Şimdi Ara

İstanbul daki Mafya Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
23.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
277 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul da mafya ile iç içe yaşıyoruz adamları görmeseniz bile adamlar her yerde

Özellikle minibüs durakları full mafyanın elinde özellikle Kadıköyde Söğütlüçeşme metrobüs durağındaki minibüs mafyası, Rıhtımdaki Minibüs mafyası, Otoparkçıların hepsi mafya, Oto Galericilerin alayı mafya ve de bu kişiler devlet desteği de alıyorlar devlet bunların ne yaptığını biliyor ama umurunda bile değil, devket bile resmen mafyanın elinde!

Taksi plaka sahipleri hep mafya ve de alayı haraççı kişiler
    Bir mekan açmak istersen işlerin iyi olursa mafya ile sorun yaşarsın
    Adamlar kafalarına göre boş bir arazi bulup orayı kendilerine mesken edip milletten para topluyorlar! Orayı yasadışı işletmeye çevirip vergisiz işletiyorlar 😠

Bu mafya sorununun bitmesi lazım, polisler uyuyor mu ne için bizim ödediğimiz vergiden para alıyor bunlar, hiçbirine hakkımı helal etmiyorum!

Sizden ricam bu konuyu öne çıkarın arkadaşlar DH olarak sesimizi duyuralım!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thermodynamics23 -- 24 Aralık 2018; 9:0:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki mahallede çıkan silahlı kavgada polisin sadece izlemesine ne demeli? ya da çıkan palalı bıçaklı kavgada gelip sadece kavga etmeyin deyip gitmesine? Ben can güvenliğimi kime emanet edeceğim?

Geçen etrafa saldıran adamı mahalleli yakaladı polis adamı almamak için mahallelli ile tartıştı. Bu adam mahalledeki insanlara saldırdı, arabaları tekmeledi ama tık yok.

İşini yapan ya da işi çok riskli olan memurları tenzih ederim ama işi sadece merkezde yatmak olan polisler için bu duygu sömürüsü geçerli değil. Aldığın ehliyetten tut vergilerine kadar adamlara para akıyor ama hizmet yok.
    Bir emekli asker çocuğu olarak söyleyeyim, neredeyse aynı şeyleri babamdan da duydum zamanında karakol komutanlığı yaparken yaşadıklarını anlatıyordu kışın ortasında ben bebekken sırf adamın keyfinden dolayı 3 kere tayin yaşamışız ve yeni bir şey değil bu bahsettiğim 90 lar. Bu teröristlere dokunamama olayı da çok doğru.

Askerin polisin yapabileceği bir şey yok üstlerden emir gelmediği sürece...
  • Söylediğin gibi balık baştan kokarmis

• iyide adamlar o para karsiliginda senin korumani yapiyor adamlarla duzgunce konus biraz abi cek az bi haracla sende yolunu bulursun bu isler bole

• quote:

Orijinalden alıntı: JackSparro131

iyide adamlar o para karsiliginda senin korumani yapiyor adamlarla duzgunce konus biraz abi cek az bi haracla sende yolunu bulursun bu isler bole
    Devlet beni koruyamıyor ise ben niçin vergi ödüyorum?

• bunu kosova konsolosluğuna gönder,
    ali candan istanbula gelsin.
  • Sedat Peker gibi birisi bu ülkeden en iyi iş adamı ödülü aldı. Saç ektirme merkezinden çıkarken geçmiş olsuna emniyet amiri konvoyla gitti.

Yazıcı için kime sorsan mükemmel adam der fakat oda mafya.

İnstegramda o beğendiğiniz araba videoları varya hepsi mafyaların. Ben arabama eşim arkadan gözükmesin diye 3 numara film çekip 10 km gidemiyorum. Herif polis merkezine o şekilde gidiyor.

