Şimdi Ara

İşte dünyanın en güçlü akıllı telefonu: Gionee Elife E7 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
3
Favori
7.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben lg g2 ile 33k alıyorum antutu da iki güncel işlemci 3gb ram 35k alıyor. benchmarklar ne kadar performansı tam yansıtmasada yinede beni tatmin etmedi

• 02:07 de telefonlar gösterilirken en sağ taraftakinde galaxy s5 mi yazıyordu bana mı öyle geldi :D

• Kamera konusunda iddialı denmiş ama bi' deklanşörü bile yok. Nasıl bir iddia bu ben çözemedim.
  • Çok sağlam donanım ama ülkemize gelir mi muamma.

• O batarya ile is yapmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5S kralını tanımam

• telefon için gerekli yorumlar yapılmış
    batman oyununda son sahne dikkatimi çekti daha çok
    batman iple adamı çatıdan çekiyor ama adam sanki ipin her iki ucuda bağlıymış gibi 45 derecelik açıyla yere iniyor.
  • hani dünyanın en güçlü akıllı telefonu lg g2 idi
  • Batarya hariç her şey harika.
    Tasarım ve renk seçeneklerine bayıldım.
    Böyle güzel cihazları Türkiye'de görmek isterim, rekabet açısından bizler için çok çok iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android olduktan sonra çöp.

• Android olduktan sonra çöp.

• fx57 kullanıcısına yanıt
    Birşey soracam LG G3 ne zaman çıkacak bir bilgi varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan262626 -- 20 Ocak 2014; 17:50:11 >
  • Android olduktan sonra en güçlü donanımı koysan ne olacak!.. yine belli bir kullanımdan sonra o övülen donanım kendini frenlemeye başlayacak. Bence fazla özellik koymak yerine stabiliteyi sağlayabilmekte iş.

• G2 bile 3000 mah birakinya en iyisi G2

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafafrstyl

G2 bile 3000 mah birakinya en iyisi G2

"g2 bile 3000mah" diyerek once kucumsuyorsun sonrada g2 daha iyi diyorsun sence burada bir celiski yok mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyeye Gelirmi Acaba
  • gm getirse boyle bir cihazi.telefon piyasasini sallar bence.

• bir iphone şakşakçılığıdır gidiyoor :D şuan iphone 5 kullandıgımı bildirmek isterim öncelikle , HTC desire HD ile başlamıştım android kullnamaya o dönem iphone 4 ümü verip almıstım ... samsung s3 den baslayın htc one dan cıkın hemen hemen hepsini kullandım g2 dahil , samsung u hiç sevmem arayüz ve malzeme kalitesi yönünden birde bataryalarının çabuk öldüğünü düşünüyorum 6 ay sonra 1 günü rahat cıkaran telefon akşamı anca çıkarmaya başlıyor. iphone a pil konusunda girmiyorum bile. Ama hala android i sadece samsung zanneden arkadaşlar var. HTC one da arayüz ciddi anlmada akıcı işlmecisi süper olmasa bile yazılım iyi entegre edilmiş tamam gpu düşük oyunlarda FHD ekran sıkıntı yaratıyor ama stabil , e çok çok stabiliteyi dert eden gidip nexus seriside alabilir :) şimdi millet diyicek ki sadece versiyon çabuk gelicek diye saf android arayüz mü kulllanıcaz çoğu diğer androidlerin sundugu (HTC , SAMSUNG , LG ) gibi güzel desteklenmiş arayüzlerin özelliklerinden uzak mı kalıcaz ... E bre arkadaş iphone da bunların hangisini yapabiliyorsunda androide kasılıyor takılıyor diye bok atıyorsun :D madem takılmasın istiyorsun buyur nexus al :) ayrıca apple ın son yazılımlarında bug lar arttı uygulamalardan bir anda atılmalar mı dersiniz , pil yüzdelerinde yanlış hesaplamalar mı dersiniz ne derseniz deyin ( çevremdeki nerdeyse bütün 4s lerin pilleri allaha emmanet %20 dedin mi tehlike başlıyor batarya bir anda bitiyor ,o kadar sık olmasa keza benim iphone 5 de oyle %10-%20 arası heran kapanma tehlikesinde :) Sonuç olarak dah ios android karşılaştırması yapmayın saçma sapan evet android donanımı önde götürsede ekranı full HD yaptılar donanımlar battı , şimdi 2K diyorlar oda ilk çıktığında donanım eksikliği çeker 1 yıl sonra sistemin gereksinimlerini karşılayıcak donanım çıkar onu koyar artık kasılmıyor diye satarlar 1 seneyi daha geçiştirirler , bataryalar yetmez bir sonraki senede yeni batarya teknolojisi koyarlar onu satarlar böyle devam eder gider :D haydin kalın sağlıcakla

• artik tuketicinin istedigi sadece pil. bunu anlayamadilar daha

• gbzlim kullanıcısına yanıt
    Hocam ben G2 kullanıyorum burada dünyanın en iyi telefonu diyorlar ben G2 yi küçümsemiyorum batarya olsun işlemci donanım bana göre EN İYİ TELEFON G2, burada çin malı bir telefona en iyi demeleri saçma geliyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.