Şimdi Ara

İşte dünyanın en güçlü akıllı telefonu: Gionee Elife E7 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
3
Favori
7.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende yanlışlıkla battlefield 4'ün önerilen sistem gereksinimlerini okuyorum sandım. Bir telefon için çok fazla, tüketim çılgınlığı.
  • Bence en son teknoloji telefonun kendine yakışan kılıfı giymesidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil kapasitesi niye düşük ? Şöyle 5000 mah pil neden takılmıyor ? Bilmediğimden soruyorum

• Bu ne be bildiğin iphone 5c nin reklamının aynısı

• O kadar RAM ve işlemciye o kadar düşük pil .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke telefonun malzeme kalitesiyle ilgilide bilgi verseydiniz. Xiaomi mi3 daki gibi. Xiaomi mi3 hem batarya hem donanımda hemde malzeme kalitesi olarak alacağım telefonlar arasında ilk sırada !

• quote:

Orijinalden alıntı: Hi Guy

Salı günü Çine gidiyorum bakalım neler varmış orda

Bitcoinleri bozdurmadan gelme panpa

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiyaka1903

quote:

Orijinalden alıntı: Hi Guy

Salı günü Çine gidiyorum bakalım neler varmış orda

Bitcoinleri bozdurmadan gelme panpa

Dursun onlar
    Yiyecek stoğu yapıyorum bebek yiyorlarmış diye duydum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten çok saçma yorumlar görüyorum. Iphone 5 i çerez diye yiyebilecek bir telefon bu. Telefonu verimli kullanmayı bilmeyen, hunharca ve nankörce kastıracak programlar ile sürekli arayüzü meşgul eden ve telefonun ne gibi durumlarda daha fazla güç tükettiğini bilmeyen insanların pil kapasitesine yaptıkları eleştirileri çok aşağı seviyede görüyorum kesinlikle. Şu an telefonu eleştirebileceğiniz hiç bir kısmı yok. Ne kamera, ne CPU-GPU birimleri, ne ekran. Pil konusu kesinlikle geri planda olmalı ama ekran çözünürlüğü daha geri planda. Bildiğinizi sanmıyorum ama telefonun güç tüketme seviyesini işletim sisteminin stabil olması ve kullanıcının davranışlarıyla doğru orantılı. Pil kapasitesini hedef aldığınız yeter, Çünkü saçmalıyorsunuz.

Parmak kadar alana 5A pil sığıyordu da üreticiler yapmıyordu zaten !!

• bu telefonlar ülkemizde satilsa keşke. çok kısıtlaniyor.

• telefonda normal android yok.
    bu pil kullanımını değiştirmiş olabilir.

çinlilerin samsung ve iphone gibi devlere karşı çıkarttığı ilk ciddi rakip olarak görüyorum.
    bundan sonra diğer modeller ile artık çin malı telefonlar günlük yaşantımıza girerler.

bu özelliklerde teller 1000tl ye satılırken kimse 2000 lira verip iphone samsung almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazahell -- 19 Ocak 2014; 19:59:52 >
  • Test sonuçları görmeden öyleymiş böyleymiş demek biraz havadar kalıyor...
  • Oha arkadas ya. Eciş bücüşler iş başinda gene.

• Haftada bir dünyanın en güçlü telefonu tanıtılıyor bu forumda, ne kadar hızlı ilerliyor azizim teknoloji
  • @DT Swiss:

Pil teknolojisi gelişmediği için daha büyük kapasiteli bir batarya demek daha hacimli bir batarya ve daha hacimli bir telefon anlamına geliyor. Telefonlar hem ince olsun isteniyor, inceltiyorsun bataryaya düşen hacim azalıyor. Ekran çerçeveleri dar olsun, hatta mümkünse hiç olmasın isteniyor. Bunu yapınca bataryaya düşen hacim azalıyor. Ekran telefonun daha büyük bir oranını kaplasın, altta üstte fazla boşluk olmasın isteniyor. Bunu yapınca bataryaya düşen hacim azalıyor. Arka kapak açılsın, batarya kullanıcı tarafından değiştirilebilsin isteniyor. Bu yapılınca da tasarımdaki farklılık yüzünden bataryaya düşen hacim azalıyor.

Her telefon iç hacmi en iyi şekilde kullanmıyor tabi, ama eninde sonunda fiziksel ve teknolojik olarak bir sınır var.

@pranis:

Telefonu istediğin kadar verimli kullan. 5.5" FHD bir ekran var orda. Bir de mobil telefonlardaki mevcut en hızlı CPU ve GPU...

İşte dünyanın en güçlü akıllı telefonu: Gionee Elife E7 İşte dünyanın en güçlü akıllı telefonu: Gionee Elife E7

O gövdeye daha büyük bir batarya sığabilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guaire -- 19 Ocak 2014; 20:53:09 >

• Discovery kullanıyorum.
    1800 mah pil ile 2 günlük performansım:
    Sabah 8 şarjdan çektim. vmw formatında müzikleri son ses mx player ile dinliyorum.
    İstanbul'dan Sakarya'ya gidene kadar telefon elimden düşmedi watsapp face vb.
    OYUN OYNAMAM.
    Sakaryada indim ve öğrendimki final sınavım öğleden sonra imiş...
    öğle 14:30'a kadar 2 saat telefonda konuştum, müzik dinledim, internette dolaştım.
    Sınava girdim ve 17:00'da sınavdan çıktım.
    Eve gelene kadar yine watsapp face müzik sürekli açıktı.
    Otobüs'de olduğum zamanlar wifi açıktı.

Akşam eve 20:00'da girene kadar müziği kapatmadım.
    Eve girdiğimde %35 bataryam bulunuyordu.

Bu gün aynı şeyleri tekrar yaptım sadece telefonda 2 saat konuşmadım ve interneti fazla kullanmadım şuanda bataryam %63!!!!

PİLİN ÖMRÜNÜN YETMEDİĞİNİ SÖYLEYEN SAYGI DEĞER ARKADAŞLAR.
    Haklısınız bende 2 gün giden pil istiyorum.
    Ama yok işte?
    Sırf s4 le aynı bataryası var diye note3'den daha ucuz ve daha iyi olacak bir telefonu almayacaksanız baltalamayın.
    LG g2 den ucuz olursa alınır. Aynı fiyatta olursa LG g2 alınır. Lg g3 beklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 19 Ocak 2014; 21:11:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

@DT Swiss:

Pil teknolojisi gelişmediği için daha büyük kapasiteli bir batarya demek daha hacimli bir batarya ve daha hacimli bir telefon anlamına geliyor. Telefonlar hem ince olsun isteniyor, inceltiyorsun bataryaya düşen hacim azalıyor. Ekran çerçeveleri dar olsun, hatta mümkünse hiç olmasın isteniyor. Bunu yapınca bataryaya düşen hacim azalıyor. Ekran telefonun daha büyük bir oranını kaplasın, altta üstte fazla boşluk olmasın isteniyor. Bunu yapınca bataryaya düşen hacim azalıyor. Arka kapak açılsın, batarya kullanıcı tarafından değiştirilebilsin isteniyor. Bu yapılınca da tasarımdaki farklılık yüzünden bataryaya düşen hacim azalıyor.

Her telefon iç hacmi en iyi şekilde kullanmıyor tabi, ama eninde sonunda fiziksel ve teknolojik olarak bir sınır var.

@pranis:

Telefonu istediğin kadar verimli kullan. 5.5" FHD bir ekran var orda. Bir de mobil telefonlardaki mevcut en hızlı CPU ve GPU...

İşte dünyanın en güçlü akıllı telefonu: Gionee Elife E7 İşte dünyanın en güçlü akıllı telefonu: Gionee Elife E7

O gövdeye daha büyük bir batarya sığabilirmiş.

Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çöp.

Bunu alacağıma Mate 2 alırım daha iyi.

Çok iyi tasarım, mükemmel arayüz, ortalamanın üstünde performans.
    Neredeyse en uzun süre giden pil. Hem de başka cihazları şarj etme özelliği.

Ve Türkiye'ye geliş fiyatı 1200-1300 olacak.

2.5GHz'lik telefon alıp 2-3 saat kullanacağıma Mate 2 alırım 1.6 GHz 6-7 saat takılırım daha iyi.
    Pili gün ortasında bittikten sonra isterse 3 GHz olsun..
  • Ozaman up....

• quote:

Orijinalden alıntı: Discovery52

SADO BAN KALDIR

sen çok yalnız gelmişsin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.