Şimdi Ara

İstanbul' daki musluk suyunun tadı ve kokusunda gariplik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Ataşehir' de oturuyorum farklı ilçelerde böyle bir durum algılayanlar oldu mu ?

• Pesimist94 kullanıcısına yanıt
    Birkaç ay önce ankarada da vardı böyle bi sorun geçti bir süre ama sonra son zamanlarda yine farketmeye başladım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musluktan su içilir mi kardeşim. Arıtma takdırmadan içilmez. Kokusunda bir değişiklik fark etmedim, tadını bilemem.

• İstanbul'da musluk suyu icmek... Canina mi susadin kardesim

• İstanbulun suyu temiz değil zaten. Sular kesildikten sonra geldiğinde dikkat edin iyice suyu bir kaba doldurun bakın nasıl duma n çıkıyor sudan

• Bugün annem dedi ki internete baksana haberlerde falan musluk suyuyla ilgili bir şey var mı koku varmış. Ben de gittim baktım toprak kokuyor su yer sarıgazi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok kardeşim diş fırçalarken falan ağzımda suyu çalkalıyorum o esnada farkettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biz adanadan sadece muslukta su içeriz buzzz gibi su
  • Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    Musluktan su içmiyorum. Diş fırçalarken falan ağza su alınca tadını ister istemez algılıyorsun.
  • Zeytinburnunda oturuyorum 1.5-2 haftadır bisiler var dis fircalarken tiskiniyorum

• Kadıköy,Kartal,Ataşehir,Kurtköy,Üsküdar. Sorun olan benim bildiğim bazı ilçeler.Metris'te ki metro inşaatında ki patlayan borunun sebep olduğu söylentisi var ama kesin değil.
  • ayni problemi biz de yasiyoruz pendikte oturuyorum disimi fircalarken farkettim cok pis bi koku var ve tadi da igrenc

• Arkadaş damacana söyleyin gözünüzü seveyim. Musluktan su mu içilir

Edit: tamam anladım. Diş fırçalarken tadı geliyormuş. Bende henüz öyle bir tad ile karşılaşmadım. Daha 1 saat önce suyu kullandım. Yer Güngören

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 24 Temmuz 2015; 21:57:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyanaa

İstanbulun suyu temiz değil zaten. Sular kesildikten sonra geldiğinde dikkat edin iyice suyu bir kaba doldurun bakın nasıl duma n çıkıyor sudan

Klor o. Bekletince biraz uçuyormuş kendi kendine diyorlar ama bilmiyorum. Evde su olmayınca ben içiyorum.

Hort konusuna ise, başlattırmayın hortunuza. Önemli konu bu. Demin içtim ben zira musluk suyu ölmedim
  • Bazen ağzımı çalkalarken bile mok kokusu geliyor. Sakın içme hocam valla bi haftaya helvanı yeriz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dabster -- 27 Aralık 2016; 9:49:01 >
  • Ben aylardır içiyorum ne gibi bir problemi var ki (gerçekten soruyorum)

• Eskiden arkadaşlarla tenefüste maç yaptıktan sonra kanter içinde musluk suyundan içmenin keyfi ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu fortlatmışsınız
  • Deprem mi geliyor sorusu aklima takildi
  • Ben Bursanin suyunda da buaralar bişey olduğunu düşünüyorum tuhaf bir tadı var sürekli midem bozuluyor hazır su da içemiyorum alışamadım bitürlü :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.