Şimdi Ara

İŞTE ARKADAŞLAR SİZE DÜNYA KADINLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Ilk Randevuda: Bir iyi geceler opucugu koparabilirsiniz.
    Ikinci Randevuda: Goguslerine dokunmaniza izin verir.
    Ucuncu Randevuda: Sex olayina girmeyi basarirsiniz... ama o gece hangi pozisyonda yaptiysaniz bundan sonra hep ayni pozisyonda yapacaksiniz

IRLANDALI KADIN:
    Ilk Randevuda: Korkutuk sarhos olur ve muhtesem bir sex yasarsiniz.
    Ikinci Randevuda: Korkutuk sarhos olur ve muhtesem bir sex yasarsiniz.
    20. Yildonumunuzde: Korkutuk sarhos olur ve muhtesem bir sex yasarsiniz.

ITALYAN KADIN:
    Ilk Randevuda: Onu sinemaya ve pahali bir restorana goturursunuz.
    Ikinci Randevuda: Ailesiyle tanisirsiniz.. annesi size nefis bir kiymali makarna yapar.
    Ucuncu Randevuda: Sevisirsiniz, hersey bitip yataga devrildiginiz anda "evlenelim" diye tutturur ve elmas yuzuk ister.
    5. Yildonumunuzde: 5 cocugunuz olmustur ve sex'in s'sini duymaya tahammulunuz kalmamistir.
    6. Yildonumunuzde: Artik bir metresiniz vardir.

TURK KADIN:
    Ilk Randevuda: Onu pahali bir restorana goturursunuz ama sex yoktur.
    Ikinci Randevuda: Daha pahali bir restorana gidersiniz ama yine sex yoktur.
    Ucuncu Randevuda: Ilk iki randevuda vaziyeti anladiginizdan ucuncu randevu olmaz

HINTLI KADIN:
    Ilk Randevuda: Ailesiyle tanisirsiniz.
    Ikinci Randevuda: Dugun tarihini kararlastirirsiniz.
    Ucuncu Randevuda: Evlenirsiniz.

ZENCI KADIN:
    Ilk Randevuda: Ona pahali bir restoranda yemek ismarlarsiniz.
    Ikinci Randevuda: Ona ve kiz arkadaslarina pahali bir restoranda yemek ismarlarsiniz.
    Ucuncu Randevuda: Tum kredi karti borclarini ve dairesinin kirasini siz ustlenirsiniz.
    Onuncu Randevuda: Size baska birinden hamile oldugunu aciklar.

MEKSIKALI KADIN:
    Ilk Randevuda: Onu pahali bir restoranda yemege goturursunuz, tekilalari icip icip zom olursunuz, ve arabanizin arka koltugunda sevisirsiniz.
    Ikinci Randevuda: Hamile oldugunu aciklar.
    Ucuncu Randevuda: Yaniniza tasinir. 1 hafta sonra annesi, babasi, babasinin metresi, iki kiz kardesi, agabeyi, hepsinin aileleri, buyukannesi, buyukbabasinin metresinin annesi, kuzenleri, buyuk kizkardesinin erkek arkadasi ve 3 cocugu da pesinden gelir. Hayatinizin sonuna kadar hep birlikte bezelyeli pilav yiyip kaderinize lanet ederek yasar gidersiniz.

Son derece kopmalık bir yazı demi

• quote:

HINTLI KADIN:
    Ilk Randevuda: Ailesiyle tanisirsiniz.
    Ikinci Randevuda: Dugun tarihini kararlastirirsiniz.
    Ucuncu Randevuda: Evlenirsiniz.

buna koptum yaww
  • walla irlandalilar dogru .. irlandali bi sevgilim vardi .. ama italyan ve meksikali yalan :)) italyan bi sevgilim de vardi ve meksikali bi sevgilimde vardi .. :)
  • oha desem? :)
    "İstediğiniz her şeyi yapmakta özgürsünüz. Katlanacağınız şey sadece sonuçlarıdır..."
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

De get lan işine bize havamı atmaya çalışıyon

amaaan kardeş ' hava atmak' mı ? meziyet mi ki?? hiç hoş değil.. boşverin... biz Türk ve Müslümanız....

iyi de imzamda ve vardı ki :((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

De get lan işine bize havamı atmaya çalışıyon

amaaan kardeş ' hava atmak' mı ? meziyet mi ki?? hiç hoş değil.. boşverin... biz Türk ve Müslümanız....

Züğürt Tesellisi Tabee canım zaten ben birini buldum dünyaları değişmem walla

• quote:

Orjinalden alıntı: La_l3reA

walla irlandalilar dogru .. irlandali bi sevgilim vardi .. ama italyan ve meksikali yalan :)) italyan bi sevgilim de vardi ve meksikali bi sevgilimde vardi .. :)

Kraliçe Elizabeth de benim sevgilimdi zaten..

Orjinalden alıntı: Alain_Delon

quote:

walla irlandalilar dogru .. irlandali bi sevgilim vardi .. ama italyan ve meksikali yalan :)) italyan bi sevgilim de vardi ve meksikali bi sevgilimde vardi .. :)

Ilk Randevuda: Onu pahali bir restoranda yemege goturursunuz, tekilalari icip icip zom olursunuz, ve arabanizin arka koltugunda sevisirsiniz.
    Ikinci Randevuda: Hamile oldugunu aciklar.
    Ucuncu Randevuda: Yaniniza tasinir. 1 hafta sonra annesi, babasi, babasinin metresi, iki kiz kardesi, agabeyi, hepsinin aileleri, buyukannesi, buyukbabasinin metresinin annesi, kuzenleri, buyuk kizkardesinin erkek arkadasi ve 3 cocugu da pesinden gelir. Hayatinizin sonuna kadar hep birlikte bezelyeli pilav yiyip kaderinize lanet ederek yasar gidersiniz.
    Buna bittim

• güzel olmuş gerçekten
  • O zaman taksimdeki abazanların italyan ve irlanda ürünlerine yönelmeleri gerekiyor.Malum ab yede giriyoruz,dış ticareti ilerletmeliyiz değilmi?Kendi içimizde kalmamalıyız...Ab nin tek iyi yanı bu olabilir.
    ---Amd Sempron 2600---Asus K8N---Twinmos Pc 3200 Cl 2.5 1A4T---32 Mb Nvidia Riva Tnt2 M64---40 Gb Samsung SATA---Lite On Cd-Rw---17' Hp Monitör---1.44 FDD---FSP 300 WATT---Quake P4---A4TECH Klavye+Mouse---Hp 5150 Printer---
  • evet güzel...

ama ben en çok Türküz Müslümanız'a kpotum

iyi de imzamda ve vardı ki :((
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: Alain_Delon

quote:

ben Cek cumhuriyetinde, Ingilterede yasadim ve su anda Los Angeles ta yasiyorum .. duzgun konusursaniz sevinicem .. bu bahsettigim kizlarin hicbirinin turkiye yle alakasi yok .. hernese hata bende ole bir yorum yaptim .. yapmaz olaydim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_l3reA -- 12 Şubat 2006 20:43:57 >

• valla ben ilk randevuda kızdan iş çıkmazsa 2. ye zaten çıkmıyorum.
    yani yeterince akıllıysan 3. ye kalmazsın.

bunlarda mizah konusu olacak uç örnekler. her milletten insan mensup olduğu
    sosyal çevre neyse ona göre yaşıyor. birde kendi karakteride etkili oluyor tabi.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.