Şimdi Ara

istanbul antalya alanya güzergah nasıl? kısa süre önce gidip gelen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 110 km ile 7.5-8 saatte gidenler var. 10 saat sürer diyenler var? yolların durumu nasıl? çalışmalar felan. ayrıca alanyaya gitmek için antalyadan geçmek gerekiyormu? kısa süre önce gidip gelenlerden bilgi rica ediyorum.

• temmuz sonu bursa alanya yaptım , bözüyük , kütahya , afyon , burdur , antalya üzerinden gittim , 6,5-7 saat sürdü bunun içinde 45 dk. mola da vardı. yollar bir çok yerde fena değil araç ortala sürati yanılmıyorsam 97 km. gibi gösteriyordu.
  • ben adapazarı, bözüyük,kütahya,afyon burdur antalya alanya yapacağım. 9-10 saat garanti görünüyor. ort. 97 km olması için yer yer 140-150 gitmiş olmalısınız? antalya nı içine giriliyormu alanya için
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

ben adapazarı, bözüyük,kütahya,afyon burdur antalya alanya yapacağım. 9-10 saat garanti görünüyor. ort. 97 km olması için yer yer 140-150 gitmiş olmalısınız? antalya nı içine giriliyormu alanya için

evet radarlara dikkat ederek , ortalama o sürat gibi . hayır antalya içine girmiyorsunuz , sola alanya çe vreyolu diye ayrılıyor ...
  • Yilda 7-8defa gidiyorum. Yol cok guzel istanbul giselerden 700 km gibi... Ben tek molayla 7 saatte variyorum. Alanya yolunu cok iyi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antalya , alanya arası çok güzel kaymak gibi yol ...
  • burdur yolu yerine ısparta yolu alanyaya daha yakın değilmi? ısparta yolu duble degilmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

burdur yolu yerine ısparta yolu alanyaya daha yakın değilmi? ısparta yolu duble degilmi?

evet aslında bu sene giderken ısparta , dönerken burdur üzerinden döndüm , daha kısa gibi görünüyor ama o yol çoğu yer gidiş geliş , ve kamyon tıra çok denk geldim , o yüzden dönüşü burdur üzerinden yaptım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasuson

Yilda 7-8defa gidiyorum. Yol cok guzel istanbul giselerden 700 km gibi... Ben tek molayla 7 saatte variyorum. Alanya yolunu cok iyi bilmiyorum

hangi rotayı kullanarak 7 saatte varıyorsunuz. gişeler bana 10 dk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: applev

quote:

burdur yolu yerine ısparta yolu alanyaya daha yakın değilmi? ısparta yolu duble degilmi?

evet aslında bu sene giderken ısparta , dönerken burdur üzerinden döndüm , daha kısa gibi görünüyor ama o yol çoğu yer gidiş geliş , ve kamyon tıra çok denk geldim , o yüzden dönüşü burdur üzerinden yaptım ...

teşşekkür ederim. o zaman tavsiyeniz burdur üzerinden antalya sonra alanya...
  • quote:

quote:

quote:

evet , şimdiden iyi yolculuklar ( radarlara dikkat ) ...

• alıntı;

"Arkadaşlar Antalya’ya gidiyorsunuz Keçiborlu’yu geçtiniz iki tane Antalya tabelası var Burdur’dan olan 155 km Isparta’dan olan 153 km. Bu iki yolda duble yoldur. Burdur yolunda Çeltikçi Beli civarı yol biraz virajlı olur ama kısa bir mesafedir. Isparta yolu göller bölgesinden geçer daha manzaralıdır ve yeme içme konusunda daha fazla alternatife sahiptir. Bu kısa açoklamadan sonra tercihe gelelim burada önemli olan sizin ANTALYA’nın neresine gideceğinizdir. Eğer Antalya merkez veya batısına yani Kemer, Beldibi, Elmalı, Finike vs. gidecekseniz Burdur’dan gitmeniz lazım. Yok Antalya’nın doğusuna yani Lara, Aksu, Antalya Havaalanı, Belek, Manavgat,Side, Alanya v.s gidecekseniz Isparta yolundan gitmeniz daha kısa olacaktır."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 19 Ekim 2011; 15:29:27 >
  • quote:

alıntı;

"Arkadaşlar Antalya’ya gidiyorsunuz Keçiborlu’yu geçtiniz iki tane Antalya tabelası var Burdur’dan olan 155 km Isparta’dan olan 153 km. Bu iki yolda duble yoldur. Burdur yolunda Çeltikçi Beli civarı yol biraz virajlı olur ama kısa bir mesafedir. Isparta yolu göller bölgesinden geçer daha manzaralıdır ve yeme içme konusunda daha fazla alternatife sahiptir. Bu kısa açoklamadan sonra tercihe gelelim burada önemli olan sizin ANTALYA’nın neresine gideceğinizdir. Eğer Antalya merkez veya batısına yani Kemer, Beldibi, Elmalı, Finike vs. gidecekseniz Burdur’dan gitmeniz lazım. Yok Antalya’nın doğusuna yani Lara, Aksu, Antalya Havaalanı, Belek, Manavgat,Side, Alanya v.s gidecekseniz Isparta yolundan gitmeniz daha kısa olacaktır."

İki yol da duble yol değil.
    Isparta ayrımına girersiniz,Isparta'dan çıkıp Sav kasabasına kadar çift,sonrası Alanya kavşağına kadar yaklaşık 100 km gidiş-geliş yoldur.Fazla kalabalığı yoktur,hız meraklısı değilseniz bence Alanya-Manavgat tarafına gidilecekse bu yol tercih edilmeli.Antalya'nın doğru dürüst bir çevreyolu olmadığı için,Isparta üzeri giderseniz Antalya şehiriçini pas geçmiş olursunuz.

• quote:

quote:

quote:

eğer ki gündüz gidecekseniz, manzarası için ısparta üzeri gidin derim. ekim başında ısparta-antalya yaptım. gündüz gittim, gece geri döndüm ve birkaç sefer kamyonlarla karşılaştım.
    o yolun tek dezavantajı, baraj civarındaki virajları ve yolun tek gidiş geliş olmasından dolayı hızınızın yasal olarak 99la sınırlı olması. özellikle aksu köprüsünü geçtikten sonra ve de ısparta çıkışında radar koyabiliyorlar dikkat edin derim

• yol kalitesi olarak hangisi daha iyi...ısparta antalya yolumu burdur antalya yolumu

• quote:

yol kalitesi olarak hangisi daha iyi...ısparta antalya yolumu burdur antalya yolumu

İsparta alanya yolu fark atar ama bence siz merkeze gelin havalimanin ordan gidin hem antalyayida gorursunuz bi :D
  • quote:

yol kalitesi olarak hangisi daha iyi...ısparta antalya yolumu burdur antalya yolumu

İsparta alanya yolu fark atar ama bence siz merkeze gelin havalimanin ordan gidin hem antalyayida gorursunuz bi :D

• quote:

Büyük fark yok,birinde 100 km kadar gidiş-geliş yol var.
    Diğerinde yaklaşık 30 km kadar bol ışıklı Antalya şehiriçi trafiği var.

Kaplama kalitesi aynı hemen hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

quote:

fark atar derken, isparta antalya yolunun kaplaması daha mı iyi?

burdur antalya yolundan gidincede antalya alanya arasındaki yol kaliteliymiş galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Büyük fark yok,birinde 100 km kadar gidiş-geliş yol var.
    Diğerinde yaklaşık 30 km kadar bol ışıklı Antalya şehiriçi trafiği var.

Kaplama kalitesi aynı hemen hemen.

burdur antalya yolunda hiç gidiş geliş yokmu? hep çift gidiş çift geliş mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.