Şimdi Ara

İstanbulda uygun pansiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sinema falan istemiyorum hoş değil çünkü oranın amacı film izlemek, ev tutmak da masraflı geliyor 70-80 lira.

Daha uygun bir çzöüm yok mudur 20-30 liraya pansiyon ya da oda falan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 4 Kasım 2014; 7:44:27 >

• ünlü mü olacan pansiyon falan
  • Belgrad ormanları var mis gibi..

Sarıyer'in sırtları da bu tip durumlar için fena değildir.
  • Belgrad çok uzak hocam be Bahçelievlerdeyim
  • Koruları araştır.
  • Haydaaa kız gece de kalalım dedi yav pansiyon falan yok mu bildiğiniz uygun fiyatlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Haydaaa kız gece de kalalım dedi yav pansiyon falan yok mu bildiğiniz uygun fiyatlı

Hayırdır lem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankarada Huzurevi tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • Kesinlikle tasvip etmiyorum, birçok pansiyon-apart'ta gizli kamera var uçkurun yüzünden rezil olursun. Ha dersen ki bütçem yüksek o halde düzgün bir yer bulabilirsin ama uygun fiyatlı yerlerde pislik insan çok bilgin olsun, sektördeyim oradan biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Kesinlikle tasvip etmiyorum, birçok pansiyon-apart'ta gizli kamera var uçkurun yüzünden rezil olursun. Ha dersen ki bütçem yüksek o halde düzgün bir yer bulabilirsin ama uygun fiyatlı yerlerde pislik insan çok bilgin olsun, sektördeyim oradan biliyorum.

Hocam kamera koymalarının amacı nedir peki, kiralamadan önce sorsam kamera var diye ayıp olur mu ya da yanlış bilgi verirler mi?

Senin önerebileceğin uygun fiyatlı düzgün bir yer var mıdır?
  • quote:

quote:

Kesinlikle tasvip etmiyorum, birçok pansiyon-apart'ta gizli kamera var uçkurun yüzünden rezil olursun. Ha dersen ki bütçem yüksek o halde düzgün bir yer bulabilirsin ama uygun fiyatlı yerlerde pislik insan çok bilgin olsun, sektördeyim oradan biliyorum.

Hocam kamera koymalarının amacı nedir peki, kiralamadan önce sorsam kamera var diye ayıp olur mu ya da yanlış bilgi verirler mi?

Adam kamera varmı diye sorsammı dedi sen bil diyemi koyuyolar gizli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bakırköy safran otel 90 lirayı ver rahat et ne pansiyonu
  • Hocam 90 çok ya 70 liraya ev var zaten gecelik ama şu sıra biraz sıkışığım para yönünden
  • quote:

quote:

Gizli kamera koyuyor pislik herifler, amaç pezevenklik işte daha ne olsun şerefsizler. Sence adam pansiyonumda-apartımda kamera var der mi? Hatta sana öyle bir anlatır ki sanırısın 7 yıldızlı otel odası, birazda aşağıdakine söz geçiremedin mi gitti bizim niyazi Çoğu insan pek önemsemiyor bu durumu çünkü genelde günü birlik ilişkiler eğer seninde o hesapsa bilemem ama değer verdiğin bir arkadaşın ise ya paraya kıyacaksın yada bu tür yerlerde gece birlikte olmayacaksın.

Bu sektörde gerçekten doğru söyleyen insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ben Kocaeli'de ikamet ettiğim için İstanbul piyasasını bilmiyorum ama Kocaeli'de minimum 250 TL'den doğru düzgün bir apart bulabilirsin, pansiyonlar ise 150 TL'den başlar ama ne kadar düzgün bir yer olur bilemem. Birde sahibinden.com'da ki ilanların hiçbirisine aldanma

• Oha 150 liraya burada rezidansta kalırım yahu valla yüksekmiş hocam

Daha önce 50 liraya tuttuğum bir ev vardı sorun yaşamamıştım, hani sinema olsa tamam kamera koy da pansiyona neden kamera koyarsın be kardeşim gelenin amacı belli zaten ne biçim milletiz ya
  • 20 tl ye cop konteryniri var gunluk temiz is gorur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oha 150 liraya burada rezidansta kalırım yahu valla yüksekmiş hocam

Daha önce 50 liraya tuttuğum bir ev vardı sorun yaşamamıştım, hani sinema olsa tamam kamera koy da pansiyona neden kamera koyarsın be kardeşim gelenin amacı belli zaten ne biçim milletiz ya

Aslında fiyat önemli değil önemli olan sahibinin karakterli bir insan olması, bence bütçeyi biraz yükseltip doğru düzgün bir otelde konaklayın.
  • Oteller de çok pahalı be
  • istanbuda uygun pozisyon diye okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.