Şimdi Ara

İşte Size Çin Arabaları... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
328.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabalar güzel görünüyor ama kasaları testlerden göründüğü kadarıyla felaket.
    Dışı seni yakar içi beni yakar hesabı galiba bu arabalar.

İşte Size Çin Arabaları...
  • derkin kardeş 14 milyardan girse bile donanımlarını görüyorsun adamlar direk taklit yapmış woswogenden falan. orjinalinin yarısından ucuz olmuş olacak yani araba tercih nedenidir türk milleti için. haaa ben binmem o ayrı. motorsikletlerini gördük berbattı ama fiyattan müthiş rağbet gördü. honda falan da fiyatları geriye çekmek zorunda kaldı. acayip bi muamma var yani...lada samaraya 4.5 istiyor fazla olduğunun kendide farkında o fiyata satamayacağınında. 3.5 a bağlama durumum var. ama araba temiz lpg/benzin. 93 model ve 50 bin km de daha ama piyasası ne arada bilmiyorum tabi...bu arada cevap yazma nezaketin için çok teşekkür ederim kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicianteacher -- 26 Aralık 2006; 14:16:43 >
  • en azından doğan görünümlü şahinlerden daha iyidir.
  • bi dergide varmış iyileştirilmiş diyorlar çarpışma testi olayları
  • CİNLİLER GELIYOORRRRR
  • Çin malı arabalar girmedi .Ama Tarım makinaları ithal olmaya başlandı...
    Antalya nın bir ilçesinde bir tanıdık almış..Sanırım 15.000 YTL civarı . Tarlanın bir ucundan girmiş .Diğer ucuna gelmeden Şanzıman dağılmış Traktörün.Garantiden değiştirmişler... Bir daha bu sefer yarıya gelebilmiş... Ama yinede dağılmış...
  • o kaza testindeki turuncu jip çin malı falan deil resim OPEL FRONTERAya ait oturtma şaseli dandik bi opel. yanlış resim. çin lilerin kazası daha beter hemde monoblok şase olduğu halde.[
  •  İşte Size Çin Arabaları...

•  İşte Size Çin Arabaları...

• quote:

Orjinalden alıntı: bhe
    12 1997 BMW 3 serisi 1,5*
    13 1997 Mercedes c class 2** BMWyi geç miş:))))
    14 peugeot 406 2**

iyi hoş bir ayrıntıya değinmişsin de niye 406 için böyle bir ali cengiz oyunu yaptın onu çözemedim..

hepsine model yılı girmişin 406 için niye girmemişsin?

ben söyleyim mi;

çünkü verdiğin sonuç 97-00 arası üretilen D8 kasalar için geçerli olan sonuç, 2000 ve sonrası üretilen makyajlı kasalar 3 yıldız almıştır ve dikkatli okursan 4 yıldızı da nasıl kaçırdığını anlayabilirsin.. bu kadar istatislik yapıp da böyle birşeyi atlaman bana yanlı geldi..

ayriyetten euroncap sonuçlarını verdiğin araçların ayni segmentte olmadığını fark etmişsindir, araçların euroncap te aldıkları yıldızlar ve güvenlik notları sadece ve sadece aracın kendi segmenti dahilinde değerlendirilebilir bunu da biliyor olman gerekirdi. Yani clio nun aldığı 2 yıldız ile bmw 3 serisinin aldığı 2 yıldızın bir olduğunu sanma, siklete göre hesaplanıyor bu değerler; ayrıntılı bilgi içinwww.euroncap.com

