Bildirim
İşte bu yüzden LoL oynuyoruz.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Rammus : OK -
2 rammus > 1 rammus -
quote:
Orijinalden alıntı: AkumaRaion
2 rammus > 1 rammus
4 rammus>all?
şaka maka 2 kere aynı champ banlanabildiğini görmüş oldum -
Rammus'tan ne kadar bıktıysa millet -
quote:
Orijinalden alıntı: Queenan
Rammus'tan ne kadar bıktıysa millet
Aynen -
Kuleleri o kadar hizli alirsa olacagi o tabi, bir de cikip her sampiyonu dengeli yaptik diye gecinmiyorlar mi vallahi kufuru basasim geliyor. Bu utanc tablosu Riot'undur kardesim! -
rammusun refleks damagesi thornmail ile birleşince kendi kendinizi öldürüşünüzü izliyorsunuz evet açıklamaları iyi okuduysanız rammusun normal attak dışında bütün skilleri magic damage thormail de magic damage olarak geri yollar yani rammusa karşı magic resist kasarsanız size gönderdiği damage azalır banshe gibi çok uygun bir item var hem taunttan sizi korur hemde hemde resist verir oyunda hiçbir rammus magic pen. kullanmaz dolayısıyla rammusa karşı ne yapılması gerektiğini iyi bilirseniz bu şekilde riotu suçlama gibi bi sorununuz kalmaz...kuleleri çok hızlı yıkıyor evet ama bi nasus ve blitz kadar hızlı hiçbir şampiyon yıkamaz emin olabilirsiniz... -
quote:
Orijinalden alıntı: yuems
rammusun refleks damagesi thornmail ile birleşince kendi kendinizi öldürüşünüzü izliyorsunuz evet açıklamaları iyi okuduysanız rammusun normal attak dışında bütün skilleri magic damage thormail de magic damage olarak geri yollar yani rammusa karşı magic resist kasarsanız size gönderdiği damage azalır banshe gibi çok uygun bir item var hem taunttan sizi korur hemde hemde resist verir oyunda hiçbir rammus magic pen. kullanmaz dolayısıyla rammusa karşı ne yapılması gerektiğini iyi bilirseniz bu şekilde riotu suçlama gibi bi sorununuz kalmaz...kuleleri çok hızlı yıkıyor evet ama bi nasus ve blitz kadar hızlı hiçbir şampiyon yıkamaz emin olabilirsiniz...
kralı uyandırdınız. -
ben olsam shen, zilean -
quote:
Orijinalden alıntı: Vlâdimir
quote:
rammusun refleks damagesi thornmail ile birleşince kendi kendinizi öldürüşünüzü izliyorsunuz evet açıklamaları iyi okuduysanız rammusun normal attak dışında bütün skilleri magic damage thormail de magic damage olarak geri yollar yani rammusa karşı magic resist kasarsanız size gönderdiği damage azalır banshe gibi çok uygun bir item var hem taunttan sizi korur hemde hemde resist verir oyunda hiçbir rammus magic pen. kullanmaz dolayısıyla rammusa karşı ne yapılması gerektiğini iyi bilirseniz bu şekilde riotu suçlama gibi bi sorununuz kalmaz...kuleleri çok hızlı yıkıyor evet ama bi nasus ve blitz kadar hızlı hiçbir şampiyon yıkamaz emin olabilirsiniz...
kralı uyandırdınız.
söylediklerimi biliyo olabilirsin daha fazlasını da biliyo olabilirsin hatta söylediklerim çok basit şeyler de olabilir ama çıkıpta rammus opdir bu utanç kaynağı riot gamesindir diyenlerin pek oyundan anladığını sanmıyorum
-
quote:
Rammus'un ultisinin tower'a vurması kaldırılırsa sanki daha dengeli olur gibi geliyor.5v5 de neyse de 3v3 de çok fark ediyor bir taraftan yarmaya başladı mı durmuyor.
-
shen, rammus ve morde bu 3u "TEK" basina oyunun kaderini değiştirebilicek herolar...teamfightta doğru adama odaklanırlarsa sizin o teamfightı kazanma şansınız o kadar azalıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kittyMiE -- 12 Haziran 2011; 16:40:46 > -
quote:
söylediklerimi biliyo olabilirsin daha fazlasını da biliyo olabilirsin hatta söylediklerim çok basit şeyler de olabilir ama çıkıpta rammus opdir bu utanç kaynağı riot gamesindir diyenlerin pek oyundan anladığını sanmıyorum
Ben 3x3 oynamaktan artik oyunu oyle kabul etmeye basladim, o yuzden utanc kelimesini kullandim, hicbir kahraman beslenmedikce hicbir ise yaramiyor, belki birkac kahraman disinda, ve evet, zaten teorik olarak her yetenegin, her durumun neredeyse onu karsilayan baska bir yetenegi veya nesnesi de var, evet, bunlari herkes biliyor, ama misal, 3x3 oynarken, istedigin kadar defans yap, rammus iki kere kamikaze dalisi kuleyi yikip oyunu bitiriyor, tabi bu tum "lane pusher" karakterler icin de gecerli, 3x3 cok farkli bir sistem, oyun tamamen ilk ve orta oyun uzerine kurulu, son oyun yok. Her neyse.
