Şimdi Ara

işte merakla beklenen yeni direksiyon sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=aITDSqk3zmA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stresli adam -- 2 Ekim 2013; 1:00:10 >

• Sistem tanımına bile uymuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 2 Ekim 2013; 1:20:37 >
  • araç ile 15 dakika dolaşmamız gerekiyormuş tamam dedik gittik bir kafede 10dk kahve çay içip geldik 5 dkde git gele ayrıldı. Bu videoda anlatılanlara yav hehe diyorum .
  • Başlığı "Yeni Direksiyon Sınavı Sistemi" yazarsanız daha doğru olacak. Başka türlü de anlaşılıyor çünkü.
  • Lastiklerin neyini kontrol ediyor ? Patlak kontrolü mü yapıyor

Türk sürücüsü zaten aracının duruşundan anlar ters birşey olduğunu
  • Yeni tip direksiyon bulundu zannettim başlıktan. Joystick falan bekliyordum. Merakla girdim, gidiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi yalan dolan ayın 28.de kız arkadaşım sınava girdi sınav yerini anlatayım size dümdüz bir alan Kırşehir'i bilenler için söyleyeyim polis okulunun ve tüv Türkün olduğu yer ve aşırı derecede yokuşu olmayan bir yer. ilk önce gittik listeden adımızı bulduk saat 14,00 ile 14,30 arası bize sıra verilmiş her neyse gittik oturduk arabaya bekliyoruz saat 09,45 de bizi çağırdılar gitti kız arkadaşım bindi araca sürdü sürmesi 4-5 dk sürdü sürmedi geldiler hemen tabi ne geri geri yaptırmışlar ne öte öğlenden sonra sınavdan geçtiğini öğrendik ertesi gün pazar günüde amcamın kızını götürdüm sınava ve sınav alanında müfettişler olduğundan benim amca kızına tam yarım saat araba sürdürdüler 3 kere geri geri gelmiş ve iki araç arasına park yapmış yani size demek istediğim DENETİM OLMADIĞI ZAMAN GENE 5 DK ARABA SÜRDÜRÜYORLAR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 2 Ekim 2013; 2:20:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Yeni tip direksiyon bulundu zannettim başlıktan. Joystick falan bekliyordum. Merakla girdim, gidiyorum...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Yeni tip direksiyon bulundu zannettim başlıktan. Joystick falan bekliyordum. Merakla girdim, gidiyorum...

Bende öyle sandım
    Başlık yanlış olmuş.
  • Yeni direksiyon sistemi göremedik. eski tip yuvarlak direksiyona devam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.