Şimdi Ara

İstanbul'da ÖZEL üniversiteler hakkında bilgisi olanlar yoruma gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene vakifa gidecem arkadaşlar Hangi vakif universitesini tercih etmeliyim Okuyan veya etrafinda okuyup universite adi vererek yorumunu yaparsa sevinirim. Sağlık bölümleri olması gerekiyor acil tıp okumayı düşünüyorum çünkü
    YORUMLARI BEKLİYORUM

• tıpda her yer olur bence ben yeditepeyi tavsiye ederim özellikle diş düşünürsen bende vakıfta tıp istiyorum olmazsada diş kendi okulum olduğu için birebir yeditepenin tıpçılarıyla konuştum memnun olmayan görmedim neresi tutarsa gideceğim bende bu yıl özel tıplarda
  • Fatih yazma bundan sonra :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorakimüh

tıpda her yer olur bence ben yeditepeyi tavsiye ederim özellikle diş düşünürsen bende vakıfta tıp istiyorum olmazsada diş kendi okulum olduğu için birebir yeditepenin tıpçılarıyla konuştum memnun olmayan görmedim neresi tutarsa gideceğim bende bu yıl özel tıplarda

Hocam öyle olmuyor işte,köklü bir özele gitse daha iyi olur,bezm-i alem gibi(çok edki değil ama en iyi özel bence),yeditepe gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeditepe dünyanın en sikko üniversitelerinden biri adımını atma önünden bile geçme, sınıflar sınıf değil hocalar hoca değil (bazıları iyi) öğrenciler öğrenci hiç değil sanırsın diskoya gelmişler öyle okulun allah belasını versin
  • Ben GEDİK üniversitesinde hazırlık okuyorum..Eğitimi gerçekten beklediğimden daha iyi veriyorlar..Derse mi girmek istemiyorsun hocalar seni derse zorla sokmaya çalışıyorlar bir şey öğrensinler diye..O kadar iyiler yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevan

yeditepe dünyanın en sikko üniversitelerinden biri adımını atma önünden bile geçme, sınıflar sınıf değil hocalar hoca değil (bazıları iyi) öğrenciler öğrenci hiç değil sanırsın diskoya gelmişler öyle okulun allah belasını versin

bende ordayım ama sana katılmıyorum bence yanlış yönlendirme kişisel bir problemin varsa ben sırf bu yüzden istediğim bölümde değilim şuan bu düşüncenin nedenini hangi bölümde olduğunu vs açıkca yazarsan daha iyi olur arkadaş içinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabiki daha iyi olur tutarsa ama bazı özellerin puanıda yüksek oda var hem para hem puan istiyor bazı üniversite ve bölümler tıpda bunlardan biri eskisi kadar olmasada hala iyi bir puan istiyor bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.