Şimdi Ara

İstanbul - Zonguldak Alaplı Yol Tarifi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yakın bir zamanda istanbuldan zonguldak alaplı ya gideceğim. giderken nasıl bir güzergah izlemem gerekir.daha önce istanbul ordu arası gidip geldim sanırım düzceye varmadan biryerlerden zonguldak ayrımı var. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

---
  • Hocam Düzce yoluna saptikitan sonra Zonguldak tabelasını göreceksin zaten.
    Düzce icinde yol calışması var dikkat et. Sehri geçip köprüden geri dönüp tekrar Zonguldak yoluna gireceksin. Tabelalarda yazİyor,dikkatli takip et.
    Akcakocayi geçtikten sonra yolu bırakmaz hep Zonguldak'a doğru gidersen Alapli yol üstünde zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ---
  • iki sene önce yaptığım yol. düzce'den zonguldak yol ayrımı oradan akçakoca sahil yolundan direk alaplı. tabelaları takip et. varsa gps işinizi görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Her gün yaşam savaşı verenlerle ilgileniyorum ama hiç akıllanmıyorum.
  • osk@r 78 o yolların kurdudur gelir birazdan detayları yazar
    12 yıl önce açıldı
    konya marmaris yol tarifi??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harita.yandex.com.tr

googlemaps.com

Düzce'den sonra yol bakımı var şehir merkezi tabelasından köprü üzerinden yarım yonca yapıyorsun ve akçakoca tabelasından sağdan içeri giriyorsun dümdüz devam ediyorsun, Yol akçakocaya geldiğinde sağı tercih edeceksin büyük bir göbek var sağda kal opet'i göreceksin solda ise Makara ev dediğimiz bir bina var yandan MAKARA'ya benzemekte ben son 5 yıldır sürekli olarak gidiyorum eşimin tüm akrabaları orada yaşıyorlar, yeni tüneller sayesinde yol daha keyifli, virajları çok güzel,

• İstanbuldan otobana girdin, sonra izmit, adapazarı, hendek, sonra düzce-zonguldak çıkışı göreceksin, otobanı çıkınca sağa döneceksin. Sonra düzcede yaklaşık bi 10km gidiyorsun, sonra tabelaları iyi takip et zonguldak tabelasını. Yoldan sola dönüp devam edeceksin. O yola girdiğinde devamında akçakoca var, oradan ışıklardan sağa. Sonra dümdüz alaplıdasın.

---
  • 1.5 depoyla kars'a gidersin. İst - alaplı 290 km. Yarım depo ancak yakarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallahi ben aracımın yakıt değerlerini tahmin edemiyorum :) .edirneye 50 tl ile gittim.orduya 230 tl ile . edirne 300 ordu 900 km.yolları çok farklı kabul ama :) arabayı aldım ilk uzun yol olarak edirne yaptım.eve geldim ve yakıt değeri çok hoşuma gitti.1 gün geçti ve ordu yoluna koyuldum ancak ordu yolunda benzine verdiğim para canımı sıktı edirneden sonra :) . kabul ediyorum yolları arasında dağlar kadar fark var edirne yolu halı gibi. ama bukadarda farketmese iyi olurdu :)
    Her gün yaşam savaşı verenlerle ilgileniyorum ama hiç akıllanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.