Şimdi Ara

İstanbul- izmir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir iş için izmire gitmem gerekli , hangi otobüs firmalarını tercih edersiniz ? kaç saat çeker günü birlik gidip geleceğim yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Maddi duruma göre öncelikle Varan ardından daha iyisi Ulusoy tercih edilebilir.

(İstanbu-İzmir arası yollar pek iyi olmadığından arkadaşın dediği gibi 6.5 saat sürmektedir rahatlıkla.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 30 Haziran 2009; 2:14:58 >
    "Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyor musun? Bütün hayatım boyunca bu cam kırıklarını beyin zarımın üzerinde taşımak ve onları oynatmadan son derece hesaplı düşünmek zorundayım..."
    "Kelimeler, albayım... Bazı anlamlara gelmiyor!" (Tehlikeli Oyunlar~Oğuz ATAY)

• Anadolu Turizm.

üstüne firma yoktur.

İstanbul- izmir ?

İstanbul- izmir ?
  • Teşekkürler maddi durum sözkonusu değil rahat ve en önemlisi hızlı olsun ?

Orjinalden alıntı: kymelria

Anadolu Turizm.

üstüne firma yoktur.

İstanbul- izmir ?

İstanbul- izmir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8 saat asgari bazen 9saat oluyor ekspres servisler bile 8 saatten aşağı gitmiyor.
    Sadece başka bir cenaze töreni..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Takao

quote:

Orjinalden alıntı: V_lkan

7-8 saat arası sürüyor diye biliyorum...Ulusoy, Kamil Koç iyidir heralde :D

7-8 saat 2-3 sene önce değilmiydi :) bursada otoyol açılınca ve yolun çoğunun genişlemesinden sonra kısaldı baya :)
    edit: 4-5 senedir otobüse binmedim izmir-istanbul arasında, daha çok arabayla gidip geliyoruz

Ben de en son bir kaç sene önce gittim o zmn 7-8 saat sürmüştü.

Şu an değişti mi bilmiyorum açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V_lkan -- 30 Haziran 2009; 2:25:52 >

• quote:

Anadolu Turizm.

üstüne firma yoktur.

Rumblepad 2 alsalarmış.

Orjinalden alıntı: safkan afgan

quote:

Anadolu Turizm.

üstüne firma yoktur.

Rumblepad 2 alsalarmış.

esprili genç.
    sen şöyle kenarda otur da abin konuşsun. büyüklerin lafına dalma öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kymelria -- 30 Haziran 2009; 2:54:27 >
    "Glücklich muss man einfach sein".

• 2-3 hafta önce okullar kapandığı zaman İstanbul-İzmir arası yolculuk yapmıştım.Kesinlikle Nilüfer'i tercih edin.3 defa servis geldi.3.de kardeşime diyordum yine mi servis geliyor Kek yemekten bıkmıştım.Servis elemanlarıda müthiş güleryüzlü.Nilüfer Turizm Dergisi buldum koltuğun arkasında tarihi yerleri ve tarihsel olayları anlatan yerleri okuyarak çok güzel vakit öldürmüştüm.(tabi tarih sevmiyorsanız bişi diyemem)

Hem fiyat hem kalite olarak süper bir firma Nilüfer.Yanlış hatırlamıyorsam internetten alınca 39 TL idi.

Metro Turizm'i kesinlikle önermem.Antalya yolculuğumda Metro'dan almıştım.(Nilüfer'in Antalya seferi olmadığı için uygun diye Metro'dan almıştım.Şuan Nilüfer Antalya seferlerinede başlamış).En önde şoförün arka koltuğuna bilet almıştım.Bu şoför ile kapı tarafının en ön koltuğundaki adam bi konuşmaya başladı.Allah'ım o yol bitmedi hemşeri muhabbetini bir açıyorlar zaten susturmak ne mümkün.Zaten şoför Türkçe'yi kaç yaşında öğrendiyse doğru düzgün Türkçe konuşamıyor.

Yani kısacası kendini kanıtlamış Varan-Ulusoy-Kamil Koç gibi firmaların yanında ekonomik ve yüksek kalite için Nilüfer'i tercih edebilirsiniz.Bu arada yol ortalama 8 saat sürüyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: safkan afgan

quote:

Anadolu Turizm.

üstüne firma yoktur.

Rumblepad 2 alsalarmış.

esprili genç.
    sen şöyle kenarda otur da abin konuşsun. büyüklerin lafına dalma öyle

SAĞOL, ABİM BENİM.

• geçen sene 8 saatde gidiliyodu şimdisini bilemicem ulusoy iyidir bayağa ve hayırlı yolculuklar günü birlik 8 saat git 8 saat dön hiç kolay değil
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.