Başka şehirde ahır olarak kullanılacak evlere 3k kira istiyorlar. Artık cidden çıldırmak üzereyim.. Bu ülkede herkes mi 10-20k maaş alıyor. Ne kadar korkak bir toplum olduk kimsenin sesi çıkmıyor şu duruma.. Hala kapış kapış tutuluyor evler. İnancı olmayan biriyim ama her gün ellerimi açıp erken seçim olması için dua ediyorum. |
İstanbul'da Ev Kiraları

-
-
Artık İstanbulda yaşamak isteyen adama hiç bir şekilde anlamıyorum.
Her şeyi geçtim benim can güvenliğim tehlikede acaba caddede yürürken bir maganda husumetli olduğu dükkana kurşun yağdırırken ben de kurşunlanacak mıyım ?
-
İstanbulda yaşıyanlar çok daha kötülerini hakediyor.
Büyük bir deprem ve tsunami tüm sorunları çözücek amen. -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 6 Mart 2022; 0:0:12 > -
Sebep - Sonuç ilişkisi kurmayı denemelisin..
-
Dolar bazında düşük buda arabı cezbediyor. Ve tl bazında şahlanışa sahne oluyor. Reis ekonomisi -
Mülteciler yüzünden kiralar uçtu -
İstanbul'da kiralar o kadar yüksek değil, oturduğum daire 950₺ 120 m2 3+1 dogalgaz + yalitimli + garaj +
-
İstanbul'da ev kiralar düşmez, gittikçe artacağına inanıyorum.
-
İstanbulda ev kiralarında şikayet edene kadar gelmeyin istanbula ! Siz gelmezseniz kiralarda yükselmez. Arz talep meselesi. Son 10 senenin inşaat hızına bakın,hep geriye gitti, ama istanbula göç aynı hızda hatta katlanarak arttı bunun sonucunu öngörmek ya da anlamak zor değil. Corona döneminde gördük yarı yarıya düştü kiralar bazı semtlerde,şimdi okullar açılınca 3 katına çıktı gayet normal hiç bir anormallik yok. -
abi istanbul'a gelmeyin. zaten kaç milyonluk şehir artık almıyor. her gün trafik. her gün bir olay. ben istanbul'dan kaçmaya çalışıyorum mesela, tekirdağ'a kapağı atabilirsem süper olacak.
-
Beylikdüzü’ndesin muhtemelen. Mecidiyeköy-Şişli civarında şu an ortalama kiralar 3-4 bin bandında. Diğer ilçeler de ortalama 2-2.5 bin civarı. Bu bahsettiğim evler de öyle otoparklı, güvenlikli vs. değil bayağı bildiğin izbe apartman daireleri. Adam gibi imkanları olan yeni binadan ev tutayım desen 5 bine bul öp başına koy. -
Gelmeyin İstanbul'a, gelip evleri tuttukça ev sahipleri fiyatları düşürmüyor, milyonlarca insan yaşıyor İstanbul'da mutlaka biri tutar kafasında.
Gidin diğer şehirlere...
-
Sen beylikdüzü bölgesinde kiralar ucuz mu sanıyorsun? oturulacak düzeyde daireler 3.000 - 4.000 TL. Satılık ev fiyatları diğer bölgeleri aştı.
-
2 -
3 -
quote:
Orijinalden alıntı: babayı izle
Beylikdüzü’ndesin muhtemelen. Mecidiyeköy-Şişli civarında şu an ortalama kiralar 3-4 bin bandında. Diğer ilçeler de ortalama 2-2.5 bin civarı. Bu bahsettiğim evler de öyle otoparklı, güvenlikli vs. değil bayağı bildiğin izbe apartman daireleri. Adam gibi imkanları olan yeni binadan ev tutayım desen 5 bine bul öp başına koy.Sultanbeyli'deyim. Arabaya atlayıp istediğim muhite en fazla yarım saatte gidebiliyorum o yüzden sorun yok benim için. Ama gönül isterdi tabi İstanbul'un daha merkezi bir semtinde oturayım, imkanlar el vermiyor.
-
Hocam aman dikkat edin tr nin en kötü ilçelerinden biridir orası çocukluğum orda geçti İstanbul falan değil orası Gaziantep daha iyidir -
quote:
Orijinalden alıntı: gainzzz34
Hocam aman dikkat edin tr nin en kötü ilçelerinden biridir orası çocukluğum orda geçti İstanbul falan değil orası Gaziantep daha iyidirÖyle hocam çok kötü bir yer yolda yürürken bile başım belaya girecek diye korkuyorum bazen
Benzer içerikler
- eski sevgiliye unutulmaz hediye
- seni alfa erkeği yapacak 59 şey
- +79 nerenin kodu
- dolmuş şikayet hattı
- dünyada kaç üniversite var
- discord yapay zeka çizim
- kartondan direksiyon yapımı
- samsung projeksiyonlu telefon
- ikinci el telefon alırken nelere dikkat edilmeli
- p**** videoları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X