Bunun azı çoğu yok, iyisi kötüsü yok, bir yerden hoşunuza giderse her yerden popüler olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim amcamda mafya ama ben konusmuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu soruna son verilmesi lazım

• Bir kere gezi parkının aşağısında ispark arazisini adamlar gece mesken tutmuş değnekcilik yapıyordu. Bazı isparklar akşam belirli saatlerden sonra ücretsizdir. Yani boştur eleman yoktur. Adamlar göz göre göre gelenden gidenden para alıyor.

• Kurtlar vadisi (ilk 97 bolum tabiki pusu degil) izleyin olayi anlarsıniz

Yapabilecegimiz bir sey yok sadece buna goz yumanlara oy vermeyin (partisi fark etmez bazen belediye mafyalari da oluyor) ve uzak durun kimse arkanizda durmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne var yani bunda bende mafyayım,
  • Çukur gibi aptal saptal dizilerle de matah bir şey gibi gösteriliyor.Ortaokullu ergenler bile mafyacılık oynuyor.
    Bu dediğin otopark mafyalarını galerici mafyaları falan başlarını EZE EZE tutuklayacaksın, mültecileri sınır dışı edeceksin bakalım ne İstanbul'da ne de ülkenin başka yerinde asayiş sorunu kalıyor mu ?
  • o değnekçileri dövseniz zaten peşinize takılırlar

intikam almadan bırakmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Çukur gibi aptal saptal dizilerle de matah bir şey gibi gösteriliyor.Ortaokullu ergenler bile mafyacılık oynuyor.
    Bu dediğin otopark mafyalarını galerici mafyaları falan başlarını EZE EZE tutuklayacaksın, mültecileri sınır dışı edeceksin bakalım ne İstanbul'da ne de ülkenin başka yerinde asayiş sorunu kalıyor mu ?
    Adamlar paradan başka birşey düşünmüyor ki, para yapacak ne konulu dizi varsa onu yapıyorlar bak Amerikan dizilerine kurgu tamamen mafyaları yakalamak üzerine, adamlar mafyalık yapamazsın mesajı veriyor bizimkiler dizide polise artislik yapıyor!

• Vergine tüküreyim. Ne görgüsüz bir laf 2019a giricez hala bu çirkin laflarla polisin askerin işvereni gibi davranan insanlar var.

İstanbul daki Mafya Sorunu

Bu arabanın içinde olmanın verdiği duyguyu hiç birinizin ödediği vergiler satın alamaz

• Polisler kafelerde çay nargile keyfi yapıyolar kardeşim inanmayan varsa istanbul avrupadaki özellikle şişli eyüp tarafını dolaşsın görsün.
  • Arkadaşlar sizin anlama kapasiteniz yok cidden. Hakaret edemiyorum şimdi burada en hafif tabirle bunu diyorum.

Ya hu devlet göz yumuyor polis ne yapabilir? Devletin verdiği ve geri alacağı silahı kullansın diyip duran ameleler, polis o silahı teröristlere bile kullanamıyor. Bkz. Çözüm süreci. Teröristler yürüyerek elini kollaya sallaya sallaya gittiler hem de nereden biliyor musunuz? Askeri karakolun önündeki dağdan.

Bizzat kendim tank dürbününden izledim. Tuğgeneral onlara dokunulmayacak dokunan olursa karşında beni bulur dedi kendi kulaklarımla duydum. Zamanında karakol komutanının bu tuğgenerale karşı çıkması yüzünden 6 kere tayin edildi. Tuğgeneral karakoluna sürekli helikopterle ani teftiş bahanesiyle gelirdi. Bu adamın çocukları evi vardı. Düşünsenize çocuğunuz fetöcü bir itin yüzünden 6 kere okul değiştirmek zorunda kalacak, evinizi 6 kere taşımak zorunda kalacaksınız. Hem de şırnak gibi bir yerde.

