Şimdi Ara

İstanbul'da cinsel taciz. 13 yaşındaki kızlar öğretmenlerinin hayatını kararttı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
4
Favori
21.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pantherus IV kullanıcısına yanıt

    Bunu yazmaya gelmiştim  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bukadar basit olmamalı

  • 13 yaşında küçük çocuklarınız nasıl aklınıza geliyor böyle birşey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak ettiğim konu şu şimdi beyanı esas alıp adamı tuttukluyorsun olay iftira olan adama oluyor

    yada tam tersi bi durum oluyor adam cinsel istismarda bulunuyor adamı tutuklamıyorsun adli kontrol şartı ile serbest bırakıyorsun adam istismara devam edebiliyor.

    yani yüzde yüz delil olmadan hangi yönde karar verirseniz verin hata yapabilirsiniz.

    normalde bildiğim idda makamı iddasını kanıtlamak zorunda yani 3-4 kız bana taciz ediyor lafı ile itiraf etmeselerdi bile o öğretmene hapis cezası vermeyeceklerdi diye düşünüyorum ama tabikide açığa alınırdı kendi suçsuzluğu ispatlanana kadar iftiranın altında ezilirdi orasıda ayrı.

  • Bunun çaresi çok basit aslında. Suç ve o suçun iftirasına aynı cezayı vermek. Adamı tecavüzle suçladın, cezası 20 yıl. Ama sonra iftira olduğu ortaya çıktı. Hakim sana verecek o cezayı sen yatacaksın 20 yıl. O zaman kolay kolay iftira atılıyor mu görürüz biz de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Return to Monke

    Türkiyede nasıl pozitif ayrımcılık var? Aynı ülkede mi yaşıyoruz?


    Ayrıca kadının beyanı esastır demek her söylediği gerçektir demek değil ki. Hayal dünyasında mı yaşıyorsunuz yoksa ülke olarak kafayı mı yedik bilmiyorum. Siyasal İslamcılarla muhaliflerin ortak noktalarının bu kadar çok olduğunu bilmiyordum.


    Alıntı

    metni:
    neresi anlaşılamıyor acaba?
    kadının beyanı sadece soruşturmaya başlanması için esastır ve dikkate alınır. yoksa kadın beyan etti, dava etmeden suçlu bulalım demek değil. araştırılır, incelenir ve yeterli delil varsa dava açılır ve hükme varılır. yoksa da bahsedildiği gibi soruşturma sona erer ve dosya kapanır.
    kimse suçsuz olduğu halde hüküm giymez. kadının beyanı sonuca etki etmez. beyanla birlikte itham ettiği kişi hakkında delil de varsa ancak ceza alınır.
    Böyle uygulanmıyor. Beyan direk olarak kabul ediliyor. Tüm hakim ve savcılar kadın oluyor. Hapisten kaçış yok. Sonra İstanbul sözleşmesi denetleyicisi greviodan gelsin paralar. Oh miss, insanına pislik yapıp keyifle para yiyorlar.
    Aile içi Şiddeti önlemede kadının cezalandırılması da var ama hiç uygulandığını duydun mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kesinlikle siz siz olun, bir dişi varlık ile asansöre yalnız binmeyin..
    Akşamına cezaevinde yatma ihtimaliniz bir anda artar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O hocanın yerinde olunmaz arkadaş. düşünsenize her gün gittiğin okulda iş arkadaslarinin sana bakışı değişiyor selam bile vermiyorlar vs. Kötü bir durum. Allah düşürmesin
  • İSTANBUL SÖZLEŞMESİ yuzunden demediğim bir söz için uzaklaştırma aldim ve dava açıldı hakkımda..

    Aksine darbe ugrayan bendim. Raporlarımda mevcut.. Haksiz durumada düşmemek adına sözlü ve fiili bir davranışda da bulunmama rağmen aldığım cevap neydi biliyor musunuz?

    Haklisin, anlıyoruz seni ama

    - Kadın beyanı esastır, kanıt gerekmez.

