Şimdi Ara

İstanbul'da UBER aracına silahlı saldırı yapıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
4.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İstanbulda taksi şoförleri plaka sahibi değildir.



    Komik yorumlar yapmayın. 1,5-2 trilyon yatırım yapmışmış sonra geçmiş direksiyonun basına.



    Plakalar varlıklı insanlara mafyalara vs aittir. Şoförler plakalı aracı kiralayan kişilerdir. Yanı şoförlerin bir yatırımı yoktur.



    Pekala kendilerine şoförlüğüne insanligina güveniyorlarsa 3000-4000 tl heray kira vereceğine araç alıp UBER e kaydolabilirler.



    Bu olaylardan sonra bende tercih etmeyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    uber şuanlık yasal değil yakalandığında müşteri dahil olmak üzere ceza işlemi uygulanıyor aralarında ki fark ise birisi dolaştırıyor 100 liraya götürüyor diğeri dolaştırmıyor dolaştırsa bile 50 liraya götürüyor ve konfor içinde götürüyor her şey 4/4lük

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lindsey S kullanıcısına yanıt
    Uber yasal değil ise nasıl çalışabiliyorlar? Korsan taksi gibi mi yani? yakalarsan cezası var? Yasal değiller ama uygulama ile çağıra-biliyorsun ilginç

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lindsey S

    uber şuanlık yasal değil yakalandığında müşteri dahil olmak üzere ceza işlemi uygulanıyor aralarında ki fark ise birisi dolaştırıyor 100 liraya götürüyor diğeri dolaştırmıyor dolaştırsa bile 50 liraya götürüyor ve konfor içinde götürüyor her şey 4/4lük

    Yasal Türkiye ceo su bile var
    Buda twitter hesabı
    https://mobile.twitter.com/uber_turkiye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferq -- 10 Mart 2018; 23:49:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakarboy S kullanıcısına yanıt
    Maalesef kurunun yanında yaşta yanıyor işte. Herkes 1,5-2milyonluk taksi plaka sahiplerine yazık diyor ama burada çoğunluk önemli oluyor. Bu plaka sahiplerinin çoğu kültürsüz, eğitimsiz, hanzo insanlar. Zaten Türkiye'deki taksi algısının bu kadar rezil hale düşmesinin sebebi de bu cahil ama plakalı kesim. Bunca senedir parayı cukka yapmayı bildiler, şöförlerini en ucuz en eğitimsizlerinden seçtiler ki ceplerine daha çok para kalsın. Bunların bir odası yok mu, orada düzgün kararlar alıp kendilerini geliştirselerdi zaten uber o kadar tutunamazdı. Taksiciler kendilerinden o kadar nefret ettirdi ve ettirmeye devam ediyor ki, uber değil, faytonger bile gelse denize düşen yılana sarılır misali millet atlardı. Hele bir de ucuz kaliteli hizmet gelince taksicilik paşa paşa ölür. O milyonluk plaka sahibi hanzolar da paşa paşa hakettiler. Ha %5-%10 adam gibi plaka sahibi belki vardır ama o da bizahmet nasıl bir ortama girdiğine bakacaktı, biraz geleceği görecekti. Binlerce cahilin yönettiği bir sektörün her an tepe taklak olmaya müsait olduğunu bilecekti, şimdi o yüzden o da ağlayamaz. Taksicilerin, plaka sahiplerinin hiç bir tutulur yanı yok. Fiş fatura kesmiyorlar, istesen pis pis bakıyorlar. Senelerdir vergi kaçırmanın Allahını yaptılar. Şimdi kimseye Uber vergi kaçırıyor diye ağlayamazlar zaten Uber kaçırmıyor. O yüzden devlet bile kendine para vereni sever, kollar. O yüzden bile bunlar sırf vergi vermek zorunda kalacaklar diye gıcık olurlar. Ahlaksızların, cahillerin ağlayacak hiç bir kapısı olamaz. Zaten o yüzden ağlamayı çok kısa kestiler, baktılar kimse dinlemeyecek, şimdi asıl yüzlerini gösteriyorlar. O kapasiteden beklenebilecek tek şey zaten şiddet. Hala aramızda mağara adamları yaşıyor.

    Geçen adamın biri mahallede havaya ateş etti diye 1 aylık hapis kararı çıkmış. Polisler geldiğinde kahvede kendini kesmiş kaç saat, sonra teslim olmuş. Al işte havaya ateş açan magandanın zaten artist artist kendini kesmesi falan beklenir. Bunlar çok beklenen normal davranışlar. Ama öyle bir psikopatın 21. yüzyıl dünyasında varlığını sürdürüyor olması acınası. Hani arada çağlar var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Taksi bir teror örgütü mudur bundan sonra?istediginin yolunu kesip döver bicaklar vurur.elini koku sallayarak gezer.her sari taksi bir suçludur gozumde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakarboy

    Uberler de bi dolsunda ortalık. Ararsın sarı taksileri. Daha dğn neydiniz bugün ne olsunuz ? Tabi ya taksi plakanız yok ya atıp tutuyorsunuz. Onca evini yurdunu aatıp taksiden evine elmek götüren binlerce temiz dürüst insan var.
    Uber öyle sözde gelip dürüst iş yapıyorım ayağına öyşe bu işe dalamaz. Taksicilerde eksik var fazla var o çok başk konıdır. Şöförün kişisel insani ayıbıdır vs. Ama öyle k..nız 3-5 rahat gördü diye böyle ahkam kesme hakkınız yok.