(Vatanını seven polis ve askerleri bir bir öldürdüler. Hem gerçek hem soyut anlamda.)Bu adam tuğgenerale karşı açtığı tüm davaları kaybetti. Neden biliyor musunuz? Çünkü hakim ve savcılar o tuğgeneralin abisi yada tam tersi. ;)

Şimdi devran döndü ama yalnızca siyasilere. O tuğgeneral içerde olabilir ama o adamın o ailenin yaşadığı çektikleri geçmedi. Bu adamın karakoluna teröristler iki kez saldırdı birinde ben 6 km uzaktaki tesisdeydim o komutanla birlikte, (gece yarısı hani o battlefield da gördüğünüz havadaki mermiler roketler ve saire var ya) İnsanlar korkudan yere yatarken 6 km uzaktan... Bu adam tabancasını kapıp arabasına binip karakola çatışmaya gitti. Karakola tam 6 roket atıldı ilki komutanın odasına, ikincisi koğuşa, üçüncüsü bahçeye dördüncüsü lojmanlara beşinci ve altıncısı patlamadı.(ertesi gün önlemli şekilde patlatıldı. Bunların haberleri var anlatmama gerek yok ancak, o teröristler o roketi atana kadar karakolun önüne gelebilir. Ve gelene kadar ne askerin ne polisin dokunma hakkı var... Olayı anlattığım karakol beytüşşebap merkezdeki bakın merkezdeki şehrin içindeki karakolda yaşandı.

Timde ermeni eleman vardı herkese düşman. Adam tim komutanınında sizinde kafanıza sıkıp kaçacam diyordu olayı gidip savcıya söylüyorduk komutanla, savcı; olabilir kendi düşüncesi eylemi gerçekleştirmeden ceza uygulayamayız gibi saçmalıklar demişti. Savcı da içerde şu an :) ...

Daha nice olaylar intihar eden asker polisler. Bu olaylar son da olmayacak bu ülke böyle...

Ha bunların hiçbirinin hesabı verilmedi. Dediğim gibi tuğgeneral içerde ama peki o vatansever karakol komutanına ne oldu? Herşeyden vazgeçip trafiğe geçti. En azından fetöcüleri çekmekten kurtardı kendini...

Ülke bu haldeyken hiç kimse polisi askeri suçlamasın. Mecliste polise askere teröristlere mafyalara dokunmasını engelleyenlere kızın bir yeriniz yiyorsa.

Ben o yaşadıklarımdan sonra ülkeden komple ümidimi kestim. Siz mafya sorunu diyorsunuz. Bu ülkede başımızdakiler değişmediği sürece bakın chp akp hepsi aynı şeyin laciverti. Eskiden de vardı bu tür sorunlar hala var. Yalnızca daha alenen...

Bu ülkede yaşıyorsanız alışacaksınız, alışacağız bu olaylara. Çünkü bizim ülkemizde sessizce eylem yapalım toplanıp pankart açalım deseniz bile o kalabalığın içinde emin olun birinin elemanı olur ve ortalığı velveleye vererek sizi terörist ilan etmeleri için yeterli kargaşayı sağlar.

Uzun oldu ancak zamanı olanın okumasını tavsiye ederim. Özellikle polise askere kızan tayfanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 25 Aralık 2018; 19:51:52 >

• thermodynamics23 T kullanıcısına yanıt
    Hayatında amerikan dizisi izlemedin galiba büyük çoğunluğunda polis işe yaramaz kesin içeride adamları vardır kendi işini kendin göreceksin mesajı veriyor

Mesela breaking bad dizisindeki uyuşturucu baronu sürekli emniyet merkezine gidiyordu gittimi ayakta karşılıyorlardi polisler onu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rant varsa bu olacak.

Suç olabilmesi için para verenin şikayet etmesi lazım. Onunda işine geliyor, yada korkuyor. Delil yok, suç yok, şikayet yok birini alırsan daha mahkemeye sevk edemeden avukatı gelir çıkartır.

Devlet desteği değilde kanı bozuk memurlar koruyordur onları. Herkes eyvallah diyeceğine olay çıkartsa (çok kan akar) belki bu iş çözülür. Şuan al gülüm ver gülüm devam ediyor bu işler...
  • Milliyetçi ülkücü mafyalar ile diğer mafyalari ayni kefeye koyamazsiniz.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.