Daha böyle binlercesi var arkadaşlar. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 15 Şubat 2021; 17:19:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lucid Motors is the best.
Beni öldürmeyen; ağzıma s*çar. |
adli kontrolle serbest kalıp 22.5 yıl hapisle yargılanan adamın konusunda yazdığın şeye bak ne anlatıyosun? Diğer arkadaşın anlattığı 3 ay yatan adamın olduğu konuda ne anlatıyorsun? Şu an her şey gayet suistimale açık durumda |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 15 Şubat 2021; 16:12:24 > |
Kanıt varsa serbest bırakıyorlar, Kanıt yoksa tutuklanıyor ya da hüküm giyiyor. |
aaa
|
Arkadaşlar aynı bu konu hakkında 2012 yapımı bir film var "The Hunt" orijinal ismiyle "Jagten". Herkesin şiddetle izlemesini tavsiye ederim. Uzun süre etkisinde kaldığım çocuklardan korkar hale sokan bir film. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splinterfalcon4798 -- 15 Şubat 2021; 17:20:41 > |
Allah yaşatmasın böyle acıyı en yakın akrabam sadece ifade ile 3 ay yattı. Tutuklu yargilandi. Sonunda beraat etti ama o 3 ay içinde ailenin yaşadıklarını hiçbir kurum insan avutmasini yapamaz. Sadece bir iftira ile istismardan tutuklu yargılanmak nasıl bir insafsizliktir. Tutuklu diyorum çünkü o hapishaneye gittiğinde istismara girdiğini cümle alem biliyor. Nasıl davranilacagini iyi bilirsiniz. Bunların manevi tazminatı sonsuzdur. Ömür boyu yara bırakır. Bu kadar basit yorum yapıyorlar insanın içi açıyor. Coook dikkat edin hiçbir karşı cinsle münasebetle girmeyin hayatınız bir anda kararir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
yaşı fark etmez haklarında yalan beyandan 5 yıl hapis verse devlet adam olurlar |
Kadınlara haddlerinden çok hakka sahip olduklarının imzalı kaşeli bir kanıtı daha.Aynısını bir erkek çocuğu yapamazdı.Neymiş... cinsiyet arasında eşitlikten söz edilemezmiş.Feministlerin tek isteği erkekleri insan vasfından çıkartmak hem toplumsal hem yasal kağıt üstünde bile insan geçmemeli erkek cinsiyeti feministler için.Sanki bir bk biliyolar gibi sen femsinistliği anlamamışsın diyip kaçmak anca.Kadın cinsiyetinin bitmek bilmez bencilliğinin vicut bulmuş halidir feministlik kısaca.Kadınlar ne söylerse doğrudur.Anlamını koşulsuz kabul edilmesini talep etmesidir. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
aynısı bir tanıdığımın başına geldi, her detayını biliyorum ve bu devirde öğretmen olmak aşırı derecede tehlikeli. Kız çocuğu ödevini yapmıyor, 8. sınıf olduğu için veliye mesaj gidiyor, kızın okula verdiği numara annesinin numarası ve yanındaki ile sürekli konuştuğu, dersi böldüğü için yeri değiştiriliyor. Kız öğrenci akşam annesi, İngiltere'de olan babasını arayınca " öğretmen beni okşamak istedi, saçımı falan okşamak istedi ( dikkat edin sınıf ortasında!) ben de izin vermedim ondan bana kızdı yerimi değiştirdi ". Tabi baba sinir küpü öğretmeni arıyor ağzına gelen gidiyor, tehdit , küfür, tabi öğretmen arkadaş ölmekten bin beter. Ertesi gün okula gidiyor ve aynı kız öğrencinin annesi geliyor, idare eşliğinde öğretmenden özür üstüne özür diliyor, benim kız yalan söylemiş falan filan, tabii 1 saat sonra baba arıyor o da " biz burada onlar için çalışıyoruz, çok ağır şartlarda, bu da böyle deyince size çok ayıp ettim" diyor sonra pişkin bir ifade iel kız " hoğğğcam ben babama öyle demedim o yanlış anlamış" diyor bu sefer de babasına iftira atıyor. Bahsi geçen öğrenci sınıf rehber öğretmeni kadın öğretmen tarafından " aşırı derecede " okul kurallarına aykırı( anladınız sanırım) kıyafet giydiğinden yine annesine şikayet edildi, bırakın okul kıyafetini, sokakta yürünmeyecek derecede bir kıyafet, annesi de " ne yapayım hocam ne isterse giysin, zaten beni de dinlemiyor" dedi. ben burada kimseyi kötülemiyorum ama öğretmenler öğrencilerin yanından geçmeye korkar durumda, öğrenciye veliye öğretmen stres topu gibi geliyor artık canı sıkılan öğretmene çatıyor. Şimdi gelin de öğretmenlik yapın, çocuğa neden ödev yapmadın desen suç, çocuk yazılıdan düşük not alsa suç. Bizzat milli eğitimde yetkili birisi şunu dedi, geçen öğretmen için bir şikayet geldi , ilkokul 2. sınıf, şikayet de şu yazıyor" öğretmen çocuğumun sınıf arkadaşına bağırdı, benim kızımın psikolojisi bozuldu". |
Psn İd: ottoman_miralay, meto6044
|
böyle ahlaksız pislik bir toplum işte. |