• ÇİN ARABALARI GELSİN DE O NADER MARKA GARDAŞIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMM
  • ah birazda salam olduguna inansam alınabilir aslında bu araclar.ayrıca o üstte bi arkadas vermiş 307 sedan cok hos duruyo türkiyeyede gelse keske
  • Arkadaşlar..
    Adamların yaptıklarına çamur atmadan önce unutmayın ki biz daha kendi başına motosiklet bile üretebilmeyi beceren bir ülke değiliz. Çin ise kendi roketiyle uzaya kendi yaptığı uyduyu fırlatmayı başarmış bir ülke. Bu işler önce taklitle başlar. Bakın Kore'li üreticilere. Adamlar önce Japonları taklit ediyordu. ama şimdi artık hepsi kendi özgün modellerini üretip çatır çatır satıyorlar bize. Üstelik de NCAP testlerini falan da oldukça başarılı tamamlıyor bu yeni arabaları.
    Çinliler de aynı şekilde önce taklit edecekler, sonra kendi kendilerine yapmayı öğrenecekler. Göreceksiniz 3-5 yıl sonra ortalık bu arabalarla dolacak.
  • arkadaşlar bu çinliler niye ucuz arabayı çok üretiyorlar?
    kaliteli bi şeyler üretseler

misss gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: taxici

o kaza testindeki turuncu jip çin malı falan deil resim OPEL FRONTERAya ait oturtma şaseli dandik bi opel. yanlış resim. çin lilerin kazası daha beter hemde monoblok şase olduğu halde.[

dostum bilmiyorsun işte...
    Opel frontera değil o landwind...
    o işte çin malı...
    youtube da ara landwind diye görürsün...
    tamamen frontera takliti ama berbat...
    daha ne olsun dreksiyon adamın kafasının arkasına kadar giriyop...
    Bu bide jip güya...
  • resımlerı gordum araclar cok hos guvenlık tabıkı bır onlem ama ulkede kac kısı hala emnıyet kemerı kullanmayı alıskanlık halıne getırmeyen ınsanlarında guvensız dıye bu arabaları goz ardı edeceklerını sanmıyorum hatta benım cook hosuma gıttı kımse arabayı kaza yapmak ıcın almıyokı dıyer arkadasların dedı gıbı su anda bındımız kocun getırdıgı arabaların kacı bu arabalardan nekadar ustun bece yedek parcayı getırsın kı buyuk fırmalar ızın verırse eyer fıyatlar cok ıyı olacak benım anlamadıgım kımse vw veya audıye uygun fıyata bınmak ıstemıyomu bu arabalar gelırse eyer fıyatlar o sısme fıyatlar dusecek ıste bundan cekınen tuketıcı olarak bız deyıl uretıcıler olmalı

ve ayrıca bızzat enerjı bakanının azından su anda bursada hıdrojenle calısan %100 turk malı( prototıpın motoru sadece ıtal eılmıs fakat ortadogı teknık unıversıtesı bunuda uretımı ıcın calısmaları var) serı uretıme hazırlanan bır prototıp hazırlandıgını orendım sanırsam bu yıl sonuna kadar kamu oyuna tesırı yapılacak

• güzel ve hoş arabalar...
    ama dayanıkılılık önemli...
    pek sağlam değiller heralde....
  • Kim bilebilirki belkide basarının anahtarı taklitte gizlidir.
    bir programda çin araçlarıyla 60 km. hızla yapılan kazaları inceliyolardı
    bu hızda bu arabadan sağlam cıkmak ımkansız kanısına vardılar
    tabi bahsettiğim modeller jıp tarzında vede duyulmamıs markalar (made in çayna)
    saygılar....
  • yaaa arkadaşlar ya çok biliyonuz yada öle sanıyonuz bazı arkadaşların dediği gibi
    yıllarca bu ülkede şahin ve doğana araba diye binmedikmi gaz tenekesinden ne farkları vardı aynası lambası değişir alsana yeni model diye bize kasarlardı bizde seçenek yokken alırdık şimdi ölemi ne ararsan var hem hyundailer,fiatın alayı,chevinin piyasaya sattığı 18 milyarlık arabalar çok mu güvenli motosiklet alacağıma çin arabası alırım kardeşim biraz taktir etmesini bilelim herşeyede hakaret eleştiri olmazki yaa beğenmeyen almaz
  • arkadaslar topicinizi okumaya vaktım olmadı çıakrken yazayım dedım arabalar ne zamana gelecek? hangı fıyat aralıdında olacak bılıyorum topic i oku diceksınız ama hiç vaktım olmuyor cevaplarsanız sevınırım..iyiforumlar

saygılar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.