Şimdi Ara

İşte Size Çin Arabaları...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
328.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki kardeşim ne gereksiz bu bilgi işin gücün yok bununlamı uğraştın... arkadaşlar babam çinle ticaret yapmak isteyen şirketlere danışmanlık yapıor, bi keresinde bende gittim ve gördüm arabalara şaştım kaldım, ordayken elime bi cd geçti çin otomobilleriyle ilgili bende bu cd den beğendiğim ilgi çekecek modelleri paylaştım buarada 100'e yakın ticari araç ve suv modeli vardı ama gereksiz die düşündüm.. Arkadaşlar bakın görün bu çin yabana atılcak bi ülke deil artık adamlar çoştu arabada üretiolar kalite olmasada onuda yaparlar yakında...

BYD diye bir markaları var bildiğim BMW yane amblemleri bile aynı fakat otomobiller hiçte kötüye benzemior...

İşte size F3 modeli;

Ve karşınızda F6;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzem85 -- 4 Ağustos 2006; 5:59:12 >

• İşte muhteşem bir marka daha

FAW
    Hongqui Limuzin

• Ve işte FAW markasından SUV

• ve işte volkswagenin sadece çinde üretilen modeli zaten çinli ortakları geliştirmiş, model mercedes E, audi A6 ve volkwagen phaeton tarzındaymış, öle demişler...

eğer istekler olursa dahası var paylaşabilirim...

• saol dostum su ustteki F6 nın onu bmw 7 serisinin gecen makyajsız farlarını andırdı sanki
  • ben direk logoya kadar bile bmw yi gördüm
  • japonlarda 60'lı yıllarda kalitesiz araçlar üretiyorlardı şimdi ne hale geldiler.
    ben bu çinlileri takdir ediyorum. taklit maklit birşeyler yapmaya çalışıyorlar. azimli inatçı insanlar. biz ne yaptık arkadaşlar bunca zamandır. onun bunun modası geçmiş modellerinin üretim ve fahiş fiyata kaktırma merkezi olduk.

çinliler bir yerden başlamışlar işte. kendi markaları ile araba üretiyorlar. kolay değil. var mı öyle bir holding veya sanayici bizde kursun fabrikayı argeyi araba üretsin. kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş. millet hor görüyor fakat çinlilerin son 15-20 yıllık hamlesinden çıkarılacak çok ders var bizim gibi ülkelere.

keşke türk ismi ve markası olan böyle modeller olsa da kalitesiz olsa. fiat lisansı ile üretilen kuş serisini kastetmiyorum tabiki de. yabancı firmalar gelip fabrika kuruyor biz de mutlu oluyoruz. yan sanayi desen var. bilgi birikim desen var. çıksaya koç sabancı oyak ben kendi markamı üreteceğim dese ya. nerdeeeeeeeeeee

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet Çin arabaları çok güzel ama sağlam deil

• köyevinde kullanırsın bunları.şehirde asla.
  • köyevinde kullansan ne yazar oraların yolları çakıl,kaya... araç yuvarlanırsa nolcak??? Herşeyden önce güvenlik
  • passat!ın ön farları skoda superb farlarından heralde
    arka farlarda audi'lerinkine benziyor
    ne kadar passat'ta olsa çin malı ise....
    gerek yok
  • f3 modelinin içi toyota corollanın aynısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronin67777

f3 modelinin içi toyota corollanın aynısı

citroen C4 lerinde çinde üretilen modelleri var..
    Pali Doblo ve marea da üretilen arabalar arasında

• citroen C4 lerinde çinde üretilen modelleri var..
    Pali Doblo ve marea da üretilen arabalar arasında

resimlerin büyük halini bulamadım özür ama işte C4 çin üretimi sedanını yapmışlar...bence baya güzel olmuş yakışmış yane, türkiyeye gelse tutar...

• motorda da piyasayı alt üst ettiler keşke birileri bu arabaları ithal etse de araba fiyatları aşağı düşse
  • ne güzel bmw nin önü passatın arkası skodanın yanı.....güzel bir sentez
  • valla dış tasarımlar bizim burdaki çoğu arabadan hoş duruyo ( F3 ve F6 ) (albea , hyundaı era gibi modellerden )

amam ne kadar güvenli işte asıl mesele o çarpışma testi zaten herşeyi söylüyo.

ilk araba alınınca genelde nazar boncuğu alınır ya... bunu alan kişi arabaya ufak nazar boncuğu değil Bi tepsi büyüklüğünde filan alması lazım
  • kankaa tamam da güvenlik konusunda haklısınız ama 6 - 7 milyara (7000 ytl) ye araçlar böyleyse çook iyi..
    Cebimde 6000 ytl var gidip uno, şahin falan alacağıma 0 KM böyle bi araç alırım ve alacamda... Gelsin vallahide alıcam.. Çin malı motorumda var.. Çin malı kullanmayı biliceksinn.. Parasına göre muamele anlayacağınız..
    Ayrıca konu içinde teşekkürlerrr KANKA!! :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzafer -- 4 Ekim 2006; 4:11:02 >
  • ayrıcaa arkadaşlarrr araçları getirecek olan firma öyle böyle bi firma değil miş!!
    Anadolu grubu yani kia ve lada nın türkiyedeki temsilcileri.. Servis olayı ortadan kalktıı anlayacağınız.. Kia iyi arabaa.. Haberi Okumak için TIKLAYIN!!!
  • ilk resimdeki aracın konsol aynı corolla direksiyon simidi ve vites topuzu hariç göstergeler bile aynı..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.