Şimdi Ara

İstanbul / Memnun kaldığınız oto yıkamacılar /

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu başlıkta memnun kaldığınız yıkamacıları fiyat bilgisi ve yapılan işlemleri de yazarak paylaşırsanız herkes için faydalı olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 17 Ocak 2016; 14:54:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Meguiars Kızıltoprak. Iç dış yıkama 30 TL. Her zaman burada yikatiyorum. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben henüz işini hakkıyla yapan bir yıkamacı bulamadım bunca senedir İstanbul'da maalesef.
    1-2 güzel yapan illa 3 de bozuyor.

Pek derdide değil açıkçası , mevkii iyi ise hertürlü para kırıyor.
  • Kendim yıkıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir yer bulamadığım için kendim yıkıyorum. Nereye gittiysem iç temizlik hep üstün körü yapıldı. Dışını shell'de köpükle içini de aynı yerden bir kova su alarak kendim temizliyorum. Garajda piriz olduğundan elektrik süpürgesiyle fırsat buldukça süpürüyorum.
  • Arnavutkoye inerken sagda set oto yikama var senelerdir orada yikatiyorum cokta memnunum

• Maltepe de autoclub diye bir yer var orayı çok övüyorlardı, şuan nasıldır bilmem hiç kullanmadım orayı ama, aracın her yeri için ayrı kurulama bezleri filan kullanıyorlarmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA OTO SERVİS ÖNERİ
    10 yıl önce açıldı
    İZMİRDE EN İYİ OTO YIKAMA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Altunizade Marmara oto yıkamayı tavsiye ederim, 30 lira fakat hakkını veriyorlar.
  • Kışın yikatmiyorum. Rahmetle temizleniyor.

• Sancaktepe shell veya haremde benzinlikte kendim yikiyorum. 1 tl ye atip on yikama, ardindan sungerle yikayip 1 tl daha atip duruluyorum. 2 tl icini supurmeye, 1tlde basincli havaya veriyorum. 5 tlye halletmis oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 18 Ocak 2016; 0:25:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.