5x5 bir turnuva maci ici alinir mi Rammus, veya gercekten nerede nasil kullanilir onu bilmiyorum, ama profesyonel oyuncularin sectigi kahramanlari da goruyoruz. Misal olarak Karthus icin de git buyu dayaniklilik al, birkac can potu al, gecin git deniliyor ama hangi pro. Karthus oynar sorarim size? Niye bunun gibi karakterler var diye insan dovunup duruyor, oyun yetenek gosterisi olmasi gerekirken konsol atarisine donusuyor bu tarz karakterler yuzunden. Ben Riot'a mektup yazdim oturup Karthus hakkinda, o ultiyi degistirin veya kaldirin diye, ama iste tadi tuzu geyigi yapiliyor. E be kardesim, ben bu oyunu stratejimi yetenegimi gostermek icin oynuyorum, coluk cocuk keklemek icin degil ki, desen de anlatamiyorsun... Karthus ile Rammus bir tuttugumdan degil, ama anlatmak istedigimi aktardim umarim.
Her neyse, demem su ki her seyin bir karsiti var olmasi her karakteri cok da adil kilmiyor ve oyunun etik kalitesini dusurebiliyor bazi karakterler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: T-Bone Walker
quote:
Rammus'un ultisinin tower'a vurması kaldırılırsa sanki daha dengeli olur gibi geliyor.5v5 de neyse de 3v3 de çok fark ediyor bir taraftan yarmaya başladı mı durmuyor.
Saçmalama. Rammus çöp olur öyle olursa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ISG
quote:
Ben 3x3 oynamaktan artik oyunu oyle kabul etmeye basladim, o yuzden utanc kelimesini kullandim, hicbir kahraman beslenmedikce hicbir ise yaramiyor, belki birkac kahraman disinda, ve evet, zaten teorik olarak her yetenegin, her durumun neredeyse onu karsilayan baska bir yetenegi veya nesnesi de var, evet, bunlari herkes biliyor, ama misal, 3x3 oynarken, istedigin kadar defans yap, rammus iki kere kamikaze dalisi kuleyi yikip oyunu bitiriyor, tabi bu tum "lane pusher" karakterler icin de gecerli, 3x3 cok farkli bir sistem, oyun tamamen ilk ve orta oyun uzerine kurulu, son oyun yok. Her neyse.
5x5 bir turnuva maci ici alinir mi Rammus, veya gercekten nerede nasil kullanilir onu bilmiyorum, ama profesyonel oyuncularin sectigi kahramanlari da goruyoruz. Misal olarak Karthus icin de git buyu dayaniklilik al, birkac can potu al, gecin git deniliyor ama hangi pro. Karthus oynar sorarim size? Niye bunun gibi karakterler var diye insan dovunup duruyor, oyun yetenek gosterisi olmasi gerekirken konsol atarisine donusuyor bu tarz karakterler yuzunden. Ben Riot'a mektup yazdim oturup Karthus hakkinda, o ultiyi degistirin veya kaldirin diye, ama iste tadi tuzu geyigi yapiliyor. E be kardesim, ben bu oyunu stratejimi yetenegimi gostermek icin oynuyorum, coluk cocuk keklemek icin degil ki, desen de anlatamiyorsun... Karthus ile Rammus bir tuttugumdan degil, ama anlatmak istedigimi aktardim umarim.
Her neyse, demem su ki her seyin bir karsiti var olmasi her karakteri cok da adil kilmiyor ve oyunun etik kalitesini dusurebiliyor bazi karakterler.
400 den fazla maçım karthus ile olmuştur co op custom falan saymıyorum normal games de en az 400 maç hiçbir zaman iddalı olmadım hatta geçmiş mesajlarıma bakarsanız genelde kötü oynadığımı söylediğim olmuştur ama karthus renk zevk meselesi benim için... Karthus oynaması hernekadar kolay olarak gözüksede insanlar bazı şeyleri anlamakta zorlanıyor. shaconun instant invisible olması gibi teemonun haritayı mantar tarlasına çevirmesi gibi rammusun towera vurabilmesi gibi shenin 1v1 i 2v1 e çevirmesi gibi zileanın anivianın ölmemesi v.s. gibi bişey buda. ben karthus en sevdiğim şampiyon olduğu için savunmasını yapmıyorum karthusun sadece ultisi var başka bişeyi yok onu kaldırmak karthusu tamamen silmektir emin ol...karşıdaki adam iyi oynayan bir karthus gördüğünde banshe almıyosa bu oyunun etik kalitesi değil oyuncunun kalitesidir bu konuda ağır konuşabilirim... efsane oyun dota vardı ya oynayıp oynamadığını bilmiyorum 15 sn cd ile 5 sn ölümsüzlük atanların olması karthus gibi 3sn sonra değil de basar basmaz bütün şampiyonlara vurması yine yanlış hatırlamıyosam 10sn cd ile %50 hp götüren ultilerin olması yani demek istediğim etik kaliteden bahsetmişsin bu oyun kendine özgü bir oyun değildir tamamen dota uyarlaması bir oyundur etik kaliteyi neye göre söylüyorsun ben onu merak ettim...
betadan beri oynadığım halde 3v3 haritada 1 yada 2 kere oynamışlığım vardır dolayısıyla şu yukarıda yazdıklarımın hepsi 5v5 içindir 3v3 için bişey söyleyemem haklısındır orada biraz fazla güçlü oluyor olabilir ama 5v5 de herkesin ağır olduğu noktalar vardır bazıları göze daha çok batar bazılarının kapasitesi hala kendi içinde saklıdır.. cass gibi...
-
güzelmiş -
Beyler harbiden başımıza gelebilir mi? yoksa bir kerelik bir bug mı? -
berk photoshop kullandıgını bılmıyordum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperchondriac
berk photoshop kullandıgını bılmıyordum :)
Bende :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X