    Bu arada ne taksim var nede plakam.
    Kimse gelip öyle ahkam kesmesin
    Hayatını bı işe adamış para birktirmiş trilyonlar değerinde yatırım var bu işte
    Öyle çek bi vito siyah filmi yapıştır al sana Uber
    Yok ya... burası Türkiye onca insan bu plakalara para vermiş bu işi yapacaksanız gidip tıpış plaka alacaksınız.

    (Bu arada Kaba kuvvet , Saldırı vs olaylarını kesinlikle tasvip etmediğimi bilmenizi isterm)

    Insallah tum sari taksiler batar. Ulan dunyada sari taksi kalmadi, yasadigim yer ( california ) bir tane sari taksi yok, her yer uber / lyft olmus.

    Bir tek siz akillsiniz , sari taksiyle milleti yolcaksiz.

    Sene 2018 , bitti o oyle cuvalla kazanmalar.

    Bunlar iyi gunleriniz, az kaldi,

    Heryer Uber olacak Lyft olacak.

    Millet guvenli, temiz, en guzel arabalarsa seyahat edecek, ve cok daha ucuza...

    Hadi bakalim plakaları sallarsiniz cope :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kesinlikle uber,bitaksi benzeriuygulamalar artmali yoksa taksiciler kartel benzeri olusumlarla butun halki kaziklamayi surdururler.hem fahis fiyat hem de kotu hizmet bunlarda ustune bir de boyle hareketler yapiyorlar.insallah bir yasa cikar da ellerindeki plakadan da olurlar ve o zaman cok iyi olur.Zaten bu taksicileride minubusculeri de hic sevmem.Ceteen farki yok bunlarin zaten.

  • 300 yıl önce de Matbaa nın gelmesinden rahatsız olan el yazması ustaları vardı.
    değişen bi şey yok.

    bu teknelojik gericiler okendi kendine giden otonom araçlara da saldıracaklardır. geldiniz işimizi elimizden aldınız diye.

    değişim ve önüşüme ayak uyduramayanlar yok olup gideceklerdir.

  • Cahillik,geri kafalılık işte,bunun yüzünden gelişemiyoruz,önce insanlar gelişmeli sonra devlet.

  • Bu taksicilerin yaptıklarını terör faaliyetleri kapsamında değerlendirmek gerek

  • Bunu yapanın...gerisini fantazinize göre tamamlayın :)

  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:26:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsan kavgada kendini belli eder.



    Taksiciler de kendini belli etmeye başladı. Tanıyoruz onları böyle böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksicilerin pkk'dan dhkpcden hiçbir farkı yoktur. Uber ve benzeri uygulamalara devlet desteği verilip sarı taksiler kaldırılmalıdır. Böylece hem toplum huzuru, hem trafik güvenliği hem denetlenebilirlik, hem turist gözünde ülke imajı, hem de vergi artışı sağlanır. Aklı başında bir hükümet bunu aynen uygular ama Akp olunca işler değişiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakarboy S kullanıcısına yanıt
    Uber in yolcu taşıma ruhsatı yok mu?



    Havalimaninda vip taşımacılık yapan bir sürü şirket var onlar da korsan taşımacılık yapıyor o zaman. Onların ticari taksi plakalari var mı? 1.5 milyon veriyorlar mı plakalara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksi teşkilatı bu ülkedeki en tehlikeli terör örgütüdür. Kısa mesafe diye yolcuyu azarlayan, küsüratlı tutarı üste tamamlayıp üstü cebe atan, yol boyunca telefonla konuşan, daha fazla para almak için müşteriyi şehirde gezdire gezdire mağdur edip her türlü kanunsuzluğu işleyen adamlar uberi kanunsuz olmakla suçluyor. Çok sinkaflı küfürler yazardım ama banlanmamak için tutuyorum kendimi. Uber sürücüleri kibar ve kültürlü insanlardır, verdikleri hizmet ise taksilerle kıyaslanamayacak kadar lükstür. Uber fiyat olarak daha pahalı bile olsa taksi yerine uberi tercih ederdim, kaldı ki uber daha ucuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenler sarı taksiye bindim. 7 tl tuttu 10 tl verdim 3 tl üstüne yattı taksici. Binmeyin abi kimse binmesin!

  • Eğer sıklıkla taksi kullanmanız gerekiyorsa kendinize ubere alternatif olabilecek korsan taksi şirketi bulun ya da bindiğiniz orijinal bir taksiyi sizle duraktan bağımsız çalışacak şekilde bağlayın. Taksimetre açmadan daha ucuza götürür sizi, onun da işine gelir müşteri olması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALKaraca

    Bu taksicilerin yaptıklarını terör faaliyetleri kapsamında değerlendirmek gerek

    Kesinlikle organize suc sebekesi olmaktan kamu davasi acilmali, Allah rizasi icin forumda iyi bir avukat varsa, ne masraf alacaksa soylesin, aramizda boluselim, ibret-i alem olsun dava sonucu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.