Şimdi Ara

İstikrar İçin Tek Başına İktidar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iamburak

Seçimlerden önce malum partinin seçim sloganıydı. Bir çok o partili ve muhalifte bu sözlere kanıp gidip o partiye oy bastı. Şimdi sorgulama zamanı. Seçimlerden önce istikrarsızlıktan oluyor denen olayları teker teker sayalım.
    1. Canlı bombalar ile şehir merkezindeki topluluklara saldırı düzenlenmesi ve onlarca insanın ölmesi (istikrarsızlığa verilen en büyük örneklerden biri buydu)
    2. Pkk'nın eylemleri şehirlerin içine çekmesi ve iç savaş çıkarmaya çalışması
    3. Dolar'ın 3 liraya dayanması ve bir çok türk şirketinin iflas etmesi
    4. Gıdadan elektronik eşyalara kadar bitmek bilmeyen zamlar

Şimdi oy veren ve vermeyenlere soruyorum. İstikrarsızlıktan oluyor dediğimiz dönemden tek başına iktidarın ele alındığı dönem arasında bana iyiye kayan tek bir gelişme veya tek bir fark söyleyin.

Muhalefete erken seçim fırsatı çıkmadı mı?
    Neden erken seçim istemiyorlar.

Birde bunlar Türkiye cağ atlamış gibi seçim zaferi kutluyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 12 Ocak 2016; 18:10:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Din ile uyuşturulmuş beyinleri ile,kahvehane ağzından anlayıp kabadayılığa ve güce tapan bir %50 var malesef ki.
    Ben bunları terör ile ülkeyi bölmeye çalışanlarla çok benzetiyorum needense,ikisi de ülkenin önüne engel.
    Irkçılık ya da başka bir şey deyin,artık beyaz Türklerin ayaklanması lazım,yeter.
  • bu tür olaylardan sonra her zaman ahaberi açıp seyrederim. Adamlar kıvırabilmek için, paşazadelerini koruyabilmek için dansözden bile fena hal alıyolar, bende burda kahkaha atıyorum tabii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 12 Ocak 2016; 18:28:24 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.