Şimdi Ara

Istanbulda tercihiniz kimden yana?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Istanbulda tercihiniz kimden yana?

(En Son Oy Tarihi: 18.2.2019)
Giriş
  • Forumda il il nabiz tutmak istedim cunku belediye secimlerinde partiden ziyade adayin da ismi on plana cikabiliyor. Bu yuzden tercih ettiginiz adayi artilari ve eksileriyle aciklarsaniz sevinirim.

• oyumu verdim.
    Siyasi olarak Genç ve dinamik olması.İnsanlarla kurduğu iletişim çok iyi.Projeleri çok ilgi çekici.Vizyon sahibi.Siyasi olarak vizyonunu doldurmamış olması.Metal yorgunu olmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyyil -- 17 Şubat 2019; 16:30:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyyil kullanıcısına yanıt
    forumda gördüğüm en aklı başında düzgün saygılı yazan muhalifsin seni tebrik ediyorum..
  • Millet adaya bakmıyor ki partiye bakıyor. Ekrem İmamoğlu ne kadar uğraşsa da CHP'li diye kaybedecek. Binali'nin seçim kazanmak için bir şey yaptığı bile yok. Nasıl olsa AKP'li diye koyun gibi oy verecek bir kesim var.

• Fenerbahçeli olduğum için Ekrem'e vermeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ldr1907

Millet adaya bakmıyor ki partiye bakıyor. Ekrem İmamoğlu ne kadar uğraşsa da CHP'li diye kaybedecek. Binali'nin seçim kazanmak için bir şey yaptığı bile yok. Nasıl olsa AKP'li diye koyun gibi oy verecek bir kesim var.
    binali kötü diyon belki akp içinde en çok sevdiğim çalışkan isimdir yaptığı işlere eğitimine baktınmı hiç? biri 60 küsür yaşında diğeri 40 küsür oyle sokak sokak gezemez koşamaz binali....ekrem genç sokak sokak dolanması normal...ilk akp kalesi muahafazar yerleride dolaşarak halkını cahil yobaz diye aşağlayan chp kafasından çıkmıştır zaten...o yöden tebrik ederim ekremi güzel sıcak bir mizaçlı biri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Şubat 2019; 16:56:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

Fenerbahçeli olduğum için Ekrem'e vermeyeceğim.
    Trabzonsporlu oluşu ve 3 temmuz olayları mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D8BE708E

Trabzonsporlu oluşu ve 3 temmuz olayları mı?

Alıntıları Göster
    Trabzonsporlu oluşundan değil de 3 Temmuz olaylarından. Yoksa tuttuğu takım beni ilgilendirmezdi.

• ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Kadıköy’de ki CHP’li koyun seçmen gibi evet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

binali kötü diyon belki akp içinde en çok sevdiğim çalışkan isimdir yaptığı işlere eğitimine baktınmı hiç? biri 60 küsür yaşında diğeri 40 küsür oyle sokak sokak gezemez koşamaz binali....ekrem genç sokak sokak dolanması normal...ilk akp kalesi muahafazar yerleride dolaşarak halkını cahil yobaz diye aşağlayan chp kafasından çıkmıştır zaten...o yöden tebrik ederim ekremi güzel sıcak bir mizaçlı biri..

Alıntıları Göster

• oyyil kullanıcısına yanıt
    Seçimi kaybederse vizyonunu doldururmu sence ?

• İkametim İstanbul'da degil ancak genc ve caliskan birinin her kosulda -parti fark etmeksizin- onde olmasini isterim.

• Oy vermek mesele değil de vermemek açısından bakarsak ben de 16 senedir ülkeyi 20-25 senedir de İstanbul'u yönetip bu güzel İstanbul'a ihanet ettik diyenlere oy vermemeyi düşünüyorum.
  • Sanki sadece iki aday varmış gibi gösteriyor herkes . BBP adayı Selim Kotil var ayrıca İBB başkan adayı . Kimse konuşmuyor bu adamı

• Ne yapmış ki 3 temmuzda?

• Hayat ne garip degilmi.

Tayyip belediye başkanlığından başbakan ve CB oluyor,Binali Başbakanlıktan belediye başkanlığına düşüyor ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TKP adayı Zehra Güner Karaoğlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppose27now

Sanki sadece iki aday varmış gibi gösteriyor herkes . BBP adayı Selim Kotil var ayrıca İBB başkan adayı . Kimse konuşmuyor bu adamı
    10 bin oy alacak adamın nesi konuşulacak?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.