Şimdi Ara

Xbox konsollar için yeni güncelleme hazır: İşte gelen yeni özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox konsollar için yeni güncelleme hazır: İşte gelen yeni özellikler
    Xbox Game Pass’e gelecek yeni oyunların açıklamasından birkaç gün sonra Xbox sistem güncellemesi yayınlandı. Microsoft mağazasına yönelik güncellemeler, Xbox kablosuz oyun kontrolcüsü için yeni yazılım dahil önemli güncellemeler getiriyor. İşte Xbox Mayıs 2023 güncelleme detayları:



    Ayrıca Bkz.Xbox Series konsolları için geliştirilen depolama kartlarında indirime giriliyor



    Xbox Mayıs 2023 güncellemesi ile gelen yenilikler



    Xbox’ınız Discord hesabınıza bağlıysa artık Discord sunucularınızdaki kanallara doğrudan konsoldan katılabiliyorsunuz. Xbox konsolunuzdan Discord Voice’a bağlıyken, Discord arkadaşlarınızın Xbox oyuncu etiketini görebiliyorsunuz. Yeni güncelleme ile Xbox arkadaş ekleme ve oyun daveti gönderme de kolaylaştı.



    Microsoft Store’a yapılan güncellemeyle, yeni oyunları bulmanız her zamankinden daha kolay. Sayfalardaki yeni sıralama ve filtreleme seçenekleri, hem Xbox sitesinden hem de konsoldan oyunları fiyata, aboneliklere, dile ve erişilebilirlik özelliklerine göre listelemenize izin veriyor.



    Xbox Elite Series 2 ve Xbox Adaptive gibi dahili pile sahip kontrolcülerin pil tüketimine yönelik iyileştirmeler de söz konusu. Ayrıca 4K, 120Hz ve VRR açıkken kulaklık kullanımında kontrolcünün bağlantısının kesilmesi sorunu çözüldü.



    Xbox Game Pass görevlerini bulmak da kolaylaştı. Xbox Game Pass kütüphanesindeki oyunları oynayarak Microsoft Rewards puanları kazanabiliyorsunuz. Xbox Game Pass Quests, oyun sekmesinden yeni Ödüller sekmesine taşınıyor.




    Kaynak:https://news.xbox.com/en-us/2023/05/10/xbox-may-update-rolling-out/







  • daha ne yapabilir her şey yapılıyor cihazda

  • Discord kısmı bir nimet gibi.

  • Bir de adam gibi oyun yapsalar daha güzel olacak.

  • Xbox Series S kullanıcısıyım. Aynı zamanda PS4 ve PS3 sahibiyim. Eski nesil olmasına rağmen playstationlar daha hoşuma gidiyor param olduğunda da yeni nesilde Playstation kullanmaya devam edeceğim. 2013'te çıkan PS4 kontrolcüleri bile şuanki Xbox kollarından daha teknolojik üstelik xbox kolunun hiçbir özelliği olmamasına rağmen 2000 civarı fiyatlara satılıp Ps5 kolları ile bir tutuluyor. Özel oyunlara girmiyorum bile. Ama yeni nesil hızı kesinlikle muhteşem bir şey ve eski oyunların fiyatlandırması Xbox mağazasında çok daha uygun bunun içinde teşekkürler ama dediğim gibi playstation çok daha teknolojik ve güzel oyunlara sahip ayrıca Plus üyelik sistemiyle kütüphane farkında da öne geçti.

  • Şu xbox un tek eksiği kablosuz kulaklık olayı. Kendi ürününe diretiyor. Başka bloutooth kulaklık bağlanmıyor. Sırf bu yüzden ps5 e geçiş yapmayı düşünüyorum

  • Oyun oynarken spotify yada. apple music üzerinden sevdiğiniz parçaları dinleyebiliryorsunuz Deadcell oynarken metal dinlemek gerçekten çok iyi.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    nispeten yeni akilli televizyonla kullaniyorsaniz kablosuz kulakligi televizyona bagliyarak kullanabilirsiniz.

  • Güzel

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.