Şimdi Ara

İşte Size Çin Arabaları... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
328.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunlar nasıl arabadır? insanın içi sızlar kopyalarken hadi için sızlamadı onca aşşağıladığımız kuş serisi veya toros'lar bile daha iyidir en azından yerli malı di mi hem de bu Çin'liler daha kalitesiz.....alıp başınıza bela açmayın

bencede
  • konuyu açan arkadaşım sen canını pazarda mı buldun bu araca binmek yemez. 30 sene öncesinin teknolojileri var.

araçlarda işçilik kusuru yok çünkü işçilik yok şu parça birleşim noktalarındaki boşluğa kafam sığar dumurman arkadaşımızın yayımladığı resimlerdeki beyaz aracın(focus kopyası değil daha alttaki) arka kısmında bagaj kapağı ile farlar arası boşluğa bakar mısınız veya öndeki panjurla farlar arası boşluğa hangimizin arabasında o kadar boşluk var Allah aşkına
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilyushin

quote:

Orjinalden alıntı: sadall

GÜVENLİK YOOK

haklisin

ulasabilecek 5 yildizdan sadece 1 yildiz ..... Brillance

İşte Size Çin Arabaları...

dünyanın en cürük arabası olmus, bravo cinlilere.

• F 16 DA VAR MI YAU
    UÇAN CİNS
  • aynen katılıyorum kardeşim taksiciler kapışkapış alır bunları bakarsın bissürü limuzin taksiler görürüz etrafta bu arada bu çinli arabaların neredeyse hepsinde başka marka arabalardan kopyalanmış far ve ön konsol görmek hiçte zor değil
    quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

çok tutar bu arabalar. Türkiye de herşey ekonomi üstüne kurulu. Sonra da performans. Kimse takmaz güvenliği falan. Özellikle taksiciler kapış kapış alır bunları.
    Çarpışma testlerine bakınca, direksiyonun ve ön konsolun adamın üzerine geldiği görülüyor. Hatta direksiyon adama aparkat atmış, bi de hava yastığı açılıyor küfreder gibi
    Ben şahsen almazdım, bu arabalardan, ikinci el bir araba alırım bunların sıfırını alacağıma. En azından basit kazalarda burnum kanamadan çıkarım arabadan.

• Çin malı arabalara kafadan kalitesiz demek yanlış. Çinliler herşeyin en iyisini de üretiyor en kötüsünü de. Ama iyisini üretince onların da maliyetleri yükseliyor ve ucuzluğu kalmıyor. O yüzden kalitesiz ürünleri genelde geliyor türkiye gibi ülkelere. Kalitelisini gönderse adam biz zaten o paraya kafamızdaki çin malı imajından dolayı almayacağız. Artı bu arabalar yine 15 milyarın altında olamayacak. Ülkemizde vergiler çok yüksek.
  • Dieğr markaların taklidi.BMW - BYD
    Çarpışma testinde kağıt gibi resmen.Hayatımı yola bulmadım.Gider 20 bin ytl fazla öder Gerçeğine binerim.
  • Mesela rusyada volga diye bir araba vardır. Rusların manda kasa mersedes tipli arabası fiyatı 8-9 bin dolardır. Bunun lüks modelini çıkardılar aynı jaguar gibi. Ama araba tutmadı. Çünkü bu sefer oldu fiyatı 20 bin dolar. İnsanlar dediler bunu alacağımıza 2. el passat alır kafamız rahat kullanırız.

volga
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

saol dostum su ustteki F6 nın onu bmw 7 serisinin gecen makyajsız farlarını andırdı sanki

+1
  • yazıklar olsun bu çinlilere, hep çalmışlar tasarımları. Golf, focus, merso, ohh ne ala. İsimleri bile çalıntı, landwind. İnsan özgün birşey çıkartır ortaya. Üstelik çürük arabalar. Düşük hızdaki bir çarpışmada pres olacan. Şark kurnazlığı diye buna deniyor demekki. Çinlilere
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Evet Çin arabaları çok güzel ama sağlam deil

Arkadaşlar biliyor musunuz? Bu araç EURO-NCAP tan "0" puan alarak tarihe geçti.

• malzeme olarak en azından çelik gövde kullansalar biraz daha içimiz rahat bineriz.
    ama şuanki yapılan testleri hiç te güvenli olmadığını gösteriyor
  • yahu canım Türkiyem
    şimdi burda atıp tutarsınız sonra adam gelir C sınıfı bir arabayı ve full donanım en fazla 20bin YTL ye satarken kapış kapış alırsınız
    aynı lada da olduğu gibi.sonrada ladaya laf söyletmezsiniz
    ne olacağı belli.çin arabalarına dandik diyenler ucuz fiyatları görünce kapışacak.sonra burda çin arabalarına laf söyletmeyeceksiniz

tarih tekerrürden ibarettir diye güzel bir laf var.dün lada bugün çin.hadi paraları hazırlayın çin arabaları geliyor

bir bilinçli tüketici ucuz mal alacak kadar zengin değilim demiş.ama Türkiyede zengin yani bilinçsiz tüketici çooook.zenginler diyarıyız yahu

avrupalı amerikalı sömürdü bizi sıra geldi çine.hadi bakalım birazda onlar bizi sömürsün.sömürülün ey gafiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 25 Ekim 2007; 1:08:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Evet Çin arabaları çok güzel ama sağlam deil

Arkadaşlar biliyor musunuz? Bu araç EURO-NCAP tan "0" puan alarak tarihe geçti.

Aynı kazayı Anadol yapsa gene geçerdi bu arabayı sağlamlıkta

• ISTE size bir tanede CIN TIRI.....

resimlerden hersey anlasiliyor....kullandiklari jonta,anahtar kaliteleri,pasa karsi alinmis olan ,daha dogrusu alinmayan
    önlemler....resimlere bakin,kamyon 0 km....aracin Fiyati 50000Dollar,rakiplerine göre 10-30000 euro ucuz,ama kalite, konfor yok
    tabiki aracin dis görünüsü de kopya....eger agir vasitalari böyleyse,CIN otomobillerini siz düsünün

http://trucks.autoreview.ru/archive/2006/03/china_tr/pix/07_jacc_1024.jpg

http://trucks.autoreview.ru/archive/2006/03/china_tr/IMG_9797_1024.jpg

http://trucks.autoreview.ru/archive/2006/03/china_tr/pix/02_jacc_1024.jpg

http://trucks.autoreview.ru/archive/2006/03/china_tr/pix/28_jacc_1024.jpg

http://trucks.autoreview.ru/archive/2006/03/china_tr/IMG_9608_1024.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 25 Ekim 2007; 23:03:12 >

• BİR ZAMANLAR JAPON ARABALARINIDA KİMSE BEĞENMEZDİ AMA ŞU ANDA İSUZU,NİSSAN VB ARAÇLAR ÜLKEMİZDE CİRİT ATIYOR.İSUZU MOTOR BAKIMINDAN BİR DÜNYA DEVİ .BİR MİLYON KM YOL YAPIYOR.BEN PİKAP KULLANDIM HEMDE 6 YIL VE HİÇ BİR SORUN ÇIKARMADI.760000KM DE SATTIM HALA BUHAR ATMIYORDU .ŞU ANDADA DMAX KULLANIYORUM ÇOKTA MEMNUNUM.ÇİN ARABALARINADA FIRSAT VERMEK LAZIM.HERKES PAHALI ARABALARA BİNEMİYOR MALESEF. ÜLKE ŞARTLARI.TEŞEKKÜRLER.
  • Çinden gelen bu arabaların yedek parçalarının çoğu bozuk çıkmış Alacaklara duyrulur
  • Arkadaşlar yaa daha arabaları görmeden ,bilmeden,incelemeden eleştiriye başladık durun bakalım bi gelsinler görelim bakalım fiyat kalite orantıları nasıllar ondan sonra değerlendirelim üstelikte bu tür aracların mutlaka türkiye pazarına girmesinin tüketiceler açısından olumlu olacağını düşünüyorum hemen karalayıp atmak bana doğrusu hem haksızca hemde vicdansızca geliyor.
  • quote:

çok tutar bu arabalar. Türkiye de herşey ekonomi üstüne kurulu. Sonra da performans. Kimse takmaz güvenliği falan. Özellikle taksiciler kapış kapış alır bunları.
    Çarpışma testlerine bakınca, direksiyonun ve ön konsolun adamın üzerine geldiği görülüyor. Hatta direksiyon adama aparkat atmış, bi de hava yastığı açılıyor küfreder gibi
    Ben şahsen almazdım, bu arabalardan, ikinci el bir araba alırım bunların sıfırını alacağıma. En azından basit kazalarda burnum kanamadan çıkarım arabadan.

KARDEŞİM NE DİYİM SANA ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN YA DİREKSİYON ADAMA APARKAT ATMIŞ Bİ DE HAVA YASTIĞI AÇILIYO DİYO SÜPERSİN YA

BUARADA BU ÇİN ARABALARINA BÜYÜK KONUŞMAYIM 1000 YTL VERMEM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxmuaythai -- 29 Ekim 2007; 1:38:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tracksin

quote:

KARDEŞİM NE DİYİM SANA ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN YA DİREKSİYON ADAMA APARKAT ATMIŞ Bİ DE HAVA YASTIĞI AÇILIYO DİYO SÜPERSİN YA

BUARADA BU ÇİN ARABALARINA BÜYÜK KONUŞMAYIM 1000 YTL VERMEM.

En iyisini edersin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.