Şimdi Ara

İstanbul daki Mafya Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
23.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
277 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bay Robot

Arkadaşlar sizin anlama kapasiteniz yok cidden. Hakaret edemiyorum şimdi burada en hafif tabirle bunu diyorum.

Ya hu devlet göz yumuyor polis ne yapabilir? Devletin verdiği ve geri alacağı silahı kullansın diyip duran ameleler, polis o silahı teröristlere bile kullanamıyor. Bkz. Çözüm süreci. Teröristler yürüyerek elini kollaya sallaya sallaya gittiler hem de nereden biliyor musunuz? Askeri karakolun önündeki dağdan.

Bizzat kendim tank dürbününden izledim. Tuğgeneral onlara dokunulmayacak dokunan olursa karşında beni bulur dedi kendi kulaklarımla duydum. Zamanında karakol komutanının bu tuğgenerale karşı çıkması yüzünden 6 kere tayin edildi. Tuğgeneral karakoluna sürekli helikopterle ani teftiş bahanesiyle gelirdi. Bu adamın çocukları evi vardı. Düşünsenize çocuğunuz fetöcü bir itin yüzünden 6 kere okul değiştirmek zorunda kalacak, evinizi 6 kere taşımak zorunda kalacaksınız. Hem de şırnak gibi bir yerde.

(Vatanını seven polis ve askerleri bir bir öldürdüler. Hem gerçek hem soyut anlamda.)Bu adam tuğgenerale karşı açtığı tüm davaları kaybetti. Neden biliyor musunuz? Çünkü hakim ve savcılar o tuğgeneralin abisi yada tam tersi. ;)

Şimdi devran döndü ama yalnızca siyasilere. O tuğgeneral içerde olabilir ama o adamın o ailenin yaşadığı çektikleri geçmedi. Bu adamın karakoluna teröristler iki kez saldırdı birinde ben 6 km uzaktaki tesisdeydim o komutanla birlikte, (gece yarısı hani o battlefield da gördüğünüz havadaki mermiler roketler ve saire var ya) İnsanlar korkudan yere yatarken 6 km uzaktan... Bu adam tabancasını kapıp arabasına binip karakola çatışmaya gitti. Karakola tam 6 roket atıldı ilki komutanın odasına, ikincisi koğuşa, üçüncüsü bahçeye dördüncüsü lojmanlara beşinci ve altıncısı patlamadı.(ertesi gün önlemli şekilde patlatıldı. Bunların haberleri var anlatmama gerek yok ancak, o teröristler o roketi atana kadar karakolun önüne gelebilir. Ve gelene kadar ne askerin ne polisin dokunma hakkı var... Olayı anlattığım karakol beytüşşebap merkezdeki bakın merkezdeki şehrin içindeki karakolda yaşandı.

Timde ermeni eleman vardı herkese düşman. Adam tim komutanınında sizinde kafanıza sıkıp kaçacam diyordu olayı gidip savcıya söylüyorduk komutanla, savcı; olabilir kendi düşüncesi eylemi gerçekleştirmeden ceza uygulayamayız gibi saçmalıklar demişti. Savcı da içerde şu an :) ...

Daha nice olaylar intihar eden asker polisler. Bu olaylar son da olmayacak bu ülke böyle...

Ha bunların hiçbirinin hesabı verilmedi. Dediğim gibi tuğgeneral içerde ama peki o vatansever karakol komutanına ne oldu? Herşeyden vazgeçip trafiğe geçti. En azından fetöcüleri çekmekten kurtardı kendini...

Ülke bu haldeyken hiç kimse polisi askeri suçlamasın. Mecliste polise askere teröristlere mafyalara dokunmasını engelleyenlere kızın bir yeriniz yiyorsa.

Ben o yaşadıklarımdan sonra ülkeden komple ümidimi kestim. Siz mafya sorunu diyorsunuz. Bu ülkede başımızdakiler değişmediği sürece bakın chp akp hepsi aynı şeyin laciverti. Eskiden de vardı bu tür sorunlar hala var. Yalnızca daha alenen...

Bu ülkede yaşıyorsanız alışacaksınız, alışacağız bu olaylara. Çünkü bizim ülkemizde sessizce eylem yapalım toplanıp pankart açalım deseniz bile o kalabalığın içinde emin olun birinin elemanı olur ve ortalığı velveleye vererek sizi terörist ilan etmeleri için yeterli kargaşayı sağlar.

