Şimdi Ara

İstanbul'dan Nahçıvan'a 3 Gün... (Günlerce Tren Yolculuğu İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu hazırlanır iken yapay zeka dan destek aldım...

İstanbul'dan Nahçıvan'a Bir Macera

Gün 1: İstanbul'dan Ankara'ya Hızlı Tren

Sabahın erken saatlerinde İstanbul'dan ayrıldım ve hızlı trenle Ankara'ya doğru yola çıktım. Rahat sayılacak bir yolculuk geçirdim. Saat 12:45 gibi Ankara'ya vardığımı hatırlıyorum ve ilk durağım Anıtkabir oldu. Anıtkabir'in görkemi ve tarihi atmosferi beni derinden etkiledi.

İstanbul'dan Nahçıvan'a 3 Gün... (Günlerce Tren Yolculuğu İçerir) İstanbul'dan Nahçıvan'a 3 Gün... (Günlerce Tren Yolculuğu İçerir)

İstanbul'dan Nahçıvan'a 3 Gün... (Günlerce Tren Yolculuğu İçerir) İstanbul'dan Nahçıvan'a 3 Gün... (Günlerce Tren Yolculuğu İçerir) İstanbul'dan Nahçıvan'a 3 Gün... (Günlerce Tren Yolculuğu İçerir)

Gün 1 Akşam: Doğu Ekspresi ile Kars'a Yolculuk

Saat 17:00'de Doğu Ekspresi'ne binmek üzere gardaydım. Tren yolculuğum başlamıştı ve muhteşem manzaralar eşliğinde keyifli bir akşam geçirdim.

Gün 2 Akşam: Kars'a Varış ve Keşif

Ertesi günün akşamı Kars'a vardım. Maalesef o kadar beğenmemiştim Kars'ı, ama o gecenin soğukluğu ve tren istasyonun da kalmam, güzel bir macera oldu benim için.

İstanbul'dan Nahçıvan'a 3 Gün... (Günlerce Tren Yolculuğu İçerir) İstanbul'dan Nahçıvan'a 3 Gün... (Günlerce Tren Yolculuğu İçerir) İstanbul'dan Nahçıvan'a 3 Gün... (Günlerce Tren Yolculuğu İçerir)

Gün 3: Iğdır'a ve Nahçıvan'a Geçiş

Sabah erkenden minibüsle Iğdır'a doğru yola çıktım. Iğdır bir nebze daha güzel Kars'a göre en azından benim için öyleydi, Iğdır dan Metzamor Nükleer Santrali (Ermenistan da ki eski ve hala da kullanılan nükleer santral) dahi görünüyordu.

Iğdır'dan Nahçıvan'a geçmek için Nahçıvan minibüsüne bindim. (25 Manat ödedim Iğdır dan Nahçıvan'a geçiş için.)

İstanbul'dan Nahçıvan'a 3 Gün... (Günlerce Tren Yolculuğu İçerir) İstanbul'dan Nahçıvan'a 3 Gün... (Günlerce Tren Yolculuğu İçerir)

Türkiye-Azerbaycan sınırında bi süre bekledikten sonra, Nahçıvan'a giriş yaptım.

Nahçıvan'da geçirdiğim zaman boyunca, tarihi ve kültürel zenginliklerle dolu bir coğrafyada gezme fırsatı buldum. Eski şehir bölgelerini ve doğal güzelliklerini keşfettim. Bu yolculuk, bana sadece yeni yerler görmekle kalmayıp, aynı zamanda farklı kültürleri tanıma ve yeni insanlarla tanışma fırsatı sundu.

Bu macera dolu yolculuk, hem Türkiye'nin doğusunu hem de Azerbaycan'ın Nahçıvan bölgesini keşfetmek için harika bir fırsattı.

Geri nasıl döndün dersen, aynı şekilde Nahçıvan dan Iğdır'a taksi ile geçip oradan da Iğdır dan uçakla İstanbul'a dönüş yapmıştım :)

Nahçıvan'dan fotoğraflar:
    İstanbul'dan Nahçıvan'a 3 Gün... (Günlerce Tren Yolculuğu İçerir) İstanbul'dan Nahçıvan'a 3 Gün... (Günlerce Tren Yolculuğu İçerir) İstanbul'dan Nahçıvan'a 3 Gün... (Günlerce Tren Yolculuğu İçerir) İstanbul'dan Nahçıvan'a 3 Gün... (Günlerce Tren Yolculuğu İçerir)
    İstanbul'dan Nahçıvan'a 3 Gün... (Günlerce Tren Yolculuğu İçerir) İstanbul'dan Nahçıvan'a 3 Gün... (Günlerce Tren Yolculuğu İçerir) İstanbul'dan Nahçıvan'a 3 Gün... (Günlerce Tren Yolculuğu İçerir) İstanbul'dan Nahçıvan'a 3 Gün... (Günlerce Tren Yolculuğu İçerir)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.