E tamam, ben de hafif spor yapiyor musun diye sordum :) Cikip haftasonu 2-3 saat yuruyor musun yoksa yuruyus de mi yasak? Yoksa "doktor yasakladi" deyip butun gun PC basinda pinekliyor musun? |
Bildirim
E tamam, ben de hafif spor yapiyor musun diye sordum :) Cikip haftasonu 2-3 saat yuruyor musun yoksa yuruyus de mi yasak? Yoksa "doktor yasakladi" deyip butun gun PC basinda pinekliyor musun? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kas yapma zaten, herkes kaslı erkek arkadaşı olsun istemiyor. Fakat kimse ot gibi yaşayan, bir hobisi ya da uğraşı olmayan erkek istemiyor. Koşamıyorsan yürü atıyorum. Sorduklarında, "Bütün cumartesi PS'te FIFA oynadık" demek yerine "ya dün Polonezköy'e yürüşüye gittim, orman çok güzel orada, şehirden kaçmak çok keyifli. Haftaya da Şile'ye gidip plajda yürüyeceğim biraz" diyebilecek durumda ol. Kas yapacak ağır spor yapamıyorsan bisiklet sür mesela (dikkat et tabii ki harcadığın efora, zorlama kendini), dart oyna, bilardo oyna. Ama bunu mahalledeki Hüseyin abi gibi sigara içip evde hanımdan-çocuktan kaçmak, dedikodu yapmak için yapma. Kalendert nasıl biri dediklerine insanların aklına geleceği bir hobin, uğraşın olsun. |