Şimdi Ara

İşte dünyanın en güçlü akıllı telefonu: Gionee Elife E7 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
3
Favori
7.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hersey harikada, Güç kavramının açılımı nedir?
    Böyle ekran,işlemci ve rem varken 2000mah pil neye yeter. yarım gün çıkarır anca, ekran ışığı kısarak
    en az 3500 olmalıydı.
  • O pille

İşte dünyanın en güçlü akıllı telefonu: Gionee Elife E7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1tiger1 -- 19 Ocak 2014; 16:16:20 >
  • Motorola pil konusunda gayet basarili ornek almalari lazim

• Gelenek bozulmasın çöp
    Arka taraf Lumia zaten yani tasarım bizim Türk dizileri gibi çalıntı. Malzeme kalitesi de ayrı komedi gibi lord of the leğens resmen. Ahh bizim marjinal olma sevdalısı Dh üyeleri işte hemen övgü yapdırmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan biraz sermaye olacak cebimde çinde snapdragon 800 işlemcili, 720p 5" ekranlı, adreno 330 gpulu, 3000-3500 mh bataryalı şık bir telefon ürettirip basacan markayı burada. verdinmi 900-1000 tl den gelsin paralar
  • Bizde istiyoruz ya !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salı günü Çine gidiyorum bakalım neler varmış orda

• ucantcme eğmelerin
    Gönül sevmez değmelerin
    cok guzelmis islemcilerin
    Çözer Elife Elife diye

• Cöp

• can-ı elif.

• Turkiyeye gelir mi ki?

• SADO BAN KALDIR

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

en ucuzu 1000 lira civarında

edit : 1000 lira olanında snapdragon 800 ac bulunmuyor düz snapdragon var ac'li modeli 1300 lira

Satın almak istiyorum acaba nasıl yapabiliriz ?

• telefonlarla işim olmaz umrumda değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

en ucuzu 1000 lira civarında

edit : 1000 lira olanında snapdragon 800 ac bulunmuyor düz snapdragon var ac'li modeli 1300 lira

Satın almak istiyorum acaba nasıl yapabiliriz ?

ilk önce cihazın çıkmasını beklemekle başlayın sonra türkiye'ye gelip gelmemesine göre bir yol çizin

• fx57 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Gençlerin örnek alması gereken harika biri olduğunuzu söylemeden edemeyeceğim.

Özellikle bizim savunma sanayindeki teknolojik atılımları da desteklemeniz, tanıtmanız müthiş bir hareketti doğrusu.

Bizim teknoloji üretim ataklarına destek olmanızı şiddetle öneriyorum, küçük veya büyük. Çünkü donanımhaber çok büyük bir güç.

Bu özelliklerin bir telefona sığdırılabilmiş olması da çok etkileyici olmuş. Çinli üreticilerden aynı performansı bilgisayar sektöründe de beklediğimizi sektöre yakın biri olarak iletmenizi rica ediyorum.

Teşekkürler.
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Enerjiyi depolamak çok önemli, saat hızını isteseler katlarlarda bu tarz aletlerde, ama beşinci dakikada alet elinde yanmaya başlar. Mesela hidrojenle çalışan arabada yapılabilir ama birkaçyüz metre bile gitmez belki, çünkü depolanması çok zor, bora tutundurarak depolamaya çalışıyorlar o yüzden, kimki bu enerjiyi depolamanın daha iyi bir yolunu bulur o dünyanın sahibi olur, biraz abarttım ama gerçekten bu depolama işi çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little big Metal -- 19 Ocak 2014; 18:31:53 >
  • Adamlar en kral ben olacam,en güçlü RAM bize,en iyi işlemci bizde felan.Bir telefon için 3 GB RAM saçmalığın ötesinde.O kadar RAM kullanacak uygulama var da ondan mı üretildi ? İnsanlar o işlemciyle bilgisayar kullanıyor.Boşuna para bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

Enerjiyi depolamak çok önemli, saat hızını isteseler katlarlarda bu tarz aletlerde, ama beşinci aletlerde alet elinde yanmaya başlar. Mesela hidrojenle çalışan arabada yapılabilir ama birkaçyüz metre bile gitmez belki, çünkü depolanması çok zor, bora tutundurarak depolamaya çalışıyorlar o yüzden, kimki bu enerjiyi depolamanın daha iyi bir yolunu bulur o dünyanın sahibi olur, biraz abarttım ama gerçekten bu depolama işi çok önemli.

aynen hocam hidrojen pilleri var mesela onunla telefonu 10000mah bile yapabilirler tabi o zaman da telefonun fiyatı üçe katlanır büyük ihtimal

• Çok sağlam akıllı telefonlar yapıyorlar ama batarya konusuna da el atmaları gerekli, her akşam şarja takmaktan sıkıldık.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.