< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thermodynamics23 -- 24 Aralık 2018; 9:0:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thermodynamics23 -- 24 Aralık 2018; 9:0:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Peki mahallede çıkan silahlı kavgada polisin sadece izlemesine ne demeli? ya da çıkan palalı bıçaklı kavgada gelip sadece kavga etmeyin deyip gitmesine? Ben can güvenliğimi kime emanet edeceğim?
Geçen etrafa saldıran adamı mahalleli yakaladı polis adamı almamak için mahallelli ile tartıştı. Bu adam mahalledeki insanlara saldırdı, arabaları tekmeledi ama tık yok. İşini yapan ya da işi çok riskli olan memurları tenzih ederim ama işi sadece merkezde yatmak olan polisler için bu duygu sömürüsü geçerli değil. Aldığın ehliyetten tut vergilerine kadar adamlara para akıyor ama hizmet yok. |
bunu kosova konsolosluğuna gönder,
ali candan istanbula gelsin. |
Polisler kafelerde çay nargile keyfi yapıyolar kardeşim inanmayan varsa istanbul avrupadaki özellikle şişli eyüp tarafını dolaşsın görsün.
|
Bir emekli asker çocuğu olarak söyleyeyim, neredeyse aynı şeyleri babamdan da duydum zamanında karakol komutanlığı yaparken yaşadıklarını anlatıyordu kışın ortasında ben bebekken sırf adamın keyfinden dolayı 3 kere tayin yaşamışız ve yeni bir şey değil bu bahsettiğim 90 lar. Bu teröristlere dokunamama olayı da çok doğru.
Askerin polisin yapabileceği bir şey yok üstlerden emir gelmediği sürece... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 25 Aralık 2018; 19:51:52 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |