Bildirim
İstanbulda paralı-ücretsiz yıkama yerleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Çoğu yakıt istasyonunda ucuza yıkatırsınız zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Daima Gülümse -
Kartal yönünde Pendik köprüsünü çıkınca sağda yanyolda Petrol Ofisi var. Orada köpük ve su var ama köpük yeterli değildi en son gittiğimde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Üsküdar-selimiye orta okulunun karşısındaki benzinlikte self servis yıkama var _____________________________ -
atakent halkalı total'de köpükle kendin yıkayabiliyorsun _____________________________ Labor omnia vincit. Çalışınca her şey olur... -
Kartal/Yakacık total istasyonu var orada yıkama ve köpük kullanma 1 tl ile çalışan manuel makinelerden ancak 1 sene önce gittim en son doğru düzgün çalışmıyordu.
Yine yakınlarında bulunan Kartal M1 Reel alışveriş merkezinin yanındaki Opet'te yıkama 3 tl güzelde yıkıyorlar tavsiye ederim ancak yakıt fişi göstermek zorunlu_____________________________ -
PO vardı ama kapanmadı mı orası? hem de self değil görevli yıkamıştı benim aracıquote:
Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı
Üsküdar-selimiye orta okulunun karşısındaki benzinlikte self servis yıkama var
_____________________________ -
PO kapandı yeni istasyon açıldı yeni adı sanırım class. self servis yıkanabiliyorquote:
Orijinalden alıntı: ihzone89
PO vardı ama kapanmadı mı orası? hem de self değil görevli yıkamıştı benim aracı
Alıntıları Göster_____________________________ -
orası berbat,hortumla su tutsak daha fazla tazık olur. _____________________________ -
Büyükçekmece 'de Aymerkez AVM nin karşısındaki Lukoil'de kendin yıkayabiliyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Göztepe e5 " class" medipollun yanı. İster kendin, istersen onlar dıs yıkama 5 tl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mehmet akif tramvay durağından marmara foruma doğru giderken e-5’in yan tarafında Petrol Ofisi var , 5 tl’ye köpük ve tazyikli suyla yıkıyorlar . ( fırça kullanılıyor, sularıda biraz kireçli gibi)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Medicalpark hastanesinin yanı. 10 tane yıkama yeri var ama 4 tanesi hep kapalı. Süpürge ileride kalıyor. Yanınızda fırça götürün. 2 su 2 köpük ekstra 2 cila var makinalarda. Gece 11-12 gibi giderseniz rahat oluyor arabayı dışarı çıkarmadan siliyorum.
Yan tarafında adamların yıkanması var 35 TL iç dış.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çekmeköy çamlık shell’de yıkayabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler