Hyundai' nin kabul görmüş modellerinden Elantra bir kez daha kasa değiştiriyor.
İşte yeni Elantra:
NOT Bu otomatik klimalı versiyon. Manual klima sistemli olanın resmini ekleyemiyorum malesef.
Gayet düzgün bir araç olmuş diye düşünüyorum. Donanım ve fiyat olarak her zamanki gibi makul düzeyde tutulursa gayet başarılı olacağını öngörebiliriz sanırım.
Hyundai iyice işin suyunu çıkardı. Tasarımcıları çinli midir nedir? Araç güzel ama önden cerato ya arkadan da yeni corollaya benziyor. YAndan bakılınca cerato yaspısını anımsatıyor bana.
quote:
Orijinalden alıntı: RONNIE
Hyundai iyice işin suyunu çıkardı. Tasarımcıları çinli midir nedir? Araç güzel ama önden cerato ya arkadan da yeni corollaya benziyor. YAndan bakılınca cerato yaspısını anımsatıyor bana.
Yuh.!Bu kadar da benzerlik olmaz ki..
quote:
Orijinalden alıntı: Gokhan43
Yuh.!Bu kadar da benzerlik olmaz ki..
Alıntıları Göster
yeni moda bu herhalde araclarin birbirine benzemesi
bence bircok firma tasarimcisini degistirmeli artik
quote:
Orijinalden alıntı: GREvV
yeni moda bu herhalde araclarin birbirine benzemesi
bence bircok firma tasarimcisini degistirmeli artik
Alıntıları Göster
İçi güzel olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: FullPerfromance
İçi güzel olmuş
Alıntıları Göster
ama içi çok güzel olmuş ya.. Yalnız arkasını baya benzetmişler corolla ya..
quote:
Orijinalden alıntı: MetuEs
ama içi çok güzel olmuş ya.. Yalnız arkasını baya benzetmişler corolla ya..
Alıntıları Göster
içi gerçekten güzel ancak yakında yollarda birbirinin aynısı ama farklı marka ve modellerde araba görmeye başlayacağız sanırım...
içi gerçekten güzel ancak yakında yollarda birbirinin aynısı ama farklı marka ve modellerde araba görmeye başlayacağız sanırım...
Alıntıları Göster
arkadan nissan primera' ya benzemiş önden Era'ya
quote:
Orijinalden alıntı: esdegel06
arkadan nissan primera' ya benzemiş önden Era'ya
Alıntıları Göster
Bence bu araba çok satacak hele o 1.6 crdi 117 hp 260 tork motoru ile
quote:
Orijinalden alıntı: Starexx_140hp
Bence bu araba çok satacak hele o 1.6 crdi 117 hp 260 tork motoru ile
Alıntıları Göster
hyundainin kendine ait bi tasarımı yok sonatada audi a6 nın aynısı
quote:
Orijinalden alıntı: son_samuray
hyundainin kendine ait bi tasarımı yok sonatada audi a6 nın aynısı
Alıntıları Göster
fena değil
quote:
Orijinalden alıntı: azaz06
fena değil
Alıntıları Göster
evet güzel güzel de toyotaya ve ceratoya çok benzemiş yaww bende şu fikre katılıyorum birçok tasarımcının değişmesi lazım yakında farrklı modelden araba alamamıyacaz baksanıza hepsi birbirine benzemeye başladı farklı bişeyler yapsalar daha ii olur bence ....
quote:
Orijinalden alıntı: sfirat1923
evet güzel güzel de toyotaya ve ceratoya çok benzemiş yaww bende şu fikre katılıyorum birçok tasarımcının değişmesi lazım yakında farrklı modelden araba alamamıyacaz baksanıza hepsi birbirine benzemeye başladı farklı bişeyler yapsalar daha ii olur bence ....
Alıntıları Göster
İÇİ GÜZEL DIŞI MELEZ...
quote:
Orijinalden alıntı: goztepeli_TR
İÇİ GÜZEL DIŞI MELEZ...
Alıntıları Göster
Tasarımcılar öldüde mühendislermi tasarlıyor artık arabaları..
İyi hoşda nedir bu son modellerdeki benzeme hobisi..
quote:
Orijinalden alıntı: Lazarotti
Tasarımcılar öldüde mühendislermi tasarlıyor artık arabaları..
İyi hoşda nedir bu son modellerdeki benzeme hobisi..
Alıntıları Göster
BU ÜRETİCİLERİN ORTAK BİR KALIBI GALİBA
quote:
Orijinalden alıntı: STRONG 1970
BU ÜRETİCİLERİN ORTAK BİR KALIBI GALİBA
Alıntıları Göster
iyi de sonata kianın bir modeli, kia de hyundainin bir markası. benzemelerinden doğal ne var?
quote:
Orijinalden alıntı: 19can84
iyi de sonata kianın bir modeli, kia de hyundainin bir markası. benzemelerinden doğal ne var?
Alıntıları Göster
bu ön dizayn temelde ; ALBEA , CİVİC , ELENTRA da özellikle far yapısında benzerlikler taşıyor.İçi güzel olmuş ama dışı için aynı şeyi söyleyemiyeceğim...
quote:
Orijinalden alıntı: alibekir
bu ön dizayn temelde ; ALBEA , CİVİC , ELENTRA da özellikle far yapısında benzerlikler taşıyor.İçi güzel olmuş ama dışı için aynı şeyi söyleyemiyeceğim...
Alıntıları Göster
araba ufalmış gibi geldi bana, resimler yanıltıyordur belki ama boyutlar era ile aynı gibi. bir de hyundai'nin bence çok yanlış bir politikası var, her modele aynı direksiyonu koyuyor. hadi direksiyon da güzel olsa neyse, çok kocaman, coupede de bu direksiyon getzde de, erada da. hatta yeni elantrada da.
quote:
Orijinalden alıntı: kayake
araba ufalmış gibi geldi bana, resimler yanıltıyordur belki ama boyutlar era ile aynı gibi. bir de hyundai'nin bence çok yanlış bir politikası var, her modele aynı direksiyonu koyuyor. hadi direksiyon da güzel olsa neyse, çok kocaman, coupede de bu direksiyon getzde de, erada da. hatta yeni elantrada da.
Alıntıları Göster
Araba gayet güzel olmuş bence. Peki Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: VoLKaN067
Araba gayet güzel olmuş bence. Peki Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak acaba?
Alıntıları Göster
on tarafın cerato dan farkı yok arka taraf da corollayı andırıyo harbiden