Uzun oldu ancak zamanı olanın okumasını tavsiye ederim. Özellikle polise askere kızan tayfanın...
    kör değiller, bıyığa laf söyleyemediklerinden sakala tükürüyorlar

• Jquair kullanıcısına yanıt
    Vergi veriyorsam karşılığını isterim. Bu resimi paylaşarak duygu sömürüsüne gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Hayatında amerikan dizisi izlemedin galiba büyük çoğunluğunda polis işe yaramaz kesin içeride adamları vardır kendi işini kendin göreceksin mesajı veriyor

Mesela breaking bad dizisindeki uyuşturucu baronu sürekli emniyet merkezine gidiyordu gittimi ayakta karşılıyorlardi polisler onu
    Ama hiçbirisi polise artistlik yapamıyor sıkıyosa yapsın

• thermodynamics23 T kullanıcısına yanıt
    Az önce izlediğim bir dizide polis bilgi vermedi diye boğazı na yapıştı adam poliste hemen abi çekti haberim yoktu bir daha olmaz tarzında

Daha yeni izledim bunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jquair

Vergine tüküreyim. Ne görgüsüz bir laf 2019a giricez hala bu çirkin laflarla polisin askerin işvereni gibi davranan insanlar var.

İstanbul daki Mafya Sorunu

Bu arabanın içinde olmanın verdiği duyguyu hiç birinizin ödediği vergiler satın alamaz
    Peki mahallede çıkan silahlı kavgada polisin sadece izlemesine ne demeli? ya da çıkan palalı bıçaklı kavgada gelip sadece kavga etmeyin deyip gitmesine? Ben can güvenliğimi kime emanet edeceğim?

Geçen etrafa saldıran adamı mahalleli yakaladı polis adamı almamak için mahallelli ile tartıştı. Bu adam mahalledeki insanlara saldırdı, arabaları tekmeledi ama tık yok.

İşini yapan ya da işi çok riskli olan memurları tenzih ederim ama işi sadece merkezde yatmak olan polisler için bu duygu sömürüsü geçerli değil. Aldığın ehliyetten tut vergilerine kadar adamlara para akıyor ama hizmet yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Az önce izlediğim bir dizide polis bilgi vermedi diye boğazı na yapıştı adam poliste hemen abi çekti haberim yoktu bir daha olmaz tarzında

Daha yeni izledim bunu
    Yav he he

• thermodynamics23 T kullanıcısına yanıt
    dizinin ismi runawways 2. sezonun son bölümleri doğru geçen bir sahne polisi sıkıştıran kişi Geoffrey Wilder(canlandıran kişi Ryan Sands) abi çeken poliste Detective Flores(canlandıran Alex Fernandes )

İnanmıyorsan izleyebilirsin güzel dizi
  • acaba İstanbul sefirliğini kime verdiler.
  • Devlet bunlara göz yumuyor,biz ne yapabiliriz.
    Bu kro kılıklı sözde erkeklerin bir an önce hesapları sorulmalıdır.
  • Kurtlar Vadisini gerçekten yaşıyorsun işte ne güzel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir de mahalle aralarında otoparkçı mafyalar var. Tum sokak babasının malıymış gibi sahıplenıyor ve sokağa park eden arablardan ücret alıyor. Bıldıgım tum sokağı otoparka cevırmısler. Yemınle yasanacak yer degıl, gıdecek yerım olsa durmazdım.
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Mecliste hdp destelçisi chp olduğu sürece bkz. Chp ile hdp hep aynı destek hep aynı muhalefet en ufak fark yok. Bu ülkede bir şey değişmez. Akp işine gelince milliyetçi işine gelince kürtçü onlar tam yanar döner. 15 temmuz öncesi dersenizde bugün tv kanal türk kapatma yazıp arayın da kim fetöcü kim değil görün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Bir emekli asker çocuğu olarak söyleyeyim, neredeyse aynı şeyleri babamdan da duydum zamanında karakol komutanlığı yaparken yaşadıklarını anlatıyordu kışın ortasında ben bebekken sırf adamın keyfinden dolayı 3 kere tayin yaşamışız ve yeni bir şey değil bu bahsettiğim 90 lar. Bu teröristlere dokunamama olayı da çok doğru.

Askerin polisin yapabileceği bir şey yok üstlerden emir gelmediği sürece...

• Süleyman Çakır son sefirdi.

Ah ulan ah Çakır abim sağ olacaktı da kacacak delik arardı şimdiki mafyaciklar.

• Bakanlar, millet vekilleri, emniyetteki ust duzey yetkililer, hakimler, savcilar... once mafyanin/orgutlerin parasini yiyen bu tip kodomanlari guc sahiplerini temizleyeceksin yoksa mafyayi bitiremezsin... polisin bunlardan haberi yok mu zannediyorsun tabikide var ama islerine geliyor bir guzel nemalaniyorlar.

• Sabredin 5-6 seneye her yeri Suriyelilerin mafyaları ele geçirecek. Polis adamın dilini bilmez, nasıl teknik takip yapacak, yakalayacak goreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: warrior1919

Milliyetçi ülkücü mafyalar ile diğer mafyalari ayni kefeye koyamazsiniz.
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• https://youtu.be/4pdxMjmUrug?t=1500

Buyurun izleyin 1998 yılından bir skeç. Ulan hiç mi birşeyde düzelme, iyileşme olmaz ya... 20 yıl be 20 yıl...
  • Çerkes cengiz bi araştırın instagramda adamı içeri alıp şov yaptırıp salıyordu emniyet bi ara,şimdileri istanbulda mevZOO adında nargile cafe işleten işadamı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.