyorum

Orijinalden alıntı: StillB0rN

Yazdığın maddelere gelecek cevaplar: Cehape dönemi olsaydı; daha çok bomba patlardı, dolar 8 lira olurdu, daha çok işyeri batardı.Hülöğğğ!

Ben hayatımda memleketin durumunu sorgulayan akpli görmedim.Sorgulama her insanın yapabileceği iş değildir zaten.IQ'su çift haneliler sorgulama yapamaz.

Camiler ahır olurdu. Hep yazıyorsunuz ama bunu eklemiyorsunuz.

AKP'nin kurdugu menfaat duzeninin islemesi herseyin basinda gelir.

AKP'liler ve onun zombilesmis destekcilerinin hepsi bu ulke kurtulduktan sonra yargi onunde hesap verecek

Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Seçimlerden önce malum partinin seçim sloganıydı. Bir çok o partili ve muhalifte bu sözlere kanıp gidip o partiye oy bastı. Şimdi sorgulama zamanı. Seçimlerden önce istikrarsızlıktan oluyor denen olayları teker teker sayalım.
    1. Canlı bombalar ile şehir merkezindeki topluluklara saldırı düzenlenmesi ve onlarca insanın ölmesi (istikrarsızlığa verilen en büyük örneklerden biri buydu)
    2. Pkk'nın eylemleri şehirlerin içine çekmesi ve iç savaş çıkarmaya çalışması
    3. Dolar'ın 3 liraya dayanması ve bir çok türk şirketinin iflas etmesi
    4. Gıdadan elektronik eşyalara kadar bitmek bilmeyen zamlar

Şimdi oy veren ve vermeyenlere soruyorum. İstikrarsızlıktan oluyor dediğimiz dönemden tek başına iktidarın ele alındığı dönem arasında bana iyiye kayan tek bir gelişme veya tek bir fark söyleyin.

13 yıldır baştanısınız ve hala istikrar yok neden acaba başta olmanızın sebebleri istikrarsızlık ve sindirme politikası
    Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

benim çevremdeki asgari ücretle çalışanların hepsi akp ye oy atıyo. önceden de böyleydi şimdide böyle. Akp seçmeninin %80 ninin hayatta bi amacı olduğuna inanmıyorum

Seçimleri nasıl kazandık demekten başka bir kazançları olmadığını ne zaman anlayacaklar acaba. Gerçi benim pek bir umudum yok ama bizle birlikte onlar da zorluk çekiyor o yüzden bir bakıma mutluyumda. Millet hakettiği şekilde yönetiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.