Bildirim
İstanbul'da Gökyüzünde neden Yıldız,Ay Filan Yok ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ışık kirliliği derken ?quote:
Orijinalden alıntı: Asus gl702
Bu mesaj silindi. -
trollüne yazdım o mesajı ama neyse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şehirdeki ışıkların yoğunluğundan gökte bir tabaka oluşur. Ve yıldızları göremezsin. O yüzden şehrin içinde rasathane göremezsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ay da yeniay evresinde olmalı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cehape yüzünden hojam
Akape zamanında ayda vardı yıldızda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Işık ve hava kirliliği
bulutludur hava
Ay, yıldız gibi şeyler ancak filmlerde olur, kurgu hepsi. -
Hava kirliligi
Hava kirliliği
Işık kirliliği en büyük iki sebep
En basit sebebi de kafanızı kaldırınca gökyüzünü değil apartmanları, gökdelenleri görüyor oluşunuz.
Gelin buraya dağın başına istediğiniz yıldızı göstereyim size. Takım yıldızları anlatayım. Mitolojisini araştıralım. Yıldızların ne kadar uzakta olduğunu öğrenip ışık yılı kavramını algılayalım.
Şuan yıldızları göremiyor oluşunuz çok normal. Sadece algılarınız yeni açıldı. Anlam çıkartacak bir durum yok yani.
Aynen ışık kirliliğinden gözükmüyor.Ben köye gidip gökyüzüne bakınca ağzım açık kalmıştı.Ne kadar çok yıldız varmış demiştim.Yaşamıyoz anasını satıym.Ha bir de gözün karanlığa alışması için belli bir süre gerekiyor.Gökyüzüne bakmaya devam et.Işık kirliliği olsa da bir kaç tane görebilirsin sanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 28 Eylül 2019; 1:8:12 >
haarp imi
En Beğenilen Yanıtlar

Cehape yüzünden hojam
Akape zamanında ayda vardı yıldızda |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X