Şimdi Ara

İstanbulda arkadaş arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana özel mesaj yolu ile ulaşabilirseniz tanışabiliriz. Gerçekten çok sıkılıyorum. Bir arkadaş bulabilsem gezecem tozacam ama yok işte. Okul arkadaşları sadece okul zamanları yanımda. Tatildeyken hiç kimse arayıp sormuyor. Anca ben mesaj atarsam sohbet ediyoruz. Gerçi onlar da haklılar aynı şehirde değiliz sonuçta. Neyse, arkadaşı olmayan, olan herkes yazabilir bana.

Not: Avrupa yakasından olursa daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen kimsin birader. Tanıt kendini.
    Yaşın kaç?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amcui kullanıcısına yanıt
    21 yaşındayım. Üniversite eğitimi için istanbula geldim 2 sene önce. Hazırlık + 1. sınıf okudum. Okullar açılınca 2. sınıfım inş. Okuduğum bölüm ingilizce öğretmenliği. Yenibosnada teyzemle birlikte kalıyorum. Ortamlara falan gitmeyi severim ama burada hiç arkadaşım yok. Çok sıkılıyorum. Arkadaş grubu olan birleri çıkar diye ümit ettim, beni de alırlar yanlarına diye ama anlaşılan yok galiba.

• up
  • Okul arkadaşı okulda, askerlik arkadaşı askerde, iş arkadaşı iş yerinde kalır.forum arkadaşlığı da forumda kalır fazla dert etme

• Bir gece ansızın sarılmak istersin ama o yoktur..

ararsın ağlamaklı ses tonu ile 'seni çok özledim' diyebilirsin ancak..

ne gel diyebilirsin ne de gitmeye dermanın vardır..

kararlar alırsın..gitmek için,,ama bir turlu tutmaz bu takvim.Ya sen gidememissindir ya o gelememistir.Ararsin gecenin bir yarisinda,ozledigimde.hayalini sesi ile canlandirmak icin..ama OLMAZ..sadece özlersin.. özledikçe ya daha çok seversin ya da daha çok gidersin..böyledir başka şehirdeki sevgili..

• Kimse yok galiba benimle arkadaş olmak isteyen

Neyse filmlere devam :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya'da iş bulabilirmiyim?
    11 yıl önce açıldı
    Ögrenciyim ve iş arıyorum.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlık öyle bir muhessese degilki arkadaslik aranmaz bir şekilde denk gelinir

• quote:

Orijinalden alıntı: buckberyy

Okul arkadaşı okulda, askerlik arkadaşı askerde, iş arkadaşı iş yerinde kalır.forum arkadaşlığı da forumda kalır fazla dert etme
  • Hello there mate :) see that ur study english teachin which s fabulous! Im not a uni student yet but gonna study English literature what makes me feel tremendously good in that language.im in beyoglu so pm me letz meet shall we? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 24 Haziran 2018; 5:34:35 >
  • pasif mi aktif mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul, Tuzla?

• quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

pasif mi aktif mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.