Şimdi Ara

İstanbul'da cinsel taciz. 13 yaşındaki kızlar öğretmenlerinin hayatını kararttı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
4
Favori
21.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ee o çocuklar da anne babasından ne görüyorsa öyle büyüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 15 Şubat 2021; 17:19:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Türkiyede nasıl pozitif ayrımcılık var? Aynı ülkede mi yaşıyoruz?

Ayrıca kadının beyanı esastır demek her söylediği gerçektir demek değil ki. Hayal dünyasında mı yaşıyorsunuz yoksa ülke olarak kafayı mı yedik bilmiyorum. Siyasal İslamcılarla muhaliflerin ortak noktalarının bu kadar çok olduğunu bilmiyordum.

Alıntı

metni:
    neresi anlaşılamıyor acaba?
    kadının beyanı sadece soruşturmaya başlanması için esastır ve dikkate alınır. yoksa kadın beyan etti, dava etmeden suçlu bulalım demek değil. araştırılır, incelenir ve yeterli delil varsa dava açılır ve hükme varılır. yoksa da bahsedildiği gibi soruşturma sona erer ve dosya kapanır.
    kimse suçsuz olduğu halde hüküm giymez. kadının beyanı sonuca etki etmez. beyanla birlikte itham ettiği kişi hakkında delil de varsa ancak ceza alınır.

adli kontrolle serbest kalıp 22.5 yıl hapisle yargılanan adamın konusunda yazdığın şeye bak ne anlatıyosun? Diğer arkadaşın anlattığı 3 ay yatan adamın olduğu konuda ne anlatıyorsun? Şu an her şey gayet suistimale açık durumda

• psikolog2010 kullanıcısına yanıt
    tötünün üstüne oturup sabah akşam tiktokda ve ytde gezip
    akşamları da survivor bakıp gece vaktide panoramasındaki şakrabanlara bakıp
    öğlen 12ye kadar osura osura horrrr diye uyuyan gençlikden düşük not almamasını mı bekliyorsunuz.

insanlar yarın yüzüne bakacağı insanlara nasıl davranacağını öğrenmeli...

düşün öğrencileri karşısına gelicek, onlara ders anlatacak hiçbirşey olmamış gibi davranılacak... bu mümkün mü...

geceyi karakolda geçiren
    çevresi tarafından iğnelenip baskıya tutulan
    twitter de izinsiz resimleri paylaşılıp hakkında konuşulan insanın hayatı bir anda olay bittiği gibi mi düzelecek. bu olay daha büyüse ve kızların attığı iftira asılsız olsa bile geç çıksaydı. öğretmen görevden alınabilirdi.

zamanında x y den dolayı atılan şimdi fetöcüler yaptı denilen davalar ve olaylardan dolayı pazarda limon satan annesini babasını kanserden kaybeden ve eşinden boşananların haberlerini okudu bu türkiye...

(sana yönelik yazmadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 15 Şubat 2021; 16:12:24 >

• Kanıt varsa serbest bırakıyorlar, Kanıt yoksa tutuklanıyor ya da hüküm giyiyor.

• Temelde kamu spotu olarak kadina şiddette hayır denildi. Ama burada şiddete hayır denilmedi. Sadece kadına şiddette hayır. Erkeğe şiddete evet gibi oldu. Kadinlar bunu kullanıyor lami cimi yok. Allah bile şahitlik icin erkeği ve kadını ayırmış 1 e 2. Hep eşitlik deniyor. Bir durum olduğunda kadinlar ve çocuklar kavramı ortaya atılıyor.

• Arkadaşlar aynı bu konu hakkında 2012 yapımı bir film var "The Hunt" orijinal ismiyle "Jagten". Herkesin şiddetle izlemesini tavsiye ederim. Uzun süre etkisinde kaldığım çocuklardan korkar hale sokan bir film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splinterfalcon4798 -- 15 Şubat 2021; 17:20:41 >

Orijinalden alıntı: Egrino

adli kontrolle serbest kalıp 22.5 yıl hapisle yargılanan adamın konusunda yazdığın şeye bak ne anlatıyosun? Diğer arkadaşın anlattığı 3 ay yatan adamın olduğu konuda ne anlatıyorsun? Şu an her şey gayet suistimale açık durumda

Alıntıları Göster

Allah yaşatmasın böyle acıyı en yakın akrabam sadece ifade ile 3 ay yattı. Tutuklu yargilandi. Sonunda beraat etti ama o 3 ay içinde ailenin yaşadıklarını hiçbir kurum insan avutmasini yapamaz. Sadece bir iftira ile istismardan tutuklu yargılanmak nasıl bir insafsizliktir. Tutuklu diyorum çünkü o hapishaneye gittiğinde istismara girdiğini cümle alem biliyor. Nasıl davranilacagini iyi bilirsiniz. Bunların manevi tazminatı sonsuzdur. Ömür boyu yara bırakır. Bu kadar basit yorum yapıyorlar insanın içi açıyor. Coook dikkat edin hiçbir karşı cinsle münasebetle girmeyin hayatınız bir anda kararir

• Feministler kına yaksınlar şimdi

• Okul müdürü bir arkadaşım var.. bir kız çocuğu şu odadan bağırarak çıksın ve taciz edildim desin 20 sene yatarım var diyordu..doğru demiş adam.bizim kanunlar da vur deyince öldürüyor.ispat kanıt olmadan 22.5 sene ile yargılamak nedir yahu.

• Kadınlara haddlerinden çok hakka sahip olduklarının imzalı kaşeli bir kanıtı daha.Aynısını bir erkek çocuğu yapamazdı.Neymiş... cinsiyet arasında eşitlikten söz edilemezmiş.Feministlerin tek isteği erkekleri insan vasfından çıkartmak hem toplumsal hem yasal kağıt üstünde bile insan geçmemeli erkek cinsiyeti feministler için.Sanki bir bk biliyolar gibi sen femsinistliği anlamamışsın diyip kaçmak anca.Kadın cinsiyetinin bitmek bilmez bencilliğinin vicut bulmuş halidir feministlik kısaca.Kadınlar ne söylerse doğrudur.Anlamını koşulsuz kabul edilmesini talep etmesidir.

Yazıklar olsun.

• benim anlamadığım, ümitcan uygun gibi tecavüzü kesin delillerle kanıtlananlar serbestken, böyle bir itham sonucu nasıl 22 yıl istenebiliyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kız çocuğu ödevini yapmıyor, 8. sınıf olduğu için veliye mesaj gidiyor, kızın okula verdiği numara annesinin numarası ve yanındaki ile sürekli konuştuğu, dersi böldüğü için yeri değiştiriliyor. Kız öğrenci akşam annesi, İngiltere'de olan babasını arayınca " öğretmen beni okşamak istedi, saçımı falan okşamak istedi ( dikkat edin sınıf ortasında!) ben de izin vermedim ondan bana kızdı yerimi değiştirdi ". Tabi baba sinir küpü öğretmeni arıyor ağzına gelen gidiyor, tehdit , küfür, tabi öğretmen arkadaş ölmekten bin beter.

Ertesi gün okula gidiyor ve aynı kız öğrencinin annesi geliyor, idare eşliğinde öğretmenden özür üstüne özür diliyor, benim kız yalan söylemiş falan filan, tabii 1 saat sonra baba arıyor o da " biz burada onlar için çalışıyoruz, çok ağır şartlarda, bu da böyle deyince size çok ayıp ettim" diyor sonra pişkin bir ifade iel kız " hoğğğcam ben babama öyle demedim o yanlış anlamış" diyor bu sefer de babasına iftira atıyor.

Bahsi geçen öğrenci sınıf rehber öğretmeni kadın öğretmen tarafından " aşırı derecede " okul kurallarına aykırı( anladınız sanırım) kıyafet giydiğinden yine annesine şikayet edildi, bırakın okul kıyafetini, sokakta yürünmeyecek derecede bir kıyafet, annesi de " ne yapayım hocam ne isterse giysin, zaten beni de dinlemiyor" dedi.

ben burada kimseyi kötülemiyorum ama öğretmenler öğrencilerin yanından geçmeye korkar durumda, öğrenciye veliye öğretmen stres topu gibi geliyor artık canı sıkılan öğretmene çatıyor.

Şimdi gelin de öğretmenlik yapın, çocuğa neden ödev yapmadın desen suç, çocuk yazılıdan düşük not alsa suç.

Bizzat milli eğitimde yetkili birisi şunu dedi, geçen öğretmen için bir şikayet geldi , ilkokul 2. sınıf, şikayet de şu yazıyor" öğretmen çocuğumun sınıf arkadaşına bağırdı, benim kızımın psikolojisi bozuldu".

• Popülizmle hukuk kaideleri oluşturur, mahkemelerde hükümler verirsen olacak budur. Bunun böyle olacağı belliydi. Hukuk vicdanla sağlanır ama o vicdan toplumun yönlendirmeye açık vicdanı değil hakimin objektif vicdanı ile. İlk olarak itismara açık her türlü hukuki düzenlemenin kaldırılması lazım.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.