    Hakimi, avukati, polisi hepsi birçok erkeklerin mağdur olduğunu biliyor. Malesef elimizden birsey gelmiyor diyor.

    Iyide benim sucum erkek olmak mi! Nerede masumiyet karinesi.. Bu ülkede tüm erkekleri suçlu, kadın ne derse hakli demek hangi adalet ve vicdana sığar..

    Hiçbir kadınla kamera olmayan yerde yalnız bulunmayın.. Biri tarafından gönderilip iftira atıldığında HAYATINIZ BITTI.

    Trafikde kadınlarla hakli olsaniz bile tartışmaya girmeyin.. Beni taciz etti, sozlu veya fiziki dediği anda başınıza gelecekler sonrası ERKEKLERIN NASIL ACİZ DURUMA DÜŞÜRÜLDÜĞÜNU ANLICAKSINIZ

    Bin kanıt olsa dahi elinizde kadının bir sözü ile kendinizi anlicak kimse olmadığını ÖĞRENİCEKSINIZ..

    Acin youtube videolarına bakin.. Kadin sokakda arkası dönük adama vuruyor, sonra beni taciz etti diyor.. Kim ceza alıyor... Tabiki erkek.. Kanıt olmadan düşünebiliyor musunuz.. Bu kadar basit..

    Bu yasa cinsiyet ayrımcıliginda UTANÇ TABLOSUDUR..

    ADALET KADIN-ERKEK AYIRMAMALI, HAKLI-HAKSIZI AYIRABILMELI..

    Ama İstanbul sözleşmesini çıkaranlara HAKKIMI HELAL ETMİYORUM..

    Kiz arkadaşınizla ayrildiniz diyelim, sizden intikam veya sizi zorda bırakmak adına ispatsiz kadının bir beyanı ile basiniza öyle şeyler gelirki hiçbir kadına yaklaşamazsiniz.. Lanet edersiniz bu yasayada böyle kadınlarada..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakakola -- 15 Şubat 2021; 9:38:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En yakın arkadaşımın başına geldi. Tekstil-kent üzerinde BurgerKing'in karşısında köprünün altından geçmeye çalışıyor, o sırada deli gibi yağmur falan herkes koşturuyor, omuzu bir kadına çarpıyor, görmüyor bile, özrünü diliyor geçiyor... Bir kıyamet çığlık, herkes çocuğa tekme tokat saldırıyor, polis geliyor fırçalıyor, karakolda dayak yiyor ...


    Kızın ailesi karakola intikal ediyor ve kızın Rezidüel Şizofreni olduğu, daha önce böyle 5-6 defa yaptığını falan söyleyip özür diliyorlar. Birde bizimkiler karakolda polisin peşin hükümü ile yaptığı hareket dolayısı ile polisle tekme tokat bir birlerine girip oradan da başlarına bela alıyorlar.


    O karakol hayatımın en rezil günlerindendi. Bir kızın bir çığlığı, bir iftirası, ölüme kadar götürebilir saniyeler içerisinde... Kızı da görseniz, tam bir kenar mahalle tiplemesi. Sakız niyetine kaldırım taşına yapıştırmazsın, öyle iğrenç, öyle kokuşmuş bir ailesi vardı ki, gerçek mana da burnumu tutmuştum kokularından.


    Nasıl bir kalıp kullanacağımı, ne diyeceğimi şaşırıyorum artık.





  • Böyle bir durumda öğretmen tazminat alabiliyor mu acaba ya da her hangi bir şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pantherus IV


    Filmin konusu hemen hemen aynı. İftira ve de haksızlığa uğramak kadar öfkelendiren bir şey yok beni.

    iyi mi film? izlenir mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: PyroSemi

    Çocuğa dahi güvenemiyorsun

    Hocam daha bunlar 13 yasinda boyle yapiyorsa bu tiplerin 23une geldiklerinde hatta 33une geldiklerinde o eziklik toplumda bir b*k olamama duygulari kabardiklarinda naparlar sen dusun.


    Ise mi alinmadin? Mudur bana taciz etti


    Sinavdan mi kaldin? hoca bana taciz etti


    Saglik sorunun var ama paran mi yok? Doktor bana taciz etti


    Hayatta bi bok olamamadin ve digerlerinin de hayatini karartmak istiyorsun? Random kisi bana taciz etti


    Gecen gun forumda bir arkadas park kavgasinda taciz tehdidi yemisti en son


    Bunlar iyi gunlerimiz gencler hazirlanin

  • Ülkede hiç bir dişi varlığa güvenilmiyor arkadaş...

  • Bu olay pedofili öğretmenler olduğu gerçeğini değiştirmez. Kızlara güzel hakiki bir ceza gerekiyor ancak neden düşük not aldıklarını da tarafsız bir şekilde incelemek gerekiyor. 13 yaşındaki bir insan bunu mukayese edemeyip, önemini anlayamayacağından bilinçli mi yoksa hak ettikleri için mi düşük not aldıklarını incelemek gerekiyor. Benim de 13 yaşındayken yazdığım paragraflar kısa ve özlük konusunda mükemmel olmalarına rağmen Türkçe hocamızın okuma tenezzülünde bulunmayıp, ince düşünerek yazdığım bir çok yazıyı kısa olduğu için üstünü çizip attığını da gördüm. Bir psikoloji öğrencisi olarak ne bir şekilde söylüyorum ki şuan da edebiyattan nefret etmeme sebep olan tohumlar o günlerde atıldı ve haklı bir sebep.


    Teşekkürler. Donanimhaber herpokologlarından yanıt istemiyorum, engellenecektir.


    Düzenleme: kadın beyanı esastır tanımı ırkçılıktan da beterdir, istanbul sözleşmesi öldürmez süründürür.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikolog2010 -- 15 Şubat 2021; 14:5:13 >




  • Ulan gercekten bu ulkede pamuk ipligine bagli erkekler, bir saniyede hayatin kayabilir, Allah boyle seytanlari karsimiza cikarmasin
  • 13 yaşındaki veletler tarihte hiç olmadığı kadar yetişkinlerin bildiği şeyleri biliyolar. Artık bir fark kalmadı. Hatta 13 yaşındaki veletler daha çok şey biliyolar. Bildiklerinden kastım yetişkinlerin bilmesi gereken şeyler. İnternet ve TV sayesinde artık yetişkinlerin bilmesi gereken her şeyi biliyolar. Ama beyinleri hala ufak olduğu için ve IQ'ları max 50-60 olduğu için böyle saçma olaylar yaşanabiliyor. Günümüzde bir erkeğin hayatının ne kadar zor olduğunu görün yetişkin karılar yetmiyor birde veletlerin iftirasıyla uğraşıyolar. Çocuklar yargılanacak mı peki? Hiç sanmam bu ülkede zor.

  • Hayatı kararmıyor endişelenmeyin, görevi ve hakları aynı şekilde iade ediliyor fakat eğer bu hikaye gerçek olsaydı ve böyle öğretmenlerin varlığını bilerek kimse kız erkek fark etmeksizin çocuğunuzu okula göndermeye endişenindiniz. Bu şekilde suçlamalar ve yargılanmalar ile buna teşebbüs etmeye çalışan insanlara çekinecek ve zamanla bunları seviyesi azalacaktır.

  • SouL InvictuS kullanıcısına yanıt
    İftirayı nasıl kanıtlayacaksın? Önünde arkanda dashcam ile mi gezeceksin 7/24? Kızlar itiraf etmeselerdi adam bok yoluna gitmişti. Kızlar ceza alacaklarını bilseler tükürdüklerini yalarlar mıydı ?

    Yapılması gereken şey şu, iddia sahibi iddiasını kanıtlamalı. Sadece beyana göre hareket edilir mi allah aşkına nice canlar yandı yanmaya da devam edecek. Bu hakkı silah gibi kullanıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.