Şimdi Ara

İstanbul'da günlük ev kiralamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftasonu için eve ihtiyacım var.Güvenilir bir yer,bir adres ya da ne bileyim emlak arıyorum.Daha önce günübirlik ev kiralayan varsa veya bilgi sahibi olan,fikirlerini,önerilerini dinlemek isterim.

• ben 4 gün önce kız arkadaşımla birlikte kalmak için kiralamıştım.gecelik 80 tl.stüdyo daire.çok rahat ve güvenilir bir yerdi.sabah 11 den ertesi sabah 11 e kadar kiralıyorsun.kadıköy deniz otelin arka tarafı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

ben 4 gün önce kız arkadaşımla birlikte kalmak için kiralamıştım.gecelik 80 tl.stüdyo daire.çok rahat ve güvenilir bir yerdi.sabah 11 den ertesi sabah 11 e kadar kiralıyorsun.kadıköy deniz otelin arka tarafı.

Nerden ulaştın oraya?irtibat bilgilerini öğrenebilir miyim?
  • quote:

ben 4 gün önce kız arkadaşımla birlikte kalmak için kiralamıştım.gecelik 80 tl.stüdyo daire.çok rahat ve güvenilir bir yerdi.sabah 11 den ertesi sabah 11 e kadar kiralıyorsun.kadıköy deniz otelin arka tarafı.

Fiyatı iyimiş cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Fiyatı iyimiş cidden.

Fiyatlar ortalama o civarlarda ama maksat güvenilir bir yer bulmak.
  • Komik değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de ev almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • otele git çaça.
  • Taksimde istersen eşyalı döşeli stüdyo tarzı ev kiralıyan tanıdık var. Fiyatıda 100 civarı sanırım ama kalıcağın gün sayısına göre indirim yaptırabilirsin. Eğer çok lazımsa pm at telefonunu veriyim kendin şartını şurtunu konuş.
  • Guvenilir yer ariyosan kadikoy anka rezidance var itfayenin orda bide altiyolda stadin orda plaza gibi 2 binalari var ciddi calisiolae rezidans gibi evler ben cok tuttum sahibindene gir gunluk kiraliklardan anka yaz cikar zaten ordan bi incele 3-4 defa gttm hep memnun kaldim 100 lira falan haftasonh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen bakıyorum,teşekkürler.
  • Evet arkadaşlar, Kadıköy ve civarında başka sağlam yerler varsa bilgi rica edebilir miyiz.
  • Uplayalım bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tresdin

Guvenilir yer ariyosan kadikoy anka rezidance var itfayenin orda bide altiyolda stadin orda plaza gibi 2 binalari var ciddi calisiolae rezidans gibi evler ben cok tuttum sahibindene gir gunluk kiraliklardan anka yaz cikar zaten ordan bi incele 3-4 defa gttm hep memnun kaldim 100 lira falan haftasonh

Bugün rezervasyon için aradım.Malesef dolu fakat olur da hava koşulları sebebiyle gelemeyecekler olursa,olumlu ya da olumsuz mutlaka bana döneceklerini söylediler.Dairelere baktım internetten,konuştum.Gerçekten hoşuma gitti,özellikle de çok ilgililer.Yarın bir yer bulmam gerek.Aranacak birkaç yer daha var ama aklım anka'da kaldığı için aramadım.Umarım yer olur.

huzyin67

Dediğin yeri de aradım.Malesef hepsi gündüz boş,gece dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 17 Şubat 2012; 18:14:24 >

• Anka'dan rezervasyon tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Anka'dan rezervasyon tamam.

Hocam mekan hakkındaki izlenimlerinizi daha sonra yazarsanız sevinirim.Birde otopark var mı acaba onuda öğrenirseniz süper olur.
  • evin her yerini kamera var mı diye didikleyin. sonra sitelere düşmeyin arkadaşlar dikkat edin uyarması benden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Anka'dan rezervasyon tamam.

Hocam mekan hakkındaki izlenimlerinizi daha sonra yazarsanız sevinirim.Birde otopark var mı acaba onuda öğrenirseniz süper olur.

Kesinlikle.İnternetten odalara baktım,çok beğendim.Birebir aynı mı diye sordum,birebir dediler.Bakalım,gideyim geleyim,paylaşırım.

Kamera olayından haberdarım zaten,temkinli biriyimdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.