Bildirim
İstanbul Kadıköy Söğütlüçeşme Pehlivan Köfte'de çok uygun fiyatlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Köfte+çorba+ekmek+su kombinasyonu çok iyi gözüküyor.
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
her ürün uygun değil ama gene idare eder.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Evet kesinlikle öyle kardeşim, bu akşam oradaydık, 2 ezogelin çorba aldık, ben kaşarlı köfte, arkadaşım normal köfte, ben 1 pirinç pilavı, arkadaşım cacık toplam sadece 580 TL verdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
Bence piyasaya göre her ürün uygun dışarıda bu fiyatlar 2 misli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
Hep bedavaya reklam yapıyon. Bir kere de para al ya da beleş yemek versinler
_____________________________ -
hayır değil. diğer esnaf lokantaları da bu fiyat. örnek: Kadı lokantası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Haberleri yok ki
BSN -
Kadı lokantası nerede bilmiyorum
BSN -
Kadıköy'de. 2 tane var aynı isim aynı format.
ama zaten Kadıköy'deki o format olan lokantalar hep bu fiyat abi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X