Şimdi Ara

İstanbula gitmek tehlikeli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşın yanına gidicem ama bu malum olaylardan sonra korkuyorum daha önce de hiç gitmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her an her yer patlayabilir şu an risk her yerde var. O yuzden rahatlikla gidebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her an deprem olabilir.
  • Belli olmaz

• Ben 3 günlüğüne gitmiştim geçenlerde. Şu taksim patlamasından 1-2 ay sonrası yani. Her yeri gezdik. Patlamadan döndüm çok şükür. Öyle sanıyorum ki şuan bulunduğun odada ölme riski, patlama ile ölme riskinden çok da farksız değil. Bu işler nasip kısmet. Şöyle düşün. İstanbulun her sokağı anababa günü. Onca sokak, caddeden bombalı sokakta, caddede olma ihtimalin % kaç? Yılda kaç bomba patlıyor ve bu günlerin, senin orada bulunacağın gün ile çakışma ihtimali % kaç? Senin ölme ihtimalin bu iki durumun çarpılması ile ortaya çıkar.

Herhangi bir sorumluluk kabul etmem. Gidip gitmemek sana kalmış.

• Ben bir istanbulluyum ve ben de korkuyorum. Ama matematiksel ve rasyonel bakarsak korkmamaız lazım sadece terörün bize yapmaya çalıştığı şey konusunda başarılı oldu(korku aşılamak)

Mesela örneğin:
    Her yıl bayram ziyarelerinde trafik kazalarında patlamalardan çok daha fazla kişi ölüyor ama ben her bayram istanbul Ankara arası gidip geliyorum. Ve gidip gelirken hiç de korkmuyorum

• Sizde haklısınız oranlar çok düşuk ama paranoyak bir insanım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba ile Almanya'ya gitmek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün otogara gittim bi an tirsinti geldi içime ama insanlar çok rahat hatta orda muavin şoförler felan aşırı rahatlar ben de saldım kendimi :)

• dün rüyamda patlama gibi bir şey oluyordu avmdeydim galiba ondan önce 2 defa buna benzer rüya gördüm patlama ile ilgili psikolojimizi bozdular istanbul mega şehir nah mega şehir her yerde bombalar patlıyor daha geçen arkadaşım bindiğim metrobüsten patlayıcı çıkardılar diye anlatıyor patlayan kadarda patlamayanda var asosyal olduğum için seviniyorum ilk defa...
  • Olacak ile öleceğe çare yok. Git gez. Abdestli gez ölürsen imanlı git. İyi giyin yakışıklı öl

• N4TSU N kullanıcısına yanıt
    arkadaşın bağcılar esenyurt tarla başı zeytinburnu yenibosna esenler kanarya gibi bir semtte oturmuyorsa sakatlanma oranın düşer.Fakat istanbul en güvenli zamanda bile güvenli değildir bunu unutma.
  • Toplumu ne hale getirdi norosnu cocuklari.

Kardesim hic belli olmaz yani diger arkadaslarinda dedigi gibi yani korkarak olmaz odanda otururkende olebilirsin Allah bilir orasini :d git gez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.