Şimdi Ara

İşte Size Çin Arabaları... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
328.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ya bende bugün bir nissan primera comfort aldım 2001 model 15. 000 ytlye fakat bu araba hakkında hiçbir bilig sahibi diildim arkadaş al dedi anlar o biraz ama oda uzak dogu arabalarnı tanımaz fazla.. anlıycanız ben şimdi aracın ruhsatında 1220 kg görünce tutuştum 1.6 araç bunu nasil kaldırır. yakıtı çok olmazmiki yandım ben yakıttan kazanalım derken yine yanlış tercih yaptık heralde. ibde araç 117.000 km de ben buzamana kadar 30.000 km ye kadar araba kullandım ne çıkar ne olur hiç kestiremiyorum allahdan hayırlısını diliyorum ama.. sizinde heralde söleyeceginiz bişiler vardır... yorumlarınızı bekliyorum... iyi geceler.
  • bu arabaların bizim guş serisinden çok daha sağğlam olduğuna adım gibi eminim...burdaki oto firmalarının işine gelmiyo çin otosu gelmesi o yüzden kalitesiz boktan ayağı yapıyolar...rekabet edebilmek için fiyat ucuzlatçak ya beyfendiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 30 Kasım 2006; 20:11:41 >
  • sag çıkabileceginiz bir kazadan sag çıkamadıktan sonra ucuzlugu ne işe yarar...

ayrıca
    bundan 20 yıl önce türkiye kuş serisini üretiyorken çinde yollarda kaç tane araba vardı acaba.
  • başka markaların kopyalarına asla binmem.
    baksana amblemleri bile aynı.
    benim için araba kişilik yansımasıdır.
    bu benim fikrim
    15000 ytl ye symbol alacağıma golf 3 alırım mesela.
    10000 ytl ye doğan alacağıma aynı model volvoya binerim mesela.
    şimdide symbol yada doğan alanlara kişiiksiz mi diyosun diyecek bir sürü sazan çıkmasın diyede
    siz siyah seversiniz bende beyaz diyorum.
    yada siz otomatik seversiniz ben düz.
    tamamen zevk meselesi.
  • Fiyatlarıda çıksada karşılaştırsak

• arkadaşlar çin arabası gelsinde piyasa biraz düşse fenamı olur.senelerce sömürdüler tenekelere bindik mecburen ne yapalım bütçe meselesi.kim istemez kalite arabaya binmek ama maalesef türkiye şartları.....korkmaya gerek yok nedenmi eğer millet korksa çin malı motorlara binmezlerdi.yollara bakın hiçta azımsanmayacak kadar çin motoru var.eskiden motor piyasası bile el yakıyordu şimdi 1000 ytl.ye sıfır motor alınıyor.bide taksit yapıyorlar cep telefonu taksidi ve parası kadar.valla ben gelmesinden yanayım o zaman görim bakalım 25 000-30.000 ytl.ye sattıkları clıo ve albeaları.sanki onlar dahamı dayanıklı.yanlış anlaşılma olmasın küçümsemiyorum şu an bendede var ama mecburiyetten alınıyor.bu bütçe ile sıfır araba arasında alınacak arabalar bunlar.(dizelleri için söylüyorum)..türkiyem nezaman araba tasarlayıp piyasaya sürecek merak ediyorum.eğer bildiğiniz şeyler varsa paylaşırmısınız.hayırlı yolculuklar.ALLAH herkesi trafik kazalarından,savaşlardan,amansız hastalıklardan korusun.lütfen kurallara uyalım herkezin evde bir bekleyeni olduğunu unutmayalım...!!

• al işte araba piyasasınada girdiler zaten motor piyasasınıu mahvetmişlerdi sıra araba piyasasında allah bize acısın ne diyim
  • Girsinler fiyatları düşürsünler isteyen honda toyatayı daha ucuza alır parası olmayan ister 2. el şahin doğan alır isterse sıfır çin mali alır.
    Kİ; sıfır çin arabasıyla 2. el şahini bir herkes karşılaştırsın baklım ne kadar fark var arada.....
    100 000 ytl em olsa arabaya verecek bende merco alırım çin neymiş duymam burayı okukmam bile demi ama...
  • chery i fuarda baya bir inceledim. arkası resmen teneke şahin girse radyatörden çıkar. intihar etmenin anlamı yok. akıllı uslu adam çin malı araç almaz. illa alacağım diyenler önce çin motorlarını incelesin max. 1 senede hepsi dökülüyor
  • merco almak için 100bin ytlye ihtiyacın yok arkadaşım gidip meganlara falan 40 bin ytl para veriyosunuz benim babamda s320 var ve o klastaki bütün aletleri ipe dizer güvenlik konfor tip performans her konuda bi kere al bidaha arkana bakma (sadece benzin problemin olabilir) ama biz benzinciyiz
  • F6 yı cidden tuttum yani ön tasarım olarak hoş olmuş fakat yandan bakınca bir eğretilik var, arka kapı bizim tofaşlardaki gibi
  • chery.com.tr de ciddi ciddi verileri vermişler. eğer gerçeklerle değilde verilerle hareket edilirse iş yapar gibi.
    ama hayata anlam katan gerçekler olunca biraz ürkmemek elde değil
  • arkadaşlar peşpeşe yazmış olacağım ama BİSAN lifan parçalırını getirip burada ( nasıl olacaksa ) daha geliştirip monte edip satacaklarmış. Onlar dahi araçların çok zayıf olduğunu kabul ediyorlar. yoğurdum ekşi diyen bir ticaret erbabını doğrusu ilk defa duyuyorum. Helal olsun bu davranışından dolayı
  • aslında çarpışma tetlerinde de görülüyor ki çin rabaları haşat ama adamların 3-5 senede bu noktaya gelmeleride çok büyük başarı bunu takdir etmek lazım sanırım kendilerini güvenlik aaçısındanda geliştireceklerdir zamanla ayrıca türkiyede ki çin malı motorların satış patlaması yaptıklarını görünce arabalar içinde aynı hisler doğuyor içine duduğuuma göre 5 bin ytl ye bile araç varmış
  • ÇARPIŞMA TESTİNDE ÇARPIŞMA HIZI 60 KM'DİR BU TEST 60 KM NİN ÜZERİNDE YAPILMIŞ OLABİLİR EURONCAP TESTİNDEN GEÇEMİYEN ARAÇ ZATEN ÜRETİLMEZ VE BU ARAÇ GRAND CHEROKEE YE BENZİYOR

• arkadaşlar gzetede okumuştum(zaman) bu arabalar kaza testinde bagajına kadar duvara girmişler...

alacaklara duyrulur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulturgay -- 16 Aralık 2006; 0:25:08 >
  • koç grubu yıllardır bi b.ka benzemeyen araçları kaktırdı millete örneğin bi tipo(örnek çok ama) arabayı kaza sonucu geldiği hali bir görseniz motor bi yerde diğer parçalar allah bilir nerede paramparça yani arkadaşın bitanesi arabanın arkası teneke demiş tionun bagaj kısmı tamamen polyester tempralarda çıtalar polyester mobiliteye aç olan bu toplum çin mallarınıda alacak büyük ihtimal zaten bunu bilen distiribitör adayları sıraya girmiş gazetede okuduğum kadarıyla.tofaşın italyan lisansı ile MONTAJ yaptığı araçlardan farkı yok bence gerisini koç düşünsün......
  • arkadaşlar peki size bi sorum olacak. Ben bu çin arabalarının 2. el piyasasını düşereceğini düşünenlerdendim. Ama yorumları okudukça biraz basitçe düşündüğümü düşünüyorum. Çünkü gerçekten güvenilirlikleri düşük. Sanırım testlerde onaylıyor bunu. Gerçi bizim 2. eller de berbat bir güvenirliğe sahip. Heleki reno spring ler falan. Ama çin arabalarına karşı olan bu güvensilik piyasayı etkilemeyebilir ya da düşük oranda etkileyebilir. ben bi 93 lada samara buldum iyi bi fiyattan alabilirim araba temiz. Korkum çin arabaları girdikten sonra elimde kalır mı? beklesem mi biraz daha?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicianteacher -- 26 Aralık 2006; 1:30:19 >
  • Beklemekte fayda var gibi.Gerçi senin ayıracağın fiyat ne kadar samarayı 4000 liraya bulduysan bu arabalar gelsede düşmez.Ayrıca bu arabalar 14 bin ytl civarı satılacakmış.Az bir fiyat değil.10000 liraya satılsa neyse derim......
    quote:

Orjinalden alıntı: musicianteacher

arkadaşlar peki size bi sorum olacak. Ben bu çin arabalarının 2. el piyasasını düşereceğini düşünenlerdendim. Ama yorumları okudukça biraz basitçe düşündüğümü düşünüyorum. Çünkü gerçekten güvenilirlikleri düşük. Sanırım testlerde onaylıyor bunu. Gerçi bizim 2. eller de berbat bir güvenirliğe sahip. Heleki reno spring ler falan. Ama çin arabalarına karşı olan bu güvensilik piyasayı etkilemeyebilir ya da düşük oranda etkileyebilir. ben bi 93 lada samara buldum iyi bi fiyattan alabilirim araba temiz. Korkum çin arabaları girdikten sonra elimde kalır mı? beklesem mi biraz daha?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.