Fakirliğimden bahsettiğim konuları belki görmüşsünüzdür bir kaç arkadaş işe gir çalış dedi ama ben daha önce hiç bir işte çalışmadım çok tecrübesizim ama her işi de yapabilirim lütfen yardım edin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Antalyada nasıl iş bulurum ACil?

-
-
Cigolo ol, turist doludur simdi oralar, aklini kullanirsan yasarsin bu hayatı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dayı oğlu antalyaya geleyim mi ya nasıl şehir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ne için geleceksiniz? Güzel şehir genel olarak yapamayacağınız aktivite yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üni için hocam. Sence antalya mı izmir mi
Hocam izmirde üni ortamı nasıldır bilmiyorum ama Antalyada benim gibi yıkık aptal tipsiz çelimsiz ezik aşağılık biri değilsen güzel ortamların olabilir. İnsanlar çok özgür takılır. Şehirde ve ilçelerde gezecek tonla mekan var gece hayatı baya aktif (benim dışımda) ama geleceksen Akdeniz üniye gel diğer üniler berbat
Hocam trol müsün değil misin çözemedim ki ona göre inancam
Bir de akdenizin de fakülteleri dağınık herhalde hangilerinin yeri iyi
Hangi bölüm istiyon ona göre yorumlim
İibf veya turizm boş bölümler
Hocam Turizm tam merkezde kaliyor İİbf nin komumuda iyi ama iibfnin binası çok eski dökülüyor valla. Ama konumları dert etmene gerek yok çünkü kampüs inanılmaz büyük bir yer değil
kariyer.nette dönemlik havacılık ilanları var bak istersen yer hizmetleri vs
-
İkisi de iyi diyorsun yani yer olarak
Hocam antalyada turizm okumak iyi olmaz mı okurken garson olarak başlar sonra resepsiyonist vs adım adım üstlere çıkılmaz mı acaba
Bimden su al sat kendi işinin patronu ol bunuda ben mi söyliyim yani ?
Sitede her gün yok tipim nasıl kızlarla hiç konuşmadım nasıl evlenirim , la arkadaş bi bitmediniz, kendi kendine çelimsiz aptal yıkık diyorsun kusura bakma senden bir cacık o yüzden olmamış hayata küsmüş daha doğmadan,
beğenmiyosan forumu bırak dostum
-
iibf yerine ybs daha mantıklı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X