Şimdi Ara

İstanbul maltepede avmde bir kişi intihar etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul maltepede avmde bir kişi intihar etti
    İstanbul maltepede avmde bir kişi intihar ettiCemil KILIÇ (@m_cemilkilic) on Xtwitter
    İstanbul Maltepe'de, AVM'de bir yurttaş; "açım ben, çocuklarım aç, 15 bin lira borcum var." diye bağırıp intihar etti...
    https://twitter.com/m_cemilkilic/status/1740453144725746045

• Bu ülkenin insanı yüksek enflasyon yüksek işsizlik nedeniyle hergün metrosunda avm'lerinde intihar ediyor anasını babasini öldürüyor . Fakat iktidar emekliye memura asgari ücreti artirdim diye hava atıyor memuru TUİk aracılığla %30-40 işsizliği %8 açıklayıp eskisinden de fark yokmus algısı yapıyor en az %80-90 enflasyonuda %65 belirtip 1970lerden kötü değiliz diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 29 Aralık 2023; 7:26:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olayda seçimleri %52 oyla malum partinin kazanmasını sağlayan Marslı halkı kınıyorum. Onlar olmasa Tunceli'ye Dersim demeyi sevenin gidip benzerinin geldiği bir partiyle şahlanacaktık. Ama Marslı seçmen böyle uygun gördü. Çünkü Dersimli Marslılara inandırıcı gelmedi. Daha çok yazarım ama takım tutar gibi parti tutanlarla uğraşmak istemiyorum. Şunu da belirtmek isterim reisçi veya kefenle gezen pudra şekerci çorapsız kısa pantolonlulardan da değilim.

Ayrıca aşağı bir önlem alınmadan adamı tek elle tutacağına inanan Herküller Flash hızında olsaydı, beyefendi kurtulurdu. Kendi canına kıyarak çocuklarına güzel bir gelecek bıraktığını düşünmesi aslında neden o noktaya geldiğinin de özeti.

Allah rahmet eylesin beyefendiye ama gün doğmadan neler doğardı, keşke daha güçlü bir ruha sahip olabilseydi.

• RaptorFX kullanıcısına yanıt

Dersimliler sizi pek sevmişler...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Devlete yanlış yapan nereli olursa olsun cezası kesilmiş. Yani yüce devletimiz dersimlileri (huzursuzluk çıkaranları) pek sevmiş. Bu sizi rahatsız mı etti?

• RaptorFX kullanıcısına yanıt

Baştan malum partili değilim demişsin bile ama bende dersim lafını kimin ortaya attığını ve devletin yanlış yaptığı söyleyenin kim olduğu bilinsin diye 2011yılındaki haberi atiyorum

İstanbul maltepede avmde bir kişi intihar etti

• Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

Yaranma çabası sarf etmiş. Milliyetçi siyasetçi mi var memlekette? Ben bu adamı savunacak değilim zaten. Ona oy verenler düşünsün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten çok acı bir durum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.