Şimdi Ara

Istekte bulunandan vergi alinmali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 7 Mart 2024; 0:17:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eyt Türkiye'nin geleceğine atılmış en büyük kazıktır.

Bu ülkenin halkınında yönetim kadar çürük olduğunun en büyük kanıtıdır. Kendi şahsi menfaatleri için bütün halka zarar verdiler.

• Faizin dusurulmesi ve benzeri ekonomik hatalari bilerek destekleyenlerden de ulkenin ekonomik zararinin karsilanmasi icin vergi alinirsa neden olmasin derim. Ulkenin geri kalani bu yuku cekmemeli 

• Eyt neyse ne zaten 7500 gibi komik bi para veriliyor onunla gecinemeyen adam gene çalışıyor gene vergi veriyor vs vs zaten zamanında bunu tanimis devlet vermek vermemekten daha dogru

Benim kafama en cok takılan bos vergiler

1 üniversiteler (8 milyon uni öğrencisinin 7 milyonu bosa para)
    2 trt (satın gitsin omg trt1 alisan programi yapiyor böyle devlet kanali mi olur?) Babasi Trtden para kazanmis biri olarak söylüyorum
    3 diyanet (imam maaslari haric bosun da bosu bir kurum)
    4 zorunlu lise eğitimi (yav kardeşim inatla okumak istemeyen serseri tipleri temiz çocukların icine ahir gibi siniflara tikiyorsunuz okuyacak adam da mahvoluyor)
    5 bedelli askerlik (abicim bunca insan maasla asker olmak istiyor sen onlari asker yapmiyorsun tutup para verip yapmak istemeyn adami zorla asker yapiyorsun al adamin parasini git olmak isteyene ver yapsin askerlik)
    6 kar etmeyen devlet tesekkulleri oteliydi konuk eviydi caycisiydi findikcisiydi marketiydi var da var anasını satim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eyt mevzusunda herkes suclu, olayi zaten ilk siyasi malzeme yapan Kilisdar, Erdogan da en son mecbur kalmis gibi hissetti ama sanki vermese de kazanirmis. Muhalif medya Fox mox devamli zaten pompaladi. Bu medyanin yandasi, muhalifi, tamaminin aslinda dertlerinin ulke cikari olmadigini anlamak icin guzel turnusol.

Uni yemekhane ucreti mevzusunda abi ben anlamiyorum. Mesela kimse demiyor ki "ya artsin da nitelikli beslenelim". Ben olsam oyle derim. Her turlu disardan veya evde kendin yapacagindan ucuza yiyorsun. Bu gencler nasil okuyacak falan deniyor, sanki atom parcalaniyor. Ya adam 2 yillik mezbaha teknolojileri okuyor. Tamamen hamaset.

Veya uni egitimi niteliksiz, nitelik arttirilsin, gerekirse eskisi gibi cuzi ucret alinsin yok. Teklif edilmesi dusunulemez. Gereksiz fakulteler kapatilsin, akademisyen niteligi iyilestirilsin, tamamen liyakate dayali olsun, uniler yan gelip yatma yeri olmasin yok, "beles yemek, beles yemek". Devrimci tayfa da "burdan yururuz, destek buluruz" kafasinda, yardiriyor. Cidden tam kafayi yemelik ulke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 6 Ekim 2023; 2:2:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eyt bitti gitti

Önemli olan oluşan vergi yükünün nasıl paylaşılacağıdır ( Aynı şey kamuya belediyeye bir sekilde kapak atanlar içinde geçerli )

Yapilacak iş özel sektörde 10 yıl çalışan ve işveren herkesin ÖTV ödemesinin kalkması ödediği her KDV 'nin de gelir vergisi ve SGK piriminden düşmesini sağlamak olmalıdır . Bunlar olduğu takdirde erken emekli olanla kamuya belediyeye torpille girenlerin reel sektöre verdiği yük epey azalmış olur ve insanlar yurtdisina kaçma yada intihar eşiğinden kurtulmuş olabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 6 Ekim 2023; 13:47:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tasit Kredisi ile arac Satisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.