Şimdi Ara

İSTANBUL ZONGULDAK YOL BİLGİSİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yolun Düzce - Zonguldak arası ne durumda ? O yörede yaşayan, bu yolu kullanıp gidip gelen arkadaşlarımdan bilgi rica ediyorum..Önümüzdeki hafta bir Zonguldak seyahati görünüyor...Hayırlısı..İst - Zonguldak toplam yol 345 km ve otobüsler 3 saatte gidiyorlarmış..Biz 4 kişi kendi aracımızla gideceğiz...Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 6 Haziran 2012; 9:35:41 >

• Düzce'den sahile kadar süper bir yol var. Ondan sonra ise ara ara süper, ara ara çalışmaların olduğu bir yol. Sonuç: gönül rahatlığıyla gidilir.
  • Araba sevdası, çok teşekkür ediyorum. İpe sapa gelmez bir çok yazıya bir çok cevap yazan var..Adam gibi soru sordum ..Bir Allah ın kulu cevap yazmadı diye çok incindim..Allah kalbine göre versin..Demekki çok rahat bir yol...Anladım.. Saygılarımla.
  • ben cok tesekkur ederim, amacımız paylasmak, memnuniyetle bildigim konu olursa cevap vermek isterim. Dua icin de ayrıca tesekkurler. Eregli'nln pidesi mehurdur, tavsiye ederim. :) hayırlı yolculuklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-istanbul Eski Yol ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.