Şimdi Ara

İstanbul'da kadınlara pembe metrobüs (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
4.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lise çağındaki gençlerden bahsediyorsun. Beyni ve bedeni sağlıklı bireyler yetişmesi için o yaşlarda cinselliğin öğrenilmesi ve yaşanmaya başlaması gerekir bence.

Metrobüs konusu lüzumsuz olmuş. Biz bile bindiğimizde kı.ımızı kolumuzu sakınıyoruz ve o kadar zor değil. Bayanlar da pekala koruyorlar kendilerini. Rahatsız olmaya hepimiz rahatsızız. Metrobüse binen kişi sayısına limit getirilir sorun çözülür.
  • araplaşma yolunda atılmış bir adımdır bu.. daha sonra kadınlar ve erkekler için ayrı işyerleri hatta evler de gündeme gelecek bana göre.. müstahak bu topluma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Peki hanımıyla kızıyla otobüse binen bir vatandaş ne yapacak. Hanımını kızını bazı olumsuz gözlerden korumak için pembe otobüse binebilecek mi? Sanmıyorum. Heralde çözüm şu olurdu. Adam hanımını kızını pembe otbüse bindirirdi önce. Sonra da kendisi normal otobüse binerdi. İnecekleri durakta tekrar buluşurlardı.

Bence bu pembe otobüs fikri daha doğmadan ölmeye aday.

Katılıyorum.
  • Atam'ın kemikleri sızlıyor...
  • Şimdi zorunluluk yoksa kesin normal metrobüse binen kadına,kıza or...u yaftası yapılacak yazık lan yazık bu ülkeye ne hallere geldik
  • Şakirt dedected şaka bi yana da biz n'olacaz; hani mat siyah gövdeli-camlar filmli-blowoff valfli-içlerinde playboydan reklamlar barındıran-xenonlu metrobüslerimiz; hani kadın-erkek eşitti.. biz de isteriz.. o pempe otobüslerde iç ortam sesini düşünmek bile istemem"vırvırvır"; arasıra da saç baş girerler; sadece erkeklere yıkmamak lazım durumu..
    olayı manipule etmeye de gerek yok,isteyen normaline biner..
  • Akli orasinda olan bir adamin, gundeme getirdigi gayet sacma uygulama... Pembe otobusun camlari da koyu renk filmli olsun bari, kadinlar gunes isigindan etkilenmesin. Hatta bayan sofor kullansin, mazallah yan bakar falan. Hatta bayanlar icin ayri metrobus seridi yapilsin. e5 biraz daha daralsin :))
  • pembe otobüs yerine normal otobüse binen bayanlara laf atılıp da "pembe otobüse binmediğine göre bu kadın kesin yolludur" vs diye daha fazla tacize uğrayacaklarına eminim.

dinci geçinip de en fazla taciz, tecavüz suçunu işleyen ve 14 yaşında kızlarla evlenen adamlar ve yandaşları, herkesi kendileri gibi sapık sandığından dolayı böyle tasarılarla gelmeleri normal.

forumda bu yasayı destekleyenlere şunu soruyorum; eğer pembe otobüs dolu veya duraktan yeni geçmişse ve ananız-bacınız eğer normal otobüse binmek zorunda kalırsa şu ankinden daha fazla rahatsız olmaz mısınız? şu anki metrobüslerde yüzde 50-50 kadın-erkek oranı varken bindikleri araçta kadın oranı yüzde 10'larda gezdiğinde şu ankinden daha mı çok memnun olacaksınız? yoksa tam tersi mi?
  • Güzel yorumlar gelmiş güldüm hakikaten

Böyle bir şey gelir mi bilemem ama ben sırf Metrobüsün korkunç karmaşasından dolayı ne annemi ne kızkardeşimi o araca bindirmem

Trafikte ne molozlar görüyoruz kadınları sıkıştıran,bön bön bakan tavuk gibi sırıtanları

Ortaya hanımlar için bir öneri getirilmiş çok abartmaya gerek yok

Olayı gericilikten,harem selamlıktan düşünmeyelim hemen

En başta metrobüs diye bir ulaşım aracının olması bile hata!!!
  • Okumadım konu şu mu: 4 metrobüsten sonra 1 pembe metrobüs gelecek ve pembe metrobüse erkekler binemeyecek. Bu mu ?
  • hiç abartmayın saçmalamayın bu ülkede araç lüks deniyor bana göre değil ama lüks diyenler bile şuna katılmak zorunda kadınların şahsi araçları zorunlu ihtiyaç.bu şekil uygulamalar anca kurtarır kadınları.
  • Pembe metrobüs gibi ayrımcılık içeren bir ulaşım aracı koyacağına metrobüs seferlerini arttir.
    Dandik metro hattını uzat.
    15 milyonluk sehirde hala adam gibi yeraltı hattı yok.
  • En geç 2023'te şeriat geliyor

Hakediyoruz bunlarıı.Zaman gelecek,Aziz Nesin'in %10 sapmaya uğrayan teorisine dahil olan kesim,meleyecek meleyecek.
  • Öneriyi zamanında şeriatı açıkça istediğini söyleyen Erbakancı milli görüş geleneğinin devamı olsan SP veriyor ve yobazlıkla alakası yok he?
    Bir sizin anneniz, eşiniz kadın zaten geri kalan herkes umursamaz vs.
    Hatta biz annemizi vs sokakta bulduk
    Sokakta da taciz var, iş yerinde var, okulda var, lokantada var var oğlu var..
    Yakında her birinin haremlik selamlık olanını istersiniz.

Hayır ayakta gidilmeyen, düzgün bir ulaşım ağı istemiyorlar, onun için önerge vermiyorlar kadınlara ayrı otobus için veriyorlar.
    İyi niyet had safhada gerçekten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 21 Şubat 2012; 19:47:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BohemAmca

Cinsel Ayrımcılık Anayasa da SUÇ'dur yapmasyın etmeyin yahu

Herşeye oldugu gibi onunda kılıfını uydururlar. İnternet sansürü gibi, seçmek özgürlüktür ! diye reklam yapıyorlar. Bununlada ayı sloganla yırtarlar olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

Hiç metrobüs kullanmadım fakat sıkışık bir otobüste istemedende olsan bayanlarla istenmeyen olaylar olur. Bunu kız kardeşim veya annemi o durumda görmek istemem başkalarınında olmasını istemem.

Uzaktan hoş gözükmesede uygulanması yararlı

Bu durum şunu da ortaya çıkaracak. Bayanın biri sıkışık otobüse binecek. Şereften yoksun biri bu bayana sürtecek. Bayan tepki gösterince adamdan alacağı cevap %100 şu olacak.

-Ne işin var bu otobüste. Rahatsız oluyorsan pembe otobüse binseydin.

Peki bayanlardan rahatsız olan erkekler yok mu hiç. Mutlak vardır. Onlar için de mavi otobüs uygulaması başlatsınlar.

İlk okuduğumda mantıklı gelse de yazdıklarınızdan sonra yanlış olduğunu anladım. Yazdığınız senaryo kaçınılmaz..

• uzunnn uzun yazacaktım hatta bir kısmını yazmıştım da. ceza almak ve siyasete girmek istemiyorum. . Nede olsa ülkenin yarısı çok memnun .
  • İnsan kendinden bilir.
  • penguen, uykusuz v.s. karikatürleri bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

vaay şeriat geliyo, islam cumhuriyeti olduk, irana dönüyoruz sahi nereye gidiyoruz...

uygulaması imkansıza yakın bir fikir olsa da arkasından gelen eleştiriler daha da beter olmuş

Bu ülkede imkansız olan bir çok şey yapıldı. ( Genelkurmaybaşkanı terör örgütü ergenekon liderliğinden hapise atıldı )...
    Bellimi olur belki bir imkansız daha olur...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.