Hocam insanlarin yuzde biri bile kasli degil kilolu olma yeter, ilgin asiri istegin yoksa kimse ugrasmaz bu sporla kolay birsey degil. |
İstenilen erkek (2. sayfa)

-
-
Sağolun hocam cevabınız için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
102 kiloyum. Kaslı erkek zırvalığını kim uyduruyor? Güzellikte kas vs de geçici. Önemli olan sağlıklı olmak. Bunun ötesi yok.
Sen de sağlığın doğrultusunda kendine en iyi gelen şeyi yapmalısın.
+Sevgilim göbeğimi seviyor ciddi ciddi. Kaslı olmak çoğu kadını aksine korkutuyor; aldatır bu diyerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 16 Ağustos 2023; 17:23:17 > -
Arkadaşlar az düşünün yahu. Cinsiyet oranı 1:1. Güzel kadın güzel erkeklerle eşleşirse ortalama tipli kadınlara da ortalama erkekler kalır. Bakın kadınlar bunu genç yaşta kabul edemiyor ama 30 yaşına yaklaşınca fark edip eli ayağı düzgün tiplere yanaşıyorlar.
Ben yakışıklı bir erkek değilim. Son iki yılda üç kadın hiçbir yapmadığım halde kur yaptı. Şu an biriyle de sevgiliyim hatta. Yani siz tabii bakımlı, eğitimli olun ama kadınlar erkek arıyor şu an piyasada. Muhakkak biri kapar sizi. Tabii kapılabilir olmanız lazım. Odanızdan çıkmadan insan görünce kaçıyorsanız kim sizi ne yapsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 16 Ağustos 2023; 17:50:29 > -
Güzel erkek veya senin deyiminle kapılacak erkek olmak için kas vücut falan car curt şart mı onu tartışıyoruz
Anlamadım ne dediğini.
-
olay vücutta değil tipte çok kilolu veya zayıf değilsen karşı cinsin gözünde spor yapandan pek farkın olmaz
-
Ki zaten 1.85 altına vücüt yapan adama iyi gitmiyor 1.80 altı bence hatta kotü duruyor. . belki 1.83 son sınır, çünkü 1.80 adamla 1.83 arasında bile ciddi fark duruyor gözümle şahit oldum.
1.80 altı adam güzel giyinip fit olmalı spor tabi ki yapsın ben body vücudundan bahsediyorum. Şiştiklerinde boydan dolayı estetik görünmüyor.
1.86 yım bu arada yıllardır body yapıyorum, bodyguardlıkta yaptım kol 47-49 arasındayken. evet karı kız olaylarındaki etkisi çok fazla ne imkanlar geçti, neler neler saysam, ama para olmayınca hiçbir anlamı kalmıyor.
aslında mesleğim de iyiydi ama ben çok boşladım, mesleği tutturamadım işimi. yani asgari kazansan bile beyaz yaka artı bu iş yaparsan neler neler yaparsın.
İşin aşın mesleğin tatlıysa body de bu işin kaymağı. Tek başına kaymağın tadı olmaz.
-
fakir adamın 47 cm kolu olmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağolun hocam
Şu an zaten 43-44 civarı spor bile yapamıyorum hem maddi hem de bu işten oluşan bazı sağlık durumlarından. 2018 senesinde yine gıda ucuz sayılırdı ki o sıra ölçü 46 idi ve coronayla bitti her şey ve hayatım.
Bodyguardlık yaptığım 2013 zamanıydı o sıra her şey ucuzdu hatta bana göre Türkiye'nin alım gücü olan en iyi zamanıydı ve imkanımdı iyiydi o zaman. Marketten araba full çıkardım. Şu an beslenmenin imkanı yok.
-
Türkiye'de bir kadın güzelse pek kendini geliştirme çabasına girmiyor. Haliyle gerçekten içi boş oluyor. Aynısı böyle kaslı takılan, tek derdi spor yapan erkekler için de geçerli. Gerçekten beyinsiz ve sadece tek dertleri kız oluyor.
Sonuç olarak illa kaslı olmana gerek yok. Boyun da kısa falan değil. Önceliğin para kazanmak olsun. Ve dış görünüşüne, bakımına dikkat et.
-
Sağolun hocam teşekkür ederim bazen böyle çocukça takılmalar oluyor hepimizde benimki de o hesap
Dünya lookism üzerine dönüyor uyan ve ağırlık basmaya başla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kanka hastalığım var basmam yasak
Madem konuyu hortlatmaya çalışıyorsun, buna cevap ver :)
-
Kanka yukarıda ağır spor veyahut bıdybuildingin yasak olduğunu belirtmiştim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X