Şimdi Ara

istanbulda uygun fiyata lastik alabileceğim yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben Bartın'da oturuyorum. bir iş için 2 günlüğüne istanbul'a gidiyorum. Bartın'da herşey açıkçası pahalı.

aracıma lastik alacağım ama en dandik lastiğe bile 150 tl istiyorlar.onu geçtim istediğim ebatta lastik yok siparişle bir haftada gelirmiş.

bana önerebileceğiniz Starmaxx nexen maxxıs ( nexen ve maxxıs daha önce sıfır aldım memnundum) satan bir yer varmı? çok fazla kaliteli lastik düşünmüyorum çünki bir

arabaya 6 aydan fazla binmiyorum ...Avrupa yakası anadolu yakası farketmez..çeşidi bol olsun fiyatları uygun olsun yeterli

birde aracımın jantlarını değiştirmek istiyorum. Şu anda 14 '' jant kullnıyorum 15 veya 16 jant arıyorum. Üstündeki jantları verip üstüne para verip jantda alacağım.

lastik ve jant için seçenekleri bol fiyatları uygun önerebileceğiniz yer varmı?

yarın bu saatlerde bu işi halletmem gerekiyor..

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husam74 -- 7 Aralık 2011; 12:58:07 >

• anadolu yakasinda, bostanci lunaparkdan minibus yolu uzerinde cok sayida lastikçi var, anadolu yakasinda en uygun fiyati oradan almiştim.
  • sağolasın hocam zaten yolumun üzeri..
  • Avrupa yakasında da yolunuz maslak'a düşerse de lastik24'ün yeri var.
    Bahsettiğiniz markalar var mı bilmem ama telefonla sorabilirsiniz. Ben kendime alırken en uygun hep orasını görüyorum.

Telefon ve harita aşağıda mevcut. Honda çiftkurtlar'a çok yakın, honda'yı da kime sorsanız gösterir.

İyi yolculuklar dilerim.
  • beylikdüzüne gidiyorum. küçükçekmecedeymiş lastik 24. yolumun üzeri zaten. önce bostancıya uğrar ordan lastik24 e geçerim. zaten esenyurttada aracıma marşbiyel taktıracağım .. bu çok iyi oldu.. çok teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

beylikdüzüne gidiyorum. küçükçekmecedeymiş lastik 24. yolumun üzeri zaten. önce bostancıya uğrar ordan lastik24 e geçerim. zaten esenyurttada aracıma marşbiyel taktıracağım .. bu çok iyi oldu.. çok teşekkürler..

Beylikdüzünde benim lastik aldığım bir yer var , fiyatları uygun piyasaya göre ama lassa ve bridgestone satıyor genelde diğer markalar varmı bilmiyorum.İstersen pmden isim ve telefon numarasını bildireyim..
  • 6 aydan fazla binmediğin bir araç için kaliteli lastik almak yerine jant almayı tercih ediyorsun.. açıkçası hiç de mantıklı değil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

6 aydan fazla binmediğin bir araç için kaliteli lastik almak yerine jant almayı tercih ediyorsun.. açıkçası hiç de mantıklı değil..

mantıklı olmayan nedir? normal şartlarda 6 aydan fazla binmiyorum dedim. kaliteli pahalı lastikle ucuz lastik arasında bana göre öyle ahım şahım fark yok. asıl fark yıllar içinde kendini gösteriyor kimisi çabuk bitiyor kimisi çabuk sertleşiyor vs.genelde yol tutuş ve fren mesafeleri internetten ara.tırdığım kadarıyla birbirine yakın. gerisi reklam pazarlama stratejisi...benim anlatmak istediğim buydu. Jant bir aracı güzel gösteren en önemli unsurdur bence. yarın satsam aracımı yine gider jant alırım takarım. buda benim arabalara olan yaklaşım şeklim. aslında sadece lastik alacaktım ama dün gece can sıkıntısı photoshopta arabanın jantlarını büyütünce çok güzel olduğunu gördüm. lastikten biraz kısıp jant almayı düşündüm. ucuz lastik isteyişimin bir nedenide açıkçası budur.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husam74 -- 7 Aralık 2011; 15:17:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.