Şimdi Ara

İstifa Cagrilari Uzerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de buna benzer bir yazi yazacaktim fakat zamanim yoktu ve ekside bu entryi buldum. Adam tam anlamiyla anlatmak istediklerimi yazmis:

ya ben anlamiyorum.

galatasaray 6 yedi lan 5-6 sene evvel.

6 gol yedi 6. gol bile atamadi. 6-0 yenildi. basinda da suan hala olan fatih terim vardi.

bazen taraftarima bakiyorum da, harbiden buyuk camia degiliz galiba diyorum. 3 gol yedik diye dunyanin sonu muamelesi yapiyorlar. gs 6 yedi kuculdu mu?

feneri 4-3 kalecisiz yendik, fener kuculdu mu?

ulan tamam bugun herifler bizi pis yendi. eyvallah. 1 haftadir saçma sapan japon bayragi geyigini ortaya atan sensin. al tersten gorduk japon bayragini. kendin gaza geliyorsun kendin isyan ediyorsun.

bak canim kardesim.

sen hala 109 yillik camia geyigine devam et. seversin sevmezsin. fikret orman herkesin gotum gotum kaçtigi besiktasa baskan olmak icin cikti. (diger 2 adayin amaci reklamdi herkes biliyordu secilmeyeceklerini)

o taptigin serdal adali mali tabloyu inceledikten sonra ilk iş abd bileti alip kaçti.

besiktasin geliri sıfır.

rakam ile 0

borçumuz belki gs den fenerden az ama gelir yok, gelir.

fb nin yilda 100 milyon geliri var. gs nin yilda sirf stadyumdan 60milyon euro geliri var.

4-5 sene daha bu tablo surerse fb ile gs yi bir daha omru billah yakalayamayacagiz.

ister begen ister begenme. bu kulubun 1. amacı batmamaktir.
    ikinci amaç şampiyonluk. hatta 3.

senin tupcu ve yildiz hayranligindan bu noktadayiz. bugun fenerden 3 yedi isek samet ve fikretten dolayi degil.

2004 yilinda tüpçü lehine tezahurat yapan sen, ey sen taraftar yuzundendir. 2 sene once delirt bizi tüpçü diyenler yuzundedir.

işte şimdi sizin delirme zamaniniz geldi.

fikret ormani begen begenme.

geliri 0 olan bu kulube asla hickimse baskan olmaz. fikret giderse tek yol kayyum.

kayyuma gidersek kadronda hicbir oyuncu kalmaz. hepsi satilir. en az10 amatör spor şubesi kapatilir. belki erkek basketbol bile dahil.

hala algilayamadiniz ulan. beşiktaş batıyor. sikiyim fener maçını. bugun yönetim istifa diyenler beşiktaşli olamaz. onlar sadece futbol skorcuları. tatminciler.

Durum bu arkadaslar. Biraz sabirli olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

Ben de buna benzer bir yazi yazacaktim fakat zamanim yoktu ve ekside bu entryi buldum. Adam tam anlamiyla anlatmak istediklerimi yazmis:

ya ben anlamiyorum.

6 gol yedi 6. gol bile atamadi. 6-0 yenildi. basinda da suan hala olan fatih terim vardi.

bazen taraftarima bakiyorum da, harbiden buyuk camia degiliz galiba diyorum. 3 gol yedik diye dunyanin sonu muamelesi yapiyorlar. gs 6 yedi kuculdu mu?

ulan tamam bugun herifler bizi pis yendi. eyvallah. 1 haftadir saçma sapan japon bayragi geyigini ortaya atan sensin. al tersten gorduk japon bayragini. kendin gaza geliyorsun kendin isyan ediyorsun.

bak canim kardesim.

sen hala 109 yillik camia geyigine devam et. seversin sevmezsin. fikret orman herkesin gotum gotum kaçtigi besiktasa baskan olmak icin cikti. (diger 2 adayin amaci reklamdi herkes biliyordu secilmeyeceklerini)

o taptigin serdal adali mali tabloyu inceledikten sonra ilk iş abd bileti alip kaçti.

besiktasin geliri sıfır.

rakam ile 0

fb nin yilda 100 milyon geliri var. gs nin yilda sirf stadyumdan 60milyon euro geliri var.

4-5 sene daha bu tablo surerse fb ile gs yi bir daha omru billah yakalayamayacagiz.

senin tupcu ve yildiz hayranligindan bu noktadayiz. bugun fenerden 3 yedi isek samet ve fikretten dolayi degil.

2004 yilinda tüpçü lehine tezahurat yapan sen, ey sen taraftar yuzundendir. 2 sene once delirt bizi tüpçü diyenler yuzundedir.

geliri 0 olan bu kulube asla hickimse baskan olmaz. fikret giderse tek yol kayyum.

kayyuma gidersek kadronda hicbir oyuncu kalmaz. hepsi satilir. en az10 amatör spor şubesi kapatilir. belki erkek basketbol bile dahil.

hala algilayamadiniz ulan. beşiktaş batıyor. sikiyim fener maçını. bugun yönetim istifa diyenler beşiktaşli olamaz. onlar sadece futbol skorcuları. tatminciler.

Katılıyorum.

• Kufurlu yer varmis sorun olusturacaksa bir yonetici editlesin benim gozumden kacmis.

• 10 numara yazı diyecek birşey kalmıyor üzerine.
    Ancaak 1-2 sene Adamlar demedimi Takımdan fazla birşey beklemeyin diye F.orman dedi dimi sameet?
    Aç gözlü taraftarımız durumdan anlamayan aç herifler gelip bu takım nasıl şampiyonluk hedeflemez dediler.F.ormanda takım şampiyonluğa oynar her zaman dedi sırf baskı yüzünden.
    Ancak kendide biliyordu ki oluşacak takım ligde avrupayı hedefleyen bir takım olacaktı ki en mantıklısıdır buda.Sorun şurda bu takım 2-3 sene para harcamasın ben varım.Gelirler artsın ondan sonra zaten Dünyada örnekleri çook olduğu gibi bizde düzeleceğizdir elbet.Büyük takımlar hiç bir zaman küçülmez 1-2 sene kötü oynayarak bunu aklına soksun taraftarımız.Abartılı bir örnek ama
    Borussia Dortmund bizim geçtiğimiz yoldan en kötü haliyle geçti bizden beterdiler belki.
    Ama adamlar 3-4 sene belki ligden düşmemeye oynadılar 10 galibiyetle ligde tutundukları sene var girip herkes lig tarihçesine bakabilir Dortmundun.
    Adamların stadı bile %51 ine sahiplerdi.Bizde stad projesi düzenleniyor Farkındamısınız küçülmüşüz galiba biz ah vah...
    Ben 2-3 sene razıyım ancak geleceği varsa bu işin ki geleceği var gibi tek sorun o geleceği ufaktanda görsek yeter bize.

• Sadece

• Bu kadar güzel özetlenebilir ancak, hala utanmadan sıkılmadan q7 diyen-yönetim istifa diyen ''çin malı- fason'' taraftarı gördükçe çıldırıyorum.... Arkadaşlar batıyoruz ve güya camiamızın önde gelen zengin Beşiktaşlı iş adamları kafalarını kuma sokmuş, ortalarda yoklar. Taraftar derseniz ''Feda'' tişörtünün bile çakmasını alıyor, biz daha neyi konuşuyoruz.....
  • İstifa konularının yanında çok sönük kalmış, işine gelmeyen uğramıyor konuya.
  • Doğruları söyleyenler, aklı başında konuşanlar malesef pek kaale alınmaz ülkemizde. Forumda da kimsenin konuya uğramamasından belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

ya ben anlamiyorum.

bak canim kardesim.

besiktasin geliri sıfır.

rakam ile 0

• 16. sıradaki akhisar'dan sadece 2 puan daha fazla toplayarak 11. sıraya demirlemiş bir adamı "elindeki malzeme bu kadar, bu sene daha fazlasını beklemeyin" diyerek kollayan adamlarla toplaşıp bi rakı masasına oturmak isterim. kardeşim, gelin benim de çalkantılı hayatımda bu derece güzel pollyannacılık oynayın da neyse ki götü kurtardım diye gezeyim ortalıkta. Kadramoz fb ve gsden sonra en iyi 3uncu kadro. Bu adam calistirdigi butun takimlari bank asyaya dusurdu sira besiktasta.

• Fikret Orman ın kulübü batma noktasına getiren YD den hesap sormamasını, meşhur raporun iç edilmesinden de bahsetseymiş 10 numara 5 yıldız yazı olurmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

Fikret Orman ın kulübü batma noktasına getiren YD den hesap sormamasını, meşhur raporun iç edilmesinden de bahsetseymiş 10 numara 5 yıldız yazı olurmuş..

Ondan da kendimce ben soz edeyim. Bu kulubun Demirorene 100 milyon lira borcu var. Borcun 5te biri bu adama. Eger inu rahatsiz edersek o da senetler halindeki borcunu ister, aninda icraya verir. Zamani gelince o adamdan da hesap sorulacak merak etmeyin.

Daha ligin basindayiz. En azindan ilk yari bitsin de ole yorum yapalim takimin gidisati hakkinda.

• şu başlıkta türkçe karakter kullansanız daha iyi olmaz mı. Cagliari diye okuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

şu başlıkta türkçe karakter kullansanız daha iyi olmaz mı. Cagliari diye okuyorum

Hocam bilgisayardayken kullanıyorum da telefonda zor oluyor Bir dahakine daha dikkatli olurum

• Bizim 6 yediğimiz maçta çok şansızdık Gol pozisyonu yakalıyoruz top dönüyor bizim kaleye gol oluyor, topumuz direkten dönüyor gene bizim kalede gol oluyor, penaltı verilmiyor (bu kısmı tam hatırlayamıyorum freekickde olabilir ) dönen top yine gol oluyor. Yani o maç biz 6 yememize rağmen iyi oynamıştık
  • olay 3 yemek degil ki ... dogru hamleler ile yonetildigimizden emin olsa bu taraftar 5-0 yenilsek bile gider destek olur.

taraftarin isyani yapilan yanlislara ;

sagda solda magazin guzelleri gibi konusan yoneticiler, yapilan yanlis transferler, aliyoruz deyip bos gelmeler (nene) yada rakibe kaptirmalar (salih ucan)... gs ile bosuna girilen stad polemigi, anlasilan ama vazgecilen teknik direktore verilen bosuna para (yonetici cebinden vermis ama yonetim hatasidir sonuc olarak), Q7 yi mundar etmeleri, genclestirme deyip takima alinan yasli oyuncular, y.d. den henuz hesap sorulmamasi, yoneticilerin basin onunde surekli aglamalari vs .

benim aklima gelenler bunlar. peki bu yonetim ne katti bu kulube, var mi yazabilecek olan ? belki birkac sey vardir, tesekkur ederiz lakin durmus saat bile gunde 2 defa dogruyu gosterir.

evet, yeni yonetimin bizlere kattigi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

olay 3 yemek degil ki ... dogru hamleler ile yonetildigimizden emin olsa bu taraftar 5-0 yenilsek bile gider destek olur.

sagda solda magazin guzelleri gibi konusan yoneticiler, yapilan yanlis transferler, aliyoruz deyip bos gelmeler (nene) yada rakibe kaptirmalar (salih ucan)... gs ile bosuna girilen stad polemigi, anlasilan ama vazgecilen teknik direktore verilen bosuna para (yonetici cebinden vermis ama yonetim hatasidir sonuc olarak), Q7 yi mundar etmeleri, genclestirme deyip takima alinan yasli oyuncular, y.d. den henuz hesap sorulmamasi, yoneticilerin basin onunde surekli aglamalari vs .

benim aklima gelenler bunlar. peki bu yonetim ne katti bu kulube, var mi yazabilecek olan ? belki birkac sey vardir, tesekkur ederiz lakin durmus saat bile gunde 2 defa dogruyu gosterir.

Demirören'in tecavüz ettiği kulübü nikahına almıştır yeni yönetim!

• Bırak hocam ALLAH İÇİN YA

Ne FİKRET ORMAN NE YILDIRIM DEMİRÖREN ..

Beşiktaş'a Sağlam bir İş adamı gelmesi gerekli ilk önce stadyum yapılmalı bu sırada takım içi modifiye edilip ligte ilk 3'e oynamamız lazım diğer yıllarda ise artık Şampiyonluk esas alınıp Avrupada hedefler konulmalı!..

En önemlisi Beşiktaş ve Camiaaa Para kazanmalı!
  • Yıldırım Demirören geceleri rahat uyuyabiliyor mu acaba? Gerçekten merak ediyorum. İnsanlar her zaman yanlış şeyler yaparlar, yanlış şeyler yapanlara kötü insan denmez. Ama pişman olmuyorsa bu adam, vicdan azabı çekmiyorsa, o zaman sorun vardır, yazıklar olsundur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

olay 3 yemek degil ki ... dogru hamleler ile yonetildigimizden emin olsa bu taraftar 5-0 yenilsek bile gider destek olur.

Demirören'in tecavüz ettiği kulübü nikahına almıştır yeni yönetim!

dogrudur... butun suc demirorendedir ama yeni yonetimin yaptigi yanlislarda kendilerini baglar. demiorenin kotu yonetimi yuzunden eli ayagi bagli simdiki yonetimin ama eldeki imkanlarla yapilan isleri konusuyoruz, imkansizliklarla yapilamayanlari degil...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.