Şimdi Ara

İstanbul-Rize arası hangi saatte yola çıkılmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Yarın akşam veya perşembe sabahı yola çıkmayı düşünüyorum. Sizce hangi saatlerde çıkmam daha uygundur. Ben yarın akşam saat 10 gibi çıksam daha az trafik olur diye tahmin ediyorum. Sizin öneriniz nedir ?

• Sabah erkenden çık, akşam oraya varırsın.Ben olsam böyle yapardım.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Erken derken saat kaç gibi mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Erken derken saat kaç gibi mesela

Ben 7 gibi çıkardım hocam. Hem yollar boş oluyor, hem uykudan yeni uyandığın için uykun gelmıyor. Akşama gideceğin yere varmış oluyorsun.
  • istanbul giresun arası yaptığım yolculuklarda sabah 6 gibi çıkmıştım hiç trafik görmedim diyebilirim.8 de çıkınca çamlıca gişelerde biraz trafik görmüştüm
    gündüz yolculuk yapmak bana daha güvenli geliyor bana göre hem daha keyifli.
  • Ben devamlı olarak akşam 21 veya 22 de çıkıyorum; Gerede'yi geçince 2.şöför Samsun'a kadar kullanıyor, Fatsa'da Hünkar Restaurant'ta kahvaltı edip denize bir girip çıkıyoruz, Çayeli'nde Fasulyeci Hüsrev'e uğruyoruz ve nihayetinde Fındıklı'da eve varıyoruz...
  • degobar kullanıcısına yanıt
    Üstad denize girip çıktıktan sonra o yol çekilir mi ? O yorgunlukla yola gidemem ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • degobar kullanıcısına yanıt
    Kac saat sürüyor acaba, molalar hariç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    Ramazan bayramında gittiğimde 14 saat sürmüştü molalar dahil.
  • Hocam bende yarın akşam memlekete doğru yola çıkacağım. Size tavsiyem şöyle akşam 6 gibi çıkın sabah varın. Yalnız yolda mutlaka uyuyun Veya dinlenmiş vaziyette çıkın yola.

Sabah çıkacaksanız sürekli Doğu'ya doğru gideceğiniz için rahatsız eder güneş.

• Bu sene gectigimiz bayramda ben sabah 5 gibi çıktım ..fazla zorlamadan hız kurallarına mümkün olduğunca uyarak 12 saatte orduya gittim..molalar dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Hocam bende yarın akşam memlekete doğru yola çıkacağım. Size tavsiyem şöyle akşam 6 gibi çıkın sabah varın. Yalnız yolda mutlaka uyuyun Veya dinlenmiş vaziyette çıkın yola.

Sabah çıkacaksanız sürekli Doğu'ya doğru gideceğiniz için rahatsız eder güneş.

Üstad hayırlı yolculuklar. Güneş gözlüğü ile bu durum çözülür.
  • O zaman uzun yolculuklar için en sevdiğim saat sabah 5 de sabah namazı civarı çıkılır yola. Saat 7 de orada olursunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gece araç kullanmakta sıkıntın yoksa bu ülkede gündüz yola çıkılmaz, radarı çevirmesi derken uçakla gitseydim keşke dersin haberin olsun, ha karadeniz bölgesindeki radarlar gece de görebiliyorsa o konuda birşey diyemem
  • Sürekli doğuya gideceğiniz için güneş sabah çıkarsanız çok rahatsız eder. Üstte denildiği gibi akşam yola çıkın sabah varmaya göre ayarlayın derim ben.

• ben çıkmamaya karar verdim direk :)
    trafiği , ( gerçi çarşamba perşembe demişsin ) para tuzağı radarları
    direk vazgeçtim
    bayrama daha yakın bir yere anne tarafına ( çanakkale )
    sonra 1 ay sonra uçak ile trabzona ( eşim , çocuk , ben git gel 450 TL pegasus )
    nasıl olsa peder orada arabada var
    gerek yok sıkıntıya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 6 Eylül 2016; 18:58:50 >
  • Tavsiyem sabaha karşı 4 gibi yola çıkın.
    Geredeye kadar biraz süratli(130 140) giderseniz2 saate yakın karınız olur.Gerededen çıktığınızda hava aydınlanmış olur.ondan sonra hız limitlerine uyarak çok daha rahat yolculuk yapmış olursunuz.

• Sabah ezanından sonra uygundur efendim hayırlı yolculuklar dileriz

Ankara ya kadar yapıştır gazı sonra ağır ağır gidersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanimdisi -- 6 Eylül 2016; 19:57:00 >
  • En ideal saat 4-4.30. Öğlen zamanı da mutlaka yarım saat 1 saat dinlenin uyuyun. Güneşe karşı gideceksiniz uykunuzu getirir dikkat edin
  • O yolu yılda birkaç defa gidiyorum. Genelde akşam üstü 6-7 gibi çıkıyorum. Sadece mazot molası veriyorum tuvalet ihtiyacımıda orda hallediyorum. 10 saat civarı sürüyor yol. 11 saat i geçmedi hiç oraya ulaşmam. Ordu,tosya civarlarında tedes sıkıntı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.