< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İstenilen erkek

-
-
balık adam göreve @mrslimshady_reloaded
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zeki olun donanımlı olun kariyer sahibi olun zengin olman şart değil ama atıyorum başarılı bir cerrahsın veya bir bankanın yöneticisisin bu senin boş biri olmadığını gösterir.
bodycilerin genelinin kafasının içi boş fikirleri yok.
meslek olarak statülü bir şey yaparsan veya ticaret yaparak parayı bulursan onların önüne geçersin. statü baya önemli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
spor yapamıyorsa para + statü lazım
Bunlar varsa vücut olmadan da her türlü götürürsün skntı yok
-
Ayrıca nerede erkek "kaslı olmak zorundadır" diye lanse ediliyor ahaha
Türkiye'de erkeklerin %1-2 si falan ciddi anlamda spor geçmişine sahip ve kaslıdır.
Kendini "kaslı" sananların bile büyük kısmı zargana
-
Kasın tipe etkisi çok çok az,sporda görüyorum adam 170 kel ama her tarafı kas,hiçbir kızın bu adam kaslı diye bakacağını sanmıyorum,uzun boylu yakışıklıysan,kilon da çok fazla veya çok az değilse kasa falan hiç gerek yok
-
Uzun boylu değilim ya 177 im
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben tıp 2.sınıfa geçtim bu dedikleriniz ancak 5 6 yıl sonra mümkün olabilir statü yani
Betabuxx ?
Hocam yok ya çok lanse ediliyor böyle bodycilerin falan videoları görüyorum bende ne bileyim hiç bodybuilding yapamayacağım için kötü hissediyorum kadınlar tarafından arzulanan bir vücuda sahip olamayacağım bilmiyorum belki durum böyle değildir ama medyada artık böyle lanse edildiğine eminim işte alfa erkek vücut yapın cart curt
katılıyorum. tek başına vücut hiçbir şeyi ifade etmez. kas yapınca tip düzelmiyor ayrıca para ve statülü bir iş yapmak ve normal bir tip ve vücuda sahip olmak sadece kaslı olmakta çok daha iyidir
Ama para ve statünün üstüne vücutta çok iyi olur ama maalesef
Neden bu kadar kafaya taktın ki
Sağlık sorunun olmasa vücut yapmanın kolay olacağını vs mi sanıyorsun
Uzun yıllar boyunca , istikrarlı bir şekilde tüm hayatını ona göre ayarlaman gerek. Bunu zaten herkes yapamıyor
Ayrıca tip daha önemli
-
Yas kaç. Tahmin etmek zor değil ama soralim
Ağır spordan kastın nedir?
Koşabiliyor musun mesela? Ya da uzun yürüyüşler? Hafif tempoda bisiklet?
Ya da daha az efor isteyebilecek sporlar, masa tenisi örneğin?
-
Ya işte kalbi çok yormamam lazım kas falan yapmamakda lazım doktor tavsiye etmem dedi ama kardiyo falan yapabilirsin yani spor yap dedi
Hocam yani kendime dert ettiğim bir şey bu olabilir yani hemen 14 15 yaş damgası vurmanız hoş değil 20 yim bu arada
Spor yapıyor musun peki?
En Beğenilen Yanıtlar

Zeki olun donanımlı olun kariyer sahibi olun zengin olman şart değil ama atıyorum başarılı bir cerrahsın veya bir bankanın yöneticisisin bu senin boş biri olmadığını gösterir.
bodycilerin genelinin kafasının içi boş fikirleri yok. ![]() |
Benzer içerikler
- pişmiş tavuk kaç saatte bozulur
- risperdal nasıl bırakılır
- puzzle çözme programı
- alçıya alınan ayak nasıl durmalı
- arda turan boy
- ets2 türkiye haritası
- black friday 2025
- elektrikli bebek